Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U toho dochucování guláše bych čekal nějakou animaci. Tohle sáhnu do inventáře, kliknu na baňku a mupy mup vše je dokonáno, mě trochu zklamalo. Každopádně dva převládající dojmy jsou:
    1. Moc se mi to jako celek líbí a těším se, až si to zahraju.
    2. Dostal jsem sviňsky neodolatelnou chuť na smažený bedly.
  • Diskuse u čehokoli o Kingdom Come je skupinová terapie. *4*
  • Rejsek
    Zkoušel sis už někdy srovnat myšlenky, než je někam napíšeš?
  • Mart9
    Pane jo, skoro 2minutové video a ukázali jen nějakého dědka
  • Mart9
    To je ale lepší, než kdyby to zařízli rovnou ne? Říká se tomu zkušenost.
  • Mart9
    Já toho lituju, protože jsem ten skvost mohl mít za 15€ a teď to budu kupovat za 40€
  • Mart9
    Obávám se, že v těch ukázkách si viděl maximálně 3 % z celkové herní doby. Takže soudit podle toho příběh mi nepřipadá moc fér.
  • uaxpk
    Mě to postávání nepřijde tak "nereálné". Divné trochu, ale jak to bylo ve skutečnosti?
    https://www.youtube.com/watch?v=QhF1i23vwps
  • Rejsek
    Ne "asi", ale "určitě". 2 měsíce před vydáním už řešíš max tak logistiku a distribuci. V té době už musíš mít všecko ready.
  • Bohužel se obávám, že ten hlavní příběh opravdu bude spíš klišovitý. Ono, když se mi do rukou dostala ukázka scénáře do hry pro několik hlavních postav is jejich charakteristikami a nějakým tím nástinem příběhu, tak se obávám, že tomu tak bude. Snad to doženou vedlejšími úkoly, kterým osobně věřím víc.
    Rád se ale budu mýlit.
    Samozřejmě nesmí chybět klišé , že hlavní Franta je samozřejmě synem nějakého toho šlechtice a ten kovář není jeho otec.
  • Mart9
    Ta hra vyjde 13. února.
  • Mart9
    Tak to je velká paráda a nemyslim jen grafiku. Zatim nejlepší video o té hře.... a stačilo ukázat jen gameplay.
  • Ta hra nikdy nevyjde a jestli to náhodou někdy Vávra dotáhne do zdárného konce tak se obávám, že to bude hroznej paskvil. Na obrázkách a promo videích, které jsou k tomu určené vypadá všechno pěkně, ale ve finále skutek utek. Rád bych se mýlil...
  • Příběh zatím z ukázek vypadá jako jedno velké klišé.

Pomsta zavražděných rodičů, hon na poslední otcem vykovaný meč... doufal jsem, že se hra právě tomuhle vyhne...
  • No minimálně zaostává víc jak o polovina rozpočtu za ostatníma (levnýma) AAA hrama.
  • Skvely simulator stredovekych souboju to asi nebude, teda spis urcite ne, nez asi ne.
    Ale nevadi. Vypada to pekne, ma to atmosferu, uziju si to proste jako stredovekou adventuru. Verim ze Vavra udelal dobry pribeh, ze to nebude to obvykle americke srackoidni klise. *3*
  • Ještě, že jsem tuhle hrůzu nebacknul *11* Zasypat to vápnem a zapomenout.
  • "We have a large team working on Squadron 42 and we’ve been making good progress towards achieving my goal to take the Wing Commander style narrative experience to the next level with first person gameplay that moves between foot, vehicles and incredible locations all rendered with a fluidity and quality that you normally only see in pre-rendered cinematic scenes. I am confident it is going to be worth the wait; a game that can hold its own with any other AAA story game."

""""all rendered with a fluidity and quality that you normally only see in pre-rendered cinematic scenes.""""

Reklamní video, určitě. Dej si radši nějaký to aaačko ofejkovaný blurem, cutscénama a triky s kamerou v nestabilních 30fps dělaný na 5+ let starý hw...
  • "potrebujes hotovou hru, protoze udelat neco, co se odehrava na 10m ctverecnich za 130 milionu dolaru neni zadny umeni"

Lol, ne, nepotřebuju. Na porovnání grafiky a enginu nepotřebuju celou hru. Tvrdit opak je z fleku na vyšetření.

A to pomijím fakt, že víš naprosto kulový, kolik toho mají, hlavně v SP kampani... takže jen hloupě taháš slámu ze skleněný koule.

Jinak v mmo mají hromadu lodí, stanice, základny, 5 planet, tunu zbraní a brnění, customizace vzhledu, fps deathmatch mód, funkční cargo systém (kde fyzicky vidím nákkad v lodi podle množství), desítky questů...

Jo... 10 metrů čtverecních. Většího hl*páka už ze sebe asi nejde udělat lol...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit