Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že na toho omezence vůbec reaguješ. *3*
  • CrocoRay
    Nevím,ale mě třeba neštve a dělám si z něho srandu. Já ani nevím, jestli vy dva (hnisavec, haha) ten svůj boj myslíte opravdu vážně nebo jen zabíjíte čas psaním nesmyslných příspěvků a zkoušíte reakce druhých. Tak jako tak vás moc vážně neberu a zabíjím tu s vámi čas jen tak ze srandy. Sice uznávám, že někdy bych si v diskuzi přečetl raději něco k tématu než neustálé hádky, takže někdy jen kliknu na diskuzi a zase zmizím, ale na to jsem si už nějak zvykl :-)
  • proč si tak vulgární? Když tě to nestresuje, jak píšeš, tak proč reaguješ a ještě reaguješ jako primitiv. Osobně si myslím, že odvádime s kolegou Hnisavcem velice dobrou práci, všem pc-gumákum tady pěkně lezeme na nervy a to je velice pozitivní.
  • Veskoslav
    No a co jsi čekal, že budu dělat s retardovaným trolem? Dej si pauzu,. Když chceš dělat ze sebe trolího pičuse, tak nečekej, že tě někdo bude brát vážně či se k tobě slušně chovat.
  • Ja mám PC tiež zapojené do TV + domáce kino a mám to isté čo ty, stačí na to jeden HDMI kabel.

Pri použití TrackIR je to zase o niečo zábavnejšie, volant na auta, joystick na simulátory, gamepad na arkády či tiež použitelné na auta. Takže stále je na PC dosť možností, ktoré na konzole nemáš.

Na PC možeš mať aj 3 monitory na jeden obraz, možeš mať na jednom monitoru plochu a na net, na druhom hráš hru, prípadne máš k pc mobil či tablet a ovládaš časť hry viz štíty v SC https://www.youtube.com/watch?v=8V88JOR7heQ

Tomuto ja hovorím inovácia, nehovoriac o zvyšovaní výkonu pre grafické programy, výpočet rovníc, nie len pre pár hier, bavíme sa o celkovom pokroku technológií, konzola je primárne na hry, tak ten pokrok nepociťuje. Pochybujem, že NASA robí svoje výpočty a návrhy na PS4 či XBOXu *3*
  • chlapečku? To jako vážně? Pořád neumíš diskutovat. BTW? Vypadáš pěkně vystresovaně, nazval jsi nás pičuusama, oba rodičem jsi nám poplival, to není to trošku moc? Takže se nenervuj :)
  • Veskoslav
    Nervovat? Chlapečku, cucej si dál paleček....
  • *3* nenervuj, to chce klid...
  • Veskoslav
    Ty jsi stejný pič*s jako on. A sere? Postiženým se člověk nemá smát, ale Vy dva asi máte opba rodiče sourozence.
  • já si myslím, že on tady úspěšně sere hodně lidí, odvádí setsakramentsky dobrou práci. PC-Gumákum Zdar!!!
  • CrocoRay
    Já sice psal, že jsi zoufalec, na kterého nereaguji. Ale jen taková otázka? Tobě se porouchala konzole nebo jsi doma nikdy žádnou neměl, když jsi tady tak často a záměrně provokuješ, i když nikoho nenaštveš?

Reaguji na tebe právě kvůli toho, že mně v počítači nějaký komponent opravdu odešel a nemám co hrát, protože netbook mám spíše na net. Jinak bych na tebe svůj čas neplýtval, protože by to byla ztráta času a vlastně se nudím, i když nečekám, že z tebe vypadne nějaká inteligentní odpověď. Spíše čekám, že se budeš posmívat, že mi odešel nějaký komponent, zatímco tvá konzole (kterou beztak ani nemáš) je nezničitelná.

A teď k tématu. Co jinak říkáš na ten bonus, vyteklý hnise? Já s tou měnou zdarma moc nesouhlasím, protože to v single kampani beru jako cheat. Raději si hru koupím až potom, zase tak moc nespěchám.
  • Tímhle příspěvkem jsi asi moc dobře neukázal, jakej jsi dospělák nad věcí, že jo
  • Pro všechny pc-čkáře:
    https://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc&spfreload=10
  • Pravdupovediac som cakal skor port na android ako PC verziu. Predsa len na androide je len 95% piratov vs 99% na PC. Ale tak Rockstar ma presne cisla predajov a vedia kolko im zarobilo GTAIV na PC....
  • Superpočítač Amálka v Akademii věd ČR a stolní PC určený na hraní nelze srovnávat. Jsou to dvě jiné kategorie počítače, určené ke dvěma naprosto odlišným úkolům.
  • Jack1947
    Ty kompy co jsou za miliony určitě nejsou na hraní viz grafiky - TITAN za třeba 100k a výkoon uplně v prdeli, nebo Intel CPU ve stejné ceně... pc pro herní účely stačí klidně 2grafiky za 15k ani ne třeba jen 10 a cpu taky 10.
  • CrocoRay
    Já se na GTA V těšil, ale odklad přežiju a netrápím se kvůli toho nějak extra. Ale tvůj příspěvek mě potěšil, protože mám aspoň jistotu, že na světě pořád existují lidé jako ty, kteří mají tak nešťastný život, že přejí neštěstí těm druhým, aby se necítili tak mizerně. Tímto bych ti chtěl vyjádřit dík za tvůj příspěvek, protože se díky něj cítím o moc lépe *1*
  • Ako necakas? Na konzoly si rok cakal na Diablo 3, Witcher 2 , Warthunder, Crysis, cakas na Tropico 5, Planetside 2, TES, je vela hier, ktore na konzoly vychadzjau neskor.
  • Tak udelej svoji hru,lepsi jak cokoliv,co vsichni zname!Vyzadovat to muzes,ale jestli to vyzaduji ti druzi!Evidentne krom sony nikdo!
  • Pokud se nepletu, bylo to v 18. století, kdy jistý Anglický gentleman prohlásil, že "Vše, co bylo možno vynalézt, bylo již vynalezeno"

Takže... Ne, není vše vymyšleno. Stejně tak jako v 18. století nebyla vymyšlena velká část věcí, které dnes pokládáme za samozřejmost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit