Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmmm.Další Counter Strike,Další hra co nebudu chtít hrát :D
  • Nemůžu si pomoct, ale dle mě to vypadá hrozně. Připomíná mi to trošku TF2 grafikou. Animace, škoda mluvit a ty zbraně? Jéžiš. Jediný co se mi líbí je ta mapa :)
  • vam to jebe este steto ani nehraly pisetetu same koktni a nechapem co tu porovnavate cs:go z batlfildem *16* cs bude vzdy len cs
  • kokotina jak cele csko kto to hrav dnesnej dobe musi byt minimalne prijebany xD
    • Ty sa v prijebanosti vyznáš, že? *7*
  • cekal jsem vic ale prijde me to stejny jako 1.6 coz uz by me dneska nebavilo.radsi si jdu zahrat battlefield 3 ktery .... to se proste neda srovnavat
  • BF3 = nejlepsi valecna FPS ktera zatim vysla. CS je mrtve. a toto je jasny dukaz.
    • DarkHawk
      To ja si radši zahraju CS Global Offensive než Battlefield 3. A nejlepší válečná FPS to není ani náhodou. První Medal a první CoD jedině tyhle tituly se mužou nazvat nejlepšími válečnými FPS.
      • Zkus je objektivně porovnat s jakoukoli dnešní střílečkou (Grafika, zvuky, prezentace, hratelnost, životnost) a pak mel pantem.
        • DarkHawk
          Vylodění v Normandii v prvním Medalu to je nezapomenutelné. A plno dalších scén to samé i Call of Duty. Nové BF3 muže mít grafiku jakou chce, ale stejně to je koridorovka s mačkáním tlačítek a příběh asi takový, že ti to hned po dohraní vyšumí z hlavy a hned na to zapomeneš. A nezjímá mě takové, že to je hlavně o multiplayeru v Dice vypustily launch trailer, který vypdal dobře a slibovali nabušenou kampaň, ale opak je pravdou. A ty mi tady něco budeš říkat. Prostě klasické výroky fanboyu nebo novodobých hráču, kteří nezažili dobu kdy se opravdu dělali kvalitní hry.
          • Psychotic
            Ale já jsem je zažil. Jen si nepletu nostalgii s kvalitou hry. Řeknu ti, že z objektivního hlediska je Heroes of Might and Magic 5 daleko lepší, než dvojka... což ale neznamená, že dvojku nepařím doteď, zatímco na pětku se už nějaký ten rok přáší.
            Teď ale ke střílečkám: O Medal of Honoru nemůžu mluvit, sice jsem ho hrál (jedničku a Underground, pak jsem skončil), ale je to příliš dlouho a nevzpomínám si na moc věcí, nicméně Call of Duty nemá příběh žádný. Odehrává se za 2. světové války a hrdina má nějaké jméno, ale dějovou linku nemá žádnou, postavy také ne... a "nezapomenutelný moment", který popisuješ? Jsem si jist, že první scéna v Killzone 2 nebo pád domu v BF3 bude mít na o deset let mladší hráče stejný efekt (btw tuším, že použít dvě předložky za sebou je gramaticky nesprávné, že?).
          • tady se ale neřeší singl, pro mě je BF3 nejlepší multiplayer FPS světa, singl stojí za prd a nevyrovná se starejm kouskum ale to neni nic nového
  • css somnikdy nemal origos ale toto si kupim .. vyzera to neskutocne
    • Ano, neskutečně blbě....
    • Ty budeš místní šašek..
  • No, rozhodně se mi to líbí víc než CSS, kde není problém ani tak odlišná hratelnost, přecejen to byla nová hra, ale totálně zmršené mapy..
    • Tohle měli nazvat CS:S v2, protože to teď vypadá, že Source odflákli, nebo jen chtěli předělat na novej source-engine, ale i tak *6*
  • Nemužu si pomoct ale připomíná mi to CS: Source...jen s nějakým tím harampádím okolo ale určitě vyzkouším jen tak pro názor.
  • porad je to napytel, postavy misto chozeni po zemi jezdi, blbe se na to pak miri. Stejne jak source

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit