Přejít na výpis diskuzí
Záběry z bety Counter-Strike: Global Offensive
1.12.2011 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
CS: Source 4EVER! *14*
-
tak to vypada ze cs1.6 a q3(q4/live) z trunu kralu fps jeste hodne dlouho nebudou sesazeni minimalne co se do hratelnosti (= zabavnosti) tyce... skoda ze ten pro mod nedopadl :( zkousel sem to a je to kupodivu(konecne) velice dobre hratelny source.
-
jsem docela zvědav jak by CS vypadalo kdyby mělo nějakej svůj vlastní engine - takhle dva bludišťáky pro nové CS a tak deset tisíc bludišťáků pro source engine, že se používá osm let (opravte mě jestli se pletu) a ještě furt neztratil nic ze svého lesku
-
Heh, tak tohle je jedna z mála her, kde se za dlouhý roky neděje snad žádná jiná změna než grafiky a zvuků. Asi to je důkaz toho, že ta hra je tak skvěle nadesignovaná, že žádná změna není potřeba:D
-
-
Ha! Tak načo vydávať to isté a ťahať peniaze z tupučkých oviec... Toto je gizda na spôsob MW3.
-
-
snaží se snaží ale CS 1.6 je prostě nepřekonatelná legenda...CSGO možná vypadá slušně ale je to furt takové divné... hlavně mě zajíma jestli pujdou prostřelit zdi.
-
-
me prisel cs 1.6 divny dle meho 1.5 byl nejlepsi a meli u toho zustat. pak jsem nakou dobu hral CSS ale to taky neni ono. Ted uz je to jasnej BF :)
-
-
To je des... oni snad strelbu z miridel odmitaj nejak z principu nebo co... *7*
-
-
Ty šašku, běž si zahrát Cod nebo battlefield, tam si můžeš mířit přes to svoje velký mířidlo *6*
-
To už by nebylo csko ty gumo .
-
-
aha... tak proto to cely vypada jako 10 let stara hra... aby to bylo CSko... tak nevim proc to delaj jako novou hru a nenazvou to radsi HD pack ... inovace asi nikomu nic nerika... *5*
-
-
nooby jak to tam beztak nikdo nepotrebuje :D radsi di na cod xD
-
-
*jako ty
-
-
Je videt ze to ma sve opodstatneni proc neharju CSko... Pokud ho hrajoutakovyhle cucaci tak to vazne radsi pudu *2*
-
-
-
-
-
-
CS na konzoli ?!?! *15*
-
Pro mě jasná koupě a vaše keci mam v pi..
-
-
...či
Pro mě taky jasná koupě, ale BF3 je fajn. -
jak som hovoril. retardi to aj tak kupia. :)
vyrobca odporuca hrat s gamepadom pre najlepsi zazitok -
-
Jak sem hovoril keci BF3 dětí mám v pi.. *1*
-
-
co s tym ma bf3(teda bad company 3)?
silny to argument. vlastne co sa cudujem, sak jak od retarda. -
Šašku :)
-
-
-
-
noob server. co to hraje za lamu? na 1:45 tam ma na radaru nepritele za zadama v tom podchode a on de dopredu a za chvili stejne sitauce...
no jinak vypada to jako 1.6 takze nic moc *7* -
-
Nevim jestli se mam smát nebo brečet. "no jinak vypada to jako 1.6 takze nic moc" Doporučil bych návštěvu očního lékaře, protože srovnávat toto http://oldgame.cz/uploads/counter-strike-1.6-screenshot.jpg a tohle http://www.gameshadow.com/patches/counterstrikego/images/trailer_medium.jpg a říct že je to stejný, je oční vada, nebo debilita. *7*
-
-
Hlasuji pro druhou možnost:)
-
-
Dávám ti mínus už z principu *1*
-
-
To akacko je z Left4Dead 2