Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak u teto strategie jsem vydrzel hrat spoustu hodin a byla to ma prvni strategie na tehdy mem prvnim PC, ktere jsem si za tezke penize koupil :) Dodnes povazuji AoE II za jednu z nej strategii vubec. Ale kdyz koukam na to videjko, tak krome nostalgickych vzpominek neni nic co by me nutilo si tohle opet zahrat. To ze tam udelaji tzv. hd rozliseni pro dnesni pc sestavy a hodi to za 20 euro na Steam, je jen dalsi fakt, ze uz nevi jak oskubat lidi. Proste AoE II u me zustane uz jen ve vzpominkach.
  • Walldstein
    Fuuuj...14 let starou legendu opravit, přidat HD a znovu jí prodat sice za 1/4 původní ceny (i s datadiskem obojí na starých CD), ale znovu prodat mi přijde jako hnůj a drzost nejvyšího kalibru. Sice tu teď nadávám, ale asi do toho půjdu protože přece je to AoE II *1* nicméně to nemění nic na faktu, že je to hnůj..
  • Pokud zvažujete koupi hry, přidejte se do Steam skupiny AoE2 HD [CZ/SK].
    Můžete se pak lépe domlouvat na hry s ostatními hráči.

http://steamcommunity.com/groups/AgeOfEmpires2HDCZSK
  • Pro me mile rani prekvapeni vubec jsem nevedel ze se neco takoveho chysta. Kazdopadne koupeno a uz se tesim ;) Nejlepsi strategie vsech dob, teda podle meho vkusu.
  • osx?
  • Paulcz
    Pamatuju kdy jsem to hrál v éře modemu přes Microsoftí portál s lidma s celýho světa a byla to naprostá bomba. Snad nebude současná multiplayerová komunita plná volů :)
  • Tohle všechno + nový civilizace už přineslo nové DLC od fandů jménem Forgotten Empires, které je úplně zdarma, takže pokud kvůli něčemu koupím ty HD AoE, tak kvůli obnovení Multiplayer komunity, která mi přijde že na voobly už upadá - kolem 500 lidí
  • Veskoslav
    Číňani. Já ty jejich rychlopalní kuše miloval. Ale na turnajích stejně většina hrála kombinaci paladin+střelecké:)
  • Do toho jdu.
  • Priznam sa uplne som nepochopil v casoch ked AoE 1 aj 2 vysla, ich vleku popularitu. Osobne mi to prislo dost nevyvazne co sa tyka ras, resp. ich tam bolo zbitocne vela lebo zasa pri niektorych som mal pocit ze sa dane jednotky len inak volaju ale inak su to take iste.
    Ako fajn ze tento remake vychadza, aj ked 19e za remake 14 rokov starej hry a podla vsetkeho ani nie nejaky hutny len zdvyhnu rozlisenie na hd a mozno odladia par chyb, mi pride torchu moc. Smutne je skor ze vydavatelia kompletne rezignovali na strategie a radsej vydavaju remaky ako keby mali investovat cas do nejakej novej kvalitnej strategie.
    Mimochodom za co by som bol EA strasne vdacny keby spravili takyto remaster pre povodneho prveho Command and Conquer alebo keby vydali zdrojove kody.
    • Magister_Peditum
      Double post. Sry
    • Magister_Peditum
      Ale o tom to právě bylo. Vzít jakýkoliv "reálný" národ a jít zmasit jiný. Navíc v době vydání ještě série Total War nebyla k mání, a přecejen tohle je trochu rychlejší a na LAN klání se to hodilo víc. A na svou dobu to mělo bombastickou grafiku a skvěle podané kampaně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit