Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To muselo bejt tedy něco nejvíce to naštve (ve SMITE) když se hraje např 3v3 a 1 blbeček zkazí takhle hru.

    Taky byla "sranda" mít tým s nooby kteří feedovali tak vydatně že se např prohrávalo i -200... no a to je samozřejmně něco no.
  • já na takovýho mistra narazil nedávno v Dotě a nestačil jsem se divit, šel proti mě na prostředku a nedělal nic jinýho než že nabíhal na mě a na věž bez útočení a posílal tam jednoho kurýra za druhym, takže sem měl po 10 minutách hry asi 20 killů a hromady peněz z mrtvejch kurýrů.. zbytku jeho týmu mě bylo líto, protože se fakt snažili ale po tom co předvedl prostě nemohli vyhrát
  • Jack1947
    Jeden 2x nevadí ale když jeden leavne a 1 se de zabíjet a hraje se s nic moc hráči takto celkem naštve.
  • Veskoslav
    Už jsem pár desítek takových případů zažil. Napíše na začátku gg a jde se nechávat zabíjet.
  • Jack1947
    No při fotbale by taky nějakého nooba těžko pustily na zápas aby svým neuměním kazil hru na pc je to holt jiné no... tam může hrát každý a jak chce. To že se to už nelíbí ostatním a kazí hru je další věc. Nikdo ho asi nwebude mít rád kor když to děla ůmyslně i když nechápu ( co z toho má leda že je kr*tén a raduje se když jeho tým prohrává).
  • Všechno to pramení z toho že za monitorem umí bejt každej troll nebo borec. To platí i v diskuzích jako je tady, tak všude kde je multiplayer. Tak velká hra jako je LoL logicky má velkou komunitu a tam se najde samozřejmě hodně debilů. Ne proto že by komunita byla špatná, ale proto, že je velká.
    Já osobně se u LoL málokdy nějak rozčílím, prostě je to hra na druhou stranu hra týmová a člověk do toho vkládá nějaký úsilí, protože prostě chce vyhrát a snad každej hráč je aspoň trochu kompetitivní.

    Když se pak někdo chová nevhodně tak je to hlavně díky tomu, že je anonymní a dostane se do situace, kdy se chce nějak vyjádřit. Bohužel to pak má na ostatní v týmu taky efekt. Když třeba budu hrát ten fotbal a dostaneme gól tak přeci nezačneme hned řvát co je to za nooby, a že podvádějí a kdesi cosi. Člověk by se lehce ztrapnil to na netu nejde. Navíc je to všechno text v chatu, není vidět výraz nebo nálada toho jedince.
    Hry mají být zábava. Nemají nikomu diktovat kdy je hrát a jak moc.


    TL;DR: Kdo to dokáže to vidět z nadhledu tak mu takové chování těžko ublíží.
  • Ale jo to se dá, ale logicky je to nevýhoda jak svina. Já rozumím tomu že se stane něco nenadálýho nebo něco co neovlivním, třeba že mi padne net.
  • Jack1947
    Včera jsem reportoval ráno 2 patrně ruské nooby jeden leavnul na začátku a druhý nabíhal pořád a feedoval protivníka. (SMITE) ale to se mi stalo poprvé... a snad i naposled bylo to sice v Assault ale i tak to byla hrozná prohra.
  • tak určitě, nemůžes banovat lidi za to že jsou noobové, to bys musel rovnou zabanovat 80% všech hráčů, ale zas je rozdíl když někdo prostě jen hraje špatně a nebo to dělá vyloženě naschvál a nabíhá třeba na věž pořád dokola aniž by útočil
  • velký znak dospělosti poslat někoho doh***lu *1*
  • A proto tem deckam ve 100% pripadu natrhne rit? Teda minimalne v kazdy gamesce, kde se predpoklada aspon 1 mozkova bunka? A deticky to potom neunesou?

    Jak uz sem tu parkrat psal, naprosto typicka situace trebas z wotka. Jeste bezi odpocet, a "velky valecnici" s win 30% (a min, cemuz se ani nechce verit ze lze) zacnou pyskovat na tema kdo kam ma jet, nacoz samo vsichni s 51+ reagujou tim, ze je poslou dohajzliku. Nato oni reagujou tim, ze "je nareportujou", cizm si zcela automaticky vyslouzej okamzitou anihilaci. A kupodivu v tomhle ohledu funguje velmi dobre tymova telepatie. Mockrat sem zazil ze se k likvidaci tehle volu pridali vsichni aspon trochu normalni aniz by jim o to nekdo rek.
  • Nevsim sem si ze by 30+ hrali hry pro deti, naopak dedicky lezou do her pro dospely a pak z toho maji sok, protoze mazanka nekdo posle do pce a o chudak nevi kam ma jit.
  • Nepouzivaji, protoze to sou vylizany makovice ... ja mam v 90% games chat vypnutej nebo aspon omezene pouze na friendlist/vybrany kanaly. Nemam pocit ze bych o neco prichazel. Tak jako tak sem vzivote nevidel ze by v chatu dochazelo k nejaky smysluplny komunikaci/koordinaci .... a klidne by to ve hre nemuselo bejt vubec a nic by se nestalo.
  • restore
    Myslim ze feeding ako taky je v drtivej vacsine pripadov neumyselny. Zato sa snad ani neda dat ban
  • Asharak
    Já jím radši brambůrky. A děkuji za poklonu, moudrý pane! Už jdu. *4*
  • Tak to byl stěr měsíce. Tak si zase jdi zapnout lolko, dones si od mamky další křupky a buď hepy:)

    A nevim co je na nicku hustokrutopřísnýho, prostě nemám rád Ubisoft. To z toho asi je jasný, heh. Ale pro Lolkaře je to asi dost složitý na uchopení.
  • po 26. roce se ti začne zpomalovat reakční doba, řikal to ten týpek z Na´Vi ve Free to Play dokumentu, takže ten 30+ týpek má výhodu v tom že má víc zkušeností a (většinou) i rozumu, ale je pomalejší v klikání, sice třeba jen o setiny vteřiny, ale i to může být rozdíl *3*
  • prostě to shrneme kdyby byla blbost závislá na věku žili by sme asi v trochu jiném světě *1*
  • rekl bych ze je to horsi jsou to lidi 30+ co nemaji nic jineho na praci nez travit veskery svuj cas ve hre pro deti a hrozne jim vadi kdyz ty deti tam s nima hrajou *1* , pac jedine kde chteji ty deti mit je misto protivnika, muzou jim to pak totiz pekne nandat, ale nedejboze, kdyz to nandaj jim, to pak prskaj a nadavaj jeste vic ubozaci 30+ *1* *1* *1*
  • to by se tady na Games šiklo taky, tak snad se do toho zdejší webmásteři pustí, hned po tom co opraví to ovládání hlasitosti u videí ve fullscreenu, na druhou stranu tady se stejně banuje hlavně za názory co se nelíbí některým členům redakce než za vulgarity, ale i na vyhledáváí nevhodných názorů by šel jistě napsat algoritmus, hodilo by se know how čínskych soudruhů *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit