Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • posila
    Posledni hra, co jsem na PC instaloval z DVD byl Starcraft 2 a to trvalo snad i vic jak pul hodiny :)
    (Jinak hraju hry ze Steamu a treba o vikendu jsem si koupil Civ5 a po stazeni se mi jeste pred prvnim spustenim doinstalovavaly nejake knihovny ... to mohlo trvat tak 5 minut)
  • Ty jsi taky chytrák, jestli jsou pro tebe názory ostatních trapné a snažíš se kopat kolem sebe a napadat ostatní?
  • HRATELNOST HOŠI, HRATELNOST, Autoaim v hrách na ryboxu používají jen lamy a po lajně se stejně nedá použít. Pokud Mám napaříno na Battlu (bc2) 160 hodin po lajně nepotřebuju autoaimovat, je to stejný jako kdyby jste zarputilýho PS-káře posadili za myš a desku taky trefí kulový.. Když si vzpomenu jak jsme 4 ve squadu dávali amíkům, hezky headsety, pokecáte, pohoda... Myslím si, a to je podstatný, že xbox je o dost víc user friendly než komp.. Přijdeš domu, pustíš konzoli, spustíš hru, za 10 vteřin jsi na servru a ve hře a zveš kámoše do squadu..
  • Tak tohle je hodně trapné !!! Pokud bys měl pc tak víš že instalace her zabere tak 5 minut. Velké LCD má dneska už každej. Pokud se ti hraje na Xboxu lepe to neznamená že ostatní to tak mají stejně. Je vidět že na pc vůbec nehraješ jinak bys nemohl napsat tu kravinu o ovladačích a directu :D :D :D. Jinak ten kdo má PC tak to třeba nemá jenom na hraní protože tam jde dělat více věcí :D
  • Exkluzivne hry na PS3 ako Uncharted 2 a Killzone 3 maju grafiku porovnatelnu s high-end PC. PS3 zabera menej miesta ako PC, ma nizsiu spotrebu, tichy chod, Bluray, nikto ta neobtazuje s pitominkami ako Windows LIVE, akceptovatelne ceny hier (FFXIII sa da momentalne kupit za 24 €).
  • Hádáte se tu jako malý děti, ale když připojíte xbox 360 pořádným HDMI kabelem k HDMI televizi LCD LED s dynamickým kontrastem 3.000.000 a úhlopříčkou 107 cm tak se to s kompem vůbec srovnat nedá. A u leckterých her můžete (jako zarputilý PCčkáři) tiše závidět. Hrbíte se monitůrků at už jsou jak jsou velký. Nechápu jak někdo z PCčkářů může furt otravovat a vykřikovat srač*y typu "ovladání je zastaralé a na nic a podobně" KECY! Mám kompa i rybox a na ryboxu se hraje mnohem mnohem líp, nehledě na to, že když vyjde nějaká hra, prostě jí tam kopnu a pařim a vy čumíte půl hodiny než to nainstalujete a pak se modlíte, aby to to vaše železo utáhlo a zda máte dobrý ovladače a directy. Neházejte špínu na konzole a hledte si svýho kompa. Nikdo Vám nebere jak je to úžasný.. Karlos
  • Víš co tohle je blbost. Kdyby PC hráči víc kupovali hry a míň kradli tak bude hlavní vývojářská platforma PC a bude taky míň konzolových portů. Konzole nemůžou za nic...
  • posila
    X360 a PS3 jsou this-gen. Jsou tu uz spoustu let, tak neni moc duvod je stale nazyvat next-gen.
  • Nepovedal by som ze konzole brzdia rozvoj hier vo vseobecnosti, pravdou vsak je, ze ak sa robi port konzolovej hry na PC, nie vzdy to dopadne "idealne." Ale kvalita portovania nijak nesuvisi so schopnostami PS3 poskytnut vizualne rovnocenny zazitok ako PC.
  • No a? O to přece nejde, jde o hry, o leveldesign, o to co dokáží vývojáři s tím co mají a mrkni se na KZ3. Grafika je jedním sloven úžasná....
  • "Nebo hry postahovat" Tohle není rovnice pro slušného hráče a zdá se že mnozí PC hráči opravdu chtějí aby na PC nevycházely žádné hry...
  • Kderá hra vypadá teď na PC líp?
  • Lenže ak upgradujú tak často, tak väčšinou hrávajú skutočne na absolútne max grafike vo FULL HD (ak nie dokonca v eyefinity) s pokročilými efektami, o ktorých sa konzolám môže len snívať. Ja ti za seba z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že na mojom trojročnom obstarožnom PC (ATI 3850 256 MB, procesor Athlon X2 3.1, 2GB RAM), ktorý ani v dobe kúpy nebol úplne maximum (za tieto komponenty + matičná doska som dal v súčte okolo 8000 Kc) som zatiaľ nenarazil na portovanú hru, ktorú by som mal problém rozbehať na 1280*720 v grafike ekvivalentnej tej z konzolí (ak nie aj lepšej -- 3850ka zvláda aj DX 10.1). Ak vieš o takej, ktorá by mi mala robiť problémy, skús ju sem napísať.
  • Správná řeč. Jinak raději si koupím PS3 a hry si koupím než dělo a hry postahuju. Takhle myslej PCčkáři - všechno stáhnu - všechno i dohraju. Já si to poctivě koupím a vtom je rozdíl.
  • Keby bolo keby... podla mna na grafiku v KZ3 nemozes povedat ani makke f. Je uzasna. Objektivne. Final Fantasy XIII. Videl si niekde nadhernejsie prepracovane postavy? Pochybujem. Graficky vykon naozaj nie je az taky podstatny, ide o to ako to implementuju vyvojari. Stahovanie hier ponechavam bez komentara.
  • Psychotic
    Brzdí jen technický vývoj, ne hratelnostní
    Ovládání: přesnější ≠ zábavnější
    Stručnost nade vše.
  • Psychotic
    A nezapomeň mnoho, mnoho exkluzivit.
  • smejki
    i prd, stačí napsat 1 goto 1... a to bude fofr!
  • smejki
    rozumbrado, Metro 2033 není DX11 nativní
  • smejki
    a asi třetinový výkon, ale co už....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit