Přejít na výpis diskuzí
Za včasnou předobjednávku PC verze GTA V nabízí Rockstar hru a herní měnu zdarma
16.1.2015 | Adam Homola
267 příspěvků
-
Jen upalujte ovecky rychle zacalovat, pak tu zas budete becet, jak to nefunguje ... a nikdy nebude.
-
Podle mě je tahle debata úplně stejně dementní, jako všechny ostatní na všech webech.
-
Zajímavý jak tlačej na ty předobjednávky, pro mě velkej vykřičník, kterej mi řiká, že to za žádnou cenu nemám předobjednávat :)
-
Hele a na konzolích nejde surfovat po netě? To to jako neumí?
-
A kdo vás má taky tolerovat když se chováte jak cigáni?
-
Tesat do kamene protože na konzoli není ani texťák *1* Teď ses slušně potopil *1*
-
Ty seš fakt mimoň. *1*
-
Kód nemusíte uplatnit.
-
Dostáváš mínus, protože si užíváš života a jsi přátelský k ostatním.
-
Vitez je jen jeden!Rok 2015 ukaze viteze,toho kdo ma kvalitnejsi herni obsah,grafika neni vse!
-
Je fajn, že jsi v příspěvku výše napsal že 99% konzolistů má i PC ;)
-
Vždy, když sem ul alias ulmes zavítá, aby nás obšťastnil svými hlubokými myšlenkami, tak se míním potrhat smíchy a když už myslím, že s větší kravinou přijít nemůže, tak on vypustí nějakou bombu.
Fandím ti ulmes, seš fakt borec. *1* -
kdyz me bylo 10, taky jsem byl naivni...jenze to byla doba 486 *1*
-
tobe to misto . vzdycky pise ! vid?
-
Pánové, smekám. Většinou se, když už sem vlezu, při čtení diskuze akorát naseru a přijdu o pár miliard neuronů, ale tentokrát otočka o 180 stupňů. Hlášky z některých komentářů dávat Blesk jako tajenky do křížovek, tak budou muset navýšit náklad o dobrých 500% a stejně by měli do dne vyprodáno *1*
Děkuji za smíchy málem prasklou bránici *1* -
To je až k nevíře, že někdo může být opravdu tak jednodušě naivní. *1*
-
Vsak ps4 postavili v sony S vyvojari a na jejich pozadavky,vetsinou tech co dela pro sony,naughty dog atd.Marek Cerny,Vyvojari destiny pomahali s ovladacem atd.Dali to lidi,kteri hram dost rozumi a co jim staci na kvalitni hry.
-
Uveď důvody, rád si je přečtu...
-
Zakopavam valecnou sekyru!Kazdy herni zarizeni ma sva pro a proti!Ja si vybral playstation s vsemi klady i zapory.At si kazdy hraje na cem chce a co mu prijde za vhodne!Ja mam rad tuneli s dobrym multakem a typ jinych her,nez jsou na jinych platformach.Hrani zdar!
-
Konzole posouvaj grafiku? Vtipálek... *15*