Přejít na výpis diskuzí
Záběry z Kingdom Come se věnují infiltraci kempu banditů a následné bitvě
20.12.2017 | Patrik Hajda
266 příspěvků
-
Divoký hon nestojí jako záporáci za nic. Za to čarodějky z močálů nebo Zrcadelník ze Srdce z kamene jsou záporáci jedna báseň.
-
Derp je pomatenec, ale v tomhle má výjimečně pravdu. Mimochodem až dojde na rekt? *1*
-
Je čas vzít si další antidepresiva, choulostivče.
-
Fakt že jo. A finální verze hlavního hrdiny je mi nesympatická už teď. Dan si stěžoval, jak nemůžou najít dobrý dabéry a nakonec to hraje borec, co by se hodil spíš do Tak jde čas.
-
Asi tak. Stojí tam skoro jak v musou. Dynasty Warriors od toho asi nečekal nikdo.
-
Vždyť jo, Skyrim má taky mizerné animace a pořád ho spousta lidí hraje (mnozí jej dokonce považují za nejlepší RPG všech dob).
-
Doufam ze tohle je nejnizsi obtiznost.
Aby na me bandita koukal zatimco drepim v trave a nechal me bez povsimnuti v klidu odejit, aby na me oponenti cekali s naprazenym mecem a cekali az si pripravim kryti... to bych moc nadsenej nebyl.
Kdyz budu ve vrave a nekdo bude mit navrch chci bejt nekompromisne popravenej, load a znovu.
Pokud to byla jenom nejaka lehka obtiznost tak to vypada naprosto uzasne. -
Flustrace?
-
Lituju, že jsem tady tu diskuzy vůbec rozkliknul...
-
Vypadá to suprově. Nejočekávanější hra příštího roku!
-
Měli okopírovat soubojový systém z For Honor... Hra bude určitě dobrá, ale ten soubojové systém prostě bude flustrace na entou...
-
tady srovnavas jabka s hruskama. jasne ze v minulosti rada lidi postavala, protoze nemela jak se dostat k nepriteli. tady je ale treba 5 lidi na 2, prostoru kolem dost a stoji tam jak tupouni. v realu by mohli zasahnout a pomoct spolubojovnikovi.
-
Tak to už jepak chyba dotyčného, že si to přečtě. Já jsem naspoiler upozornil, takže na mě to neházej.
Ale ano, cejtím se hrozně důležitě a je to paráda. *14* -
To video je sestříhaný a přitom má stejně 15 minut, během kterých se toho zas tak moc nestane. Tak snad hra nabídne něco víc.
-
By mne zajímalo, co se stalo... Když ingame rozhovory jsou tak strašné a horší než v prototypu.
Stejný rozhovor
Prototyp: https://youtu.be/84AiE46erkk?t=599
Preview verze: https://youtu.be/eN9JUTZ3ODM?t=57 -
Ten spoiler jsem tušil už někdy před třemi roky. Ono to snad ani jinak udělat nejde. Jindra musí být jako Forest Gump přítomný u všeho a to lze jen pokud má šlechtickou krev. Vávra se jistě inspiroval u filmu Království Nebeské. Aneb z Kováře zachráncem Jeruzaléma snadno a rychle. Kingdom of Heaven - Kingdom Come
-
Problém s animacemi všichni mají, protože je to Vávra a prostě se něco najít musí. Úspěch se tu neodpouští.
-
Brát si mentálně postižené do pusy? Jste dobytek... fuj
-
P.S.
ale ano jseš velkej kluk, dokazal sis prečíst uniklej scenar a ted si hrozne duležitej když víš co bude