Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty seš dobrej případ.
  • Ja taky lituji, navnadil me tvuj prispevek, ale je to horor ty nazory.
  • Budou, ale jen u nás v ČR. Ve světě nikdo neví, co je Vávra za pokryteckého všeználka a všeumětela. Většina backerů nečetla Vávrův troll "100 chyb" Skyrimu. Úplně jak z pera Dereka Smarta lol. Kdyby totiž ano, tak by ty komenty a lajky na YouTube vypapadaly ÚPLNĚ jinak a on by tak okusil svojí medicínu celosvětově, ne jen tady na Games.
  • A uz se to tu zase pere *1*
  • Lidi hatujou uplne vsechno, zkus v necem podnikat, poznas..
  • proste češi prirodu umej, nejdriv dayz, pak arma a ted tohle
  • anisin: asi ti zkratoval mozek, restartuj se
  • Takový Gothic 3 souboje po community, patchích by byly top. 6vs1 máš smůlu no.
  • ucho
    no právěže v reálu šlo o kejhák. nemá logiku, aby lidi čekali, až je někdo oddělá, když mají možnost oddělat toho druhého celkem snadno, protože je zaměstnán bojem. tohle pak působí moc férovým bojem, což pochybuju, že tak bylo. když měl někdo možnost dát někomu ránu, dak mu ji dal.
    ale samozřejmě si uvědomuji, že tohle převést do hry, je nad lidské síly. jde spíš o to, aby to bylo co nejvíc zamaskované a hráč měl dobrý pocit z "dobře odvedeného boje"
  • Kvůli takovým jako jsi ty nemají lidi rádi pitomce.
  • Není to rozbité. Pozice kamery je vypočítána pomocí bulharské konstanty.
  • zapomněl jsi dodat omg cringe fml #lgbt
  • No, musím říct, že jim trochu křivdím. Ten rozhovor v prototypu je vytvořený jako cutscena, takže se dá očekávat, že bude vypadat dobře. Zatímco ta verze ve hře je poskládaná z jejich lega, které je ale bohužel "rozbité".
    V tomhle videu je vidět Princ a hraje ho Luke Dale, který v reálu vypadá dost dobře, ale jeho herní verze je dosti strašidelná, nehledě na tu divně velkou vzdálenost mezi postavami.. https://youtu.be/kwXv3eUiRYM?t=415
    Teď se dost bojím jak bude vypadat Brian Blessed. https://www.youtube.com/watch?v=SIhBXR7I-c4

Každopádně já si hru užiji i tak, ale je velká škoda, že se jim to nejspíš nepovede vyladit.
  • Nevim jestli mi "voulez-vous œufs brouillés? omelette du fromage mon amour." může pomoct oblíbit si postavu, když má dabér ve hře i mocapovanej obličej, ale za zkoušku to možná stojí.
  • ... vtip!
  • Placky a nulky si vzdycky prece museji neco najit, aby mohly plivat.
  • Co to plácáš?
  • Ne, to je když tě lustruje finančák, jsi z toho frustrovaný a pak ti ještě flusnou do ksichtu.
  • Já napadl argument a ty napadáš mě, tak jak je to s tím prosťáčkem a demagogií? Nebo jsi chtěl jen "hatovat", abys vypadal cool a zajímavě a mám ti to odpustit? Těch pár nepřejících a nenávistných komentů tady zapadá mezi většinou věcné kritiky. Na jaké straně vah si myslíš, že stojíš?
  • PreidaQ
    To je prostě jako, když ti někdo flusne rovnou do ksichtu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší