Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je trapárna, kdo se věnuje šermu, tomu se musí navalovat *11*, ale jo, děckám se to bude líbit. Tipuju tak 5/10. Tady ne, ale metacritic určitě *3*
    • Věnuji se šermu a jediné nutkání ke zvracení mám z tvého nedostatku :-)
    • Nechci ti kazit iluze, ale prave proto ze to neudelaji realny to dostane hodnoeni vysoky. V realu bys nemel proti skupine sanci coz sam moc dobre vis a to se ve hrach neodpousti.

Ja videl videa jak delali v ty hre souboje a brali to hodne hardcore, takze verim ze tohle je jenom nejaka obtiznost pro deti, coz by odpovidalo. Kdo by se delal s realnyma pohybama a snazil se o radoby realisticky ovladani, kdyz by pak na tebe ten druhej koukal a cekal nez ho probodnes?
      Tohle je presne co by udelal kazdej ke zjednoduseni lehke obtiznosti oproti nejtezsi.
  • TheGGG
    chybí mě tam víc krve... třeba krvavé šrámy na obličeji a zakrvácené oblečení... jinak to ujde... teda až na ty větší bitvy
    • Nekdy je naopak ve hre krve az dost, treba jako tady ne?

https://www.google.cz/search?q=overgrowth+game&client=opera&tbm=isch&tbs=rimg:CbO_1H1P2M8PgIjgwOcYFfU3zVf-fGzUxlAvHBLerHBDmbySf65cXYm9qfi23iN_1HsxG_1A8Lxeu9TewNbuqOjUChKDSoSCTA5xgV9TfNVEX97wac-lHSgKhIJ_158bNTGUC8cR2Gc-5mqdploqEgkEt6scEOZvJBH6y1Uw0mBgbyoSCZ_1rlxdib2p-EZeeSHsnq2UFKhIJLbeI38ezEb8R3Uswd9qjU5EqEgkDwvF671N7AxF3HbovYm-HzyoSCVu6o6NQKEoNEVVFprhBLSZ2&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwiWq67l2pvYAhVGb1AKHcx-DAYQ9C8IHg&biw=1680&bih=911&dpr=1#imgrc=ew9sGBWll6iUGM:
  • Ještě, že jsem tuhle hrůzu nebacknul *11* Zasypat to vápnem a zapomenout.
    • Sám se zasyp vápnem ty hrůzo *2*
    • Důvod?
    • Mart9
      Já toho lituju, protože jsem ten skvost mohl mít za 15€ a teď to budu kupovat za 40€
  • hmm, dobývaní tábora banditu. Kde jsem tekhle originální quest už predtím videl? *7* *6*
    Tak doufám že tam budou i originální nápady protože zatím to vypada na jedno veké kliše. davam plus za nápad a možnost otrávit guláš a prevlect se za banditu, i když tyhle mechaniky se nakonec ukazaly jako naprosto zbytečne (protože se stejne nikdo neotravil, a AI je natolik tupá že se ani nestačí prevlíkat). Co se týče hratelnosti snad bude fanoušky bavit nekolika hodinove prozkoumávání a dobývaní jednoho tábora.
  • Skvely simulator stredovekych souboju to asi nebude, teda spis urcite ne, nez asi ne.
    Ale nevadi. Vypada to pekne, ma to atmosferu, uziju si to proste jako stredovekou adventuru. Verim ze Vavra udelal dobry pribeh, ze to nebude to obvykle americke srackoidni klise. *3*
  • Ta hra nikdy nevyjde a jestli to náhodou někdy Vávra dotáhne do zdárného konce tak se obávám, že to bude hroznej paskvil. Na obrázkách a promo videích, které jsou k tomu určené vypadá všechno pěkně, ale ve finále skutek utek. Rád bych se mýlil...
    • Mart9
      Ta hra vyjde 13. února.
      • 2020 *15*
  • Takže plátová zbroj nakonec nebude 'zbroj', ale opět jenom modifikátor utrženého zranění, podobně jako je to např. v Gothicu?
    • s tim realizmem to tak horke nakonec nebude jak se puvodne zdalo
      • Krescz
        nejak tam ten realizmus nevidím....to měl Vávra kecy a jak byl kazdy dobry a sel dopr*ele
  • Tak co, pořád 3/4 komentů ke grafice a animacím? Oh... já myslel, že grafika se nesmí hodnotit, pokud hra ještě nevyšla hah...
    • pokud to nesplnuje dnesni standard, tak ty reakce jsou pochopitelny i predvidatelny. Vydavit klasicky 'ja to vedel, lamy se ozyvaji...) je spis vetsi fail...
    • Placky a nulky si vzdycky prece museji neco najit, aby mohly plivat.
    • Co to plácáš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit