Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Podněcování k ještě více nadávkám, ale to je nejspíš nedostatečné. Drsné je že Mute je většinou všude, nechápu proč to lidi nepoužívají, jde vidět že se chtějí taky zapojit a honit ego :D
  • Asharak
    Podle tohoto komentáře je jasné, jaký typ a věkovou hranici hatery LOL přitahuje.

Ne nadarmo jsou to hate komentáře s vůbec nejtypičtější výmluvou na světě. Anonymní, cool texty, hustokrutopřísný nick s hate-předponou, prostě ideální řešení komplexů pro děcka.
  • Podle zdejších komentářů je jasné, jaký typ a věkovou hranici LOL přitahuje.

Ne nadarmo je to hra s vůbec nejhorší komunitou na světě. F2P, cool postavičky, veverka s raketometem, prostě ideální hra pro děcka.
  • Lidi nadávaj skoro ve všech hrách to neřešit mě spíš přijdou vtipný ty lidi co každýmu říkaj děcko asi je to dělá staršíma *1*
  • Nechápu co konkrétně je na nadávkách společensky nebezpečného.
  • nekromant33
    i v současné podobě to funguje líp než report system na games
  • Takže když se rozběhnu, abych stihl autobus, tak je to teda sport?
  • Btw2, rybaření? Sedět celej den v -20 stupních? Měl si někdy na prutu velkou rybu? Ti garantuju, že ty tvoje zeschlé ručičky z e-sportu by ti upadly po 5 minutách...
  • Btw, profi závodění je fyzicky i psychicky náročné.
  • Šachy a bridge je hra a ne sport. Že to zařadil Olympijský svaz mezi disciplíny z toho sport nedělá. To by pak mohl být sport i koukání na TV. Občas to chce tošku používat svůj vlastní mozek a nežít jen ve wiki realitě.
  • me se tam objevují zase češi taky je jich moc
  • Asharak
    Kungen k vůli tomu přestal týden streamovat když se připravoval(i) na datáč https://www.youtube.com/watch?v=R1TuFCahRcQ
  • a na češtinu!!!
  • Asharak
    Až na tu vzkříšenou Leonu to bylo super. Už jsem se bál že to zkončí nerozhodně, jen škoda že zlo zase prohrálo (Noxus) ^^
  • Jack1947
    Aha, co to má společného s mou otázkou? nic že.

Btw, nejsem sám ale věděl bys že kdybys ses zajímal. Není moje chyba že servery jim to nezvládají, to že kazím ostatním lidem je zlé. Btw... s internetem to nemá nic společné občas mi to jede blbě no ale jinak stabilní. Fakt zbytečné reagovat když sem se ptal na systém... a né kvalitu mého připojení. *7*
  • axell1990
    No i tak znam pár lidí co mají tři účty aby mohli vůbec hrát ^^
  • Ronox
    Pokud máš problémy s připojením, tak nehraj online hry nebo si to zařiď s poskytovatelem internetu. Copak je ti příjemný, že ničíš zážitek ze hry někomu jinýmu tím, že máš špatný internet? Jeden, dva krátký výpadky okej stane se, ale jestli feedíš pravidelně kvůli netu, tak to promiň, ale reportoval bych tě taky.
  • Ristoro
    Tribunal fungoval, když za něj byly IPčka, hráči měli alespoň motivaci, zadarmo to dělá málokdo.
  • no, sedět v kokpitu závodního vozu/člunu/letadla je fyzicky docela náročné (i když to na první pohled vypadá jako nesmysl)

dej si hodinku motokár a garantuju ti, že pokud nejsi zvyklý, druhý den se ti bude špatně hýbat :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit