Přejít na výpis diskuzí
Žádná hra neprověřila PS3 na 100%, ani Killzone 3
24.2.2011 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
PS3 JE SHIT!!!!!!!! *11* XBOX JE NEJLEPSI !!!!!!! *5*
-
-
XBOX JE SHIT!!!!!!!! *11* PS3 JE NEJLEPŠÍ !!!!!!! *5*
-
-
taky mam rad kolacky *1*
-
-
-
naco sem pisete clanky na podnet stupidnych PR kecov?
konzole su zastarale skatule a nic na tom nezmenia ani taketo kecy.
battlefield 3 je hodena rukavica. -
-
rozubrada...
-
-
blabla.. to jde u každý platformy optimalizovat engine, jen u Playstation 3 z toho udělaly PR kecy
-
Konzole by byla boží... mít myš a klávesnici
-
-
Na Xbox jde klávesnice a myš, ale musíš mít koupenou redukci :)
-
Tak zkus nejakou nahradu, jako frag fx ovladac a klavesnici k hrani uz nepotrebujes a na chat si ji muzu vyndat, mam ji v supliku *2*
-
Mne dokonca ani nechyba mys a klavesnica, dokonca aj PC mam pripojene na TV a hram sa cez Gamepad, u konzol mi vsak chyba FullHD pri STABILNYCH 60fps a textury vo vysokom rozliseni!
-
naprostý souhlas, jenže tím by asi konzole ztratily tu svoji "výhodu snadného ovládání"
-
-
Nemůžu si pomoct, ale poslední dobou mě u PS3/Xbox360 her vadí čím dál víc rozmazané textury. Nedostatek paměti nebo čeho, které nedovolují použití textur ve vysokém rozlišení je peklo. V tomhle směru zlaté PC. Na druhou stranu, zajímalo by mě, jak by mohly vypadat hry, udělané na míru dnešním hi-end PC.
-
-
Na grafiku v hre si zvyknes v pikosekunde. Na otrasnu hratelnost nikdy. Na PS3 je vela dobrych a roznorodych hier, pre ktore sa ju oplati kupit, napr. Metal Gear Solid 4, LBP2, Motorstorm: Pacific Rift, FFXIII, Heavy Rain. Priklady tychto hier jasne dokazuju, ze nie je dolezita grafika, ale svojsky a jedinecny umelecky styl. Navyse, ak si mam vybrat medzi PC s obrovskym vykonom a so zvukom pristavajuceho Jumba Jet, s obrovskou spotrebou a mizernymi Windowsami, volim PS3.
-
-
Jo kdyz koupis "skvelou" sestavu nekde v obchode tak to potom opravdu je pristavaci jumbo jet.Kdyz si jednotlive komponenty vyberes a poskladas sam tak muzes mit krasne tiche pc *3* .Co se her tyce,vic me vyhovuji hry na pc a xboxu nez na PS3 az na par vyjimek jako heavy rain a little big planet.Zbytek me nejak nebere a nebo to nejsou pro me zas az tak must have hry ,abych kvuli nim kupoval dalsi konzoli.
Zejmena tedkom s perspektivou otravnych DRM na ps3 nemam nejmensi zajem
-
-
tento experiment byl proveden u crysis :) tak se muzes podivat..
-
-
pred vyse 3 rokmi...najblizsie nam to predvedie az battlefield 3. tesme sa
-
-