Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Divoký hon nestojí jako záporáci za nic. Za to čarodějky z močálů nebo Zrcadelník ze Srdce z kamene jsou záporáci jedna báseň.
  • Derp je pomatenec, ale v tomhle má výjimečně pravdu. Mimochodem až dojde na rekt? *1*
  • Je čas vzít si další antidepresiva, choulostivče.
  • Fakt že jo. A finální verze hlavního hrdiny je mi nesympatická už teď. Dan si stěžoval, jak nemůžou najít dobrý dabéry a nakonec to hraje borec, co by se hodil spíš do Tak jde čas.
  • Asi tak. Stojí tam skoro jak v musou. Dynasty Warriors od toho asi nečekal nikdo.
  • jamar28
    Vždyť jo, Skyrim má taky mizerné animace a pořád ho spousta lidí hraje (mnozí jej dokonce považují za nejlepší RPG všech dob).
  • Doufam ze tohle je nejnizsi obtiznost.
    Aby na me bandita koukal zatimco drepim v trave a nechal me bez povsimnuti v klidu odejit, aby na me oponenti cekali s naprazenym mecem a cekali az si pripravim kryti... to bych moc nadsenej nebyl.
    Kdyz budu ve vrave a nekdo bude mit navrch chci bejt nekompromisne popravenej, load a znovu.

Pokud to byla jenom nejaka lehka obtiznost tak to vypada naprosto uzasne.
  • Mart9
    Flustrace?
  • Lituju, že jsem tady tu diskuzy vůbec rozkliknul...
  • Vypadá to suprově. Nejočekávanější hra příštího roku!
  • Měli okopírovat soubojový systém z For Honor... Hra bude určitě dobrá, ale ten soubojové systém prostě bude flustrace na entou...
  • ucho
    tady srovnavas jabka s hruskama. jasne ze v minulosti rada lidi postavala, protoze nemela jak se dostat k nepriteli. tady je ale treba 5 lidi na 2, prostoru kolem dost a stoji tam jak tupouni. v realu by mohli zasahnout a pomoct spolubojovnikovi.
  • Tak to už jepak chyba dotyčného, že si to přečtě. Já jsem naspoiler upozornil, takže na mě to neházej.
    Ale ano, cejtím se hrozně důležitě a je to paráda. *14*
  • ringmancz
    To video je sestříhaný a přitom má stejně 15 minut, během kterých se toho zas tak moc nestane. Tak snad hra nabídne něco víc.
  • By mne zajímalo, co se stalo... Když ingame rozhovory jsou tak strašné a horší než v prototypu.
    Stejný rozhovor
    Prototyp: https://youtu.be/84AiE46erkk?t=599
    Preview verze: https://youtu.be/eN9JUTZ3ODM?t=57
  • Ten spoiler jsem tušil už někdy před třemi roky. Ono to snad ani jinak udělat nejde. Jindra musí být jako Forest Gump přítomný u všeho a to lze jen pokud má šlechtickou krev. Vávra se jistě inspiroval u filmu Království Nebeské. Aneb z Kováře zachráncem Jeruzaléma snadno a rychle. Kingdom of Heaven - Kingdom Come
  • Mart9
    Problém s animacemi všichni mají, protože je to Vávra a prostě se něco najít musí. Úspěch se tu neodpouští.
  • Brát si mentálně postižené do pusy? Jste dobytek... fuj
  • P.S.
    ale ano jseš velkej kluk, dokazal sis prečíst uniklej scenar a ted si hrozne duležitej když víš co bude

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší