Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • napsat sem spoiler je jako rict diteti, tady mas darek ale nedívej se tam. (každy se na to stejne podívá) takže ano, sešdebil
  • kýč a nuda musela bejt narážka na tvuj vkus to snad všichni pochopili.
  • Tak nevím, co všichni mají za problém s animacemi, ale mě to jako ten nejzádnější problém nepřijde. Když pomyslím na to, že tam budu něco dělat (hrát a snažit se přežít), tak v bitvě nebudu mít čas sledovat, jestli noha či ruka dvanáctého a třináctého panáčka neudělala přesně plynulý pohyb. Mě to video spíše natěšilo na příběh a různé postupy skrz hru.

Otázka je, jak k tomu studio warhorse přistoupí i po vydání. Pokud budou poctivě, ne jen dělat záplaty a řešit chyby (což se považuji spíše za samozřejmost), ale i dopiplávat různé další maličkosti a mechaniky, které jednoduše nestihli, tak by mohli získat komunitu na svou stranu, což by byla značná investice do budoucna. Pokud by šli cestou Larianu (u kterých se nedalo upřít jak vylepšili divinity EE a jak toužili, aby jejich hra byla taková jakou si představovali) nebo i CDP Red. Podpora modů anebo dodělání/přidání některých mechanik v dalším pokračování a tak rozšíření původní hry nebo dlcčka či datadisky? Dnes jsou asi různé možnosti, jak hru vyšperkovat.

Čas a mezinárodní odstup ukáže, jestli si jen kverulujeme (jak vidím v diskusi) v našem malém českém rybníčku anebo mezinárodní hráči dají zapravdu i českým hnidopichům *1*
  • Důvod?
  • P.S.
    Skyrim byl rpg, tohle mi prijde spíš jako metal gear solid ve stredoveku, proste spíš akce a stealth
  • ani ne
  • vždyť to co řekl o Skyrimu byla pravda. Trapná hra bez duše, prostě sandbox kde příběh je jen aby se neřeklo. KC nebude sandboxová, ale příběhová hra.
  • Rozhodně to zní pravděpodobně.
  • Poslechni si, v kolika prezentacích Dan Vávra říkal, že "naše hra je jako Skyrim"... myslím, že Danovo období hejtu na Bethesdu je dávno pryč...
  • 2020 *15*
  • Lukass
    Hned po dohrani sem psal ze tou bitvou mel Zaklinac skoncit, dal to byla uz jenom natahovana kase.
    Ale ta bitva samotna je epicka a normalne me brnelo cely telo kdyz sem ju hral. Silnej okamzik
  • hra o Kaer Morhen už je v té hře tak daleko, že už je hloupost to nedojet do konce. Mě Witcher 3 přestal bavit někdy s příjezdem na Skellige a ta bitva byla až potom. Ale už jsem to prostě dorazil do konce. Ta bitva stála za houby, ale ta zaklínačská pařba byl jeden z mála vtipných momentů v té hře.
  • Rejsek
    Tohle kdybys řekl osobně před Vávrou, tak by tě ubodal nožem.
  • TheGGG
    bitva o kear morhen je jednou z nejlepších bitev co jsem kdy ve hře zažil a divoký hon je minimálně skvěle nadesignovaný... navíc witcher není o padouších, ale o hlavních postavách.... + DLC mají ještě zajímavější padouchy...
  • Hra to urcite nebude pro kazdyho, to je jasny... Ale ten zaporak z traileru byl natolik slizkej, ze si pro nej budu urcite chtit na konci dojit... narozdil treba od zaklinace kde jsou clenove divokyho honu jeden jako druhej a hra pro me skoncila bitvou o kaer morhen, ani na druhy rozehrani jsem proste nemel chut ani duvod to hrat dal ;)
  • S názorem, že Jindřichův otec je šlechtic Racek souhlasím.

Pamatujete si na první ukázku gameplaye od Vávry po Kickstarteru? V cutscéně, kdy Jindřich přijde na hrad do "hodovní místnosti" pak šlechtic "zasněně" mluví o Jindřichovo matce... Takže je to jasný.

Jindřich je Rackovým synem ;)
  • Cože? *8*
  • Nevim jaký jsou rozpočty jinejch her, ale na prachy bych to nesváděl. Ten boj měl bejt hlavní tahák tý hry, v každym videu to vytahovali..a zatim to vypadá jako hlavní pr*ser. Warhorse nakou nouzí určitě netrpí, prostě to šlo udělat líp. Podle mě se moc zabejvají nepodstatnýma blbostma, jako jestli u cesty roste správná kopřiva, nebo ta zmiňovaná AI koně, s kterou se rok patlali a nakonec to nemohli použít. To jsou prostě zbytečnosti co jsou všem jedno, kdežto souboje jsou stěžejní a spoustu lidí na ně nalákali, tak tam prostě nemůžou dát nějaký panáky po obrně.
  • No nevím, právě že jediná paráda je zatím jen ta grafika. Vždyť to je strašně k smichu, např. jak tam přechází jednotka vojáků přes most, vypadá to jak banda retardovaných zemědělců na Prague Pride. Opravdu by mě zajímalo, z čeho snímali ty pohyby lidí.
  • takze vlastne takovej skyrim..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší