Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Polyphony nam tvrdi o PS3 ale něco jineho,a to že jejich GT5 využívá konzoli na max a že by bylo potřeba i většího výkonu :) ,proč tedy gt5 trhá s obrazem nejede plynule? a při procházení v menu si stačím vždycky uvařit aspon 5 kafí a při loadingu tratě se stačim i naobědvat :)
    • No ale stale jede vic nez 30 FPS vetsinou 60 a pri zatezi s kourema vice autama pres 40 coz je na FullHD dobry, koukni na nějaký testy FPS...
    • a nepomůže ani nainstalování na disk? (nevím jak to má PS3) na ryboxu takhle chroupal tenkrát mass effect 1 ale bylo to načítáním z DVDčka, pokud se to nainstalovalo na hadr, bylo vše ok..
  • Podle mě je ta použitá fráze je zavádějící. Zní to, jako kdyby PS3 mělo v zásobě nějaký schovaný výkon, když ve skutečnosti je ta rezerva v SW technologiích. To že KZ3 vypadá líp a běží stejně jako dvojka je jen díky lepšímu řešení počítání, komprimace a bůhví čeho ještě. Nic nového.
  • Cosi
    Jak já to z článku vidim, řekli výrobci konzolí vývojářům: Heleďte klucí nemůžete říkat že jste vytěžili výkon našich strojů po 4 letech na 100%. Protože my prostě neuděláme novou konzoli dalších pár let a tyhle vaše kecy nejsou moc produktivní k prodeji současných mašin.
    Tak se vývojáři museli naučit vylepšovat stávající enginy a programy pro tvorbu her.
    *7*
  • Krasne tiche PC ale o min. 4.000,- Kč drahsie ;) Pred tyzdnom som si zahral multiplayer demo na Killzone 3 a uprimne, lepsiu grafiku a efekty som vo FPS strielacke este nevidel. A to ide o hru "iba" na PS3.
    • ehm myslis ten nabindovany a blurovany KZ2....? nehechaj sa vysmiat... KEBY (aby niekto nemal sproste reci) to vyslo na PC so samostatnym vyvojom grafiky atd tak to Ps schova do vacku

a ked niekto kupi konzolu 250€ a kupi dalsie hry v hodnote 40-50€ alebo postavy delo PC s HD rozlisenim a hry postahuje... osobne vyberem PC
      • Keby bolo keby... podla mna na grafiku v KZ3 nemozes povedat ani makke f. Je uzasna. Objektivne. Final Fantasy XIII. Videl si niekde nadhernejsie prepracovane postavy? Pochybujem. Graficky vykon naozaj nie je az taky podstatny, ide o to ako to implementuju vyvojari. Stahovanie hier ponechavam bez komentara.
        • "Nebo hry postahovat" Tohle není rovnice pro slušného hráče a zdá se že mnozí PC hráči opravdu chtějí aby na PC nevycházely žádné hry...
        • Správná řeč. Jinak raději si koupím PS3 a hry si koupím než dělo a hry postahuju. Takhle myslej PCčkáři - všechno stáhnu - všechno i dohraju. Já si to poctivě koupím a vtom je rozdíl.
  • Nemůžu si pomoct, ale poslední dobou mě u PS3/Xbox360 her vadí čím dál víc rozmazané textury. Nedostatek paměti nebo čeho, které nedovolují použití textur ve vysokém rozlišení je peklo. V tomhle směru zlaté PC. Na druhou stranu, zajímalo by mě, jak by mohly vypadat hry, udělané na míru dnešním hi-end PC.
    • Na grafiku v hre si zvyknes v pikosekunde. Na otrasnu hratelnost nikdy. Na PS3 je vela dobrych a roznorodych hier, pre ktore sa ju oplati kupit, napr. Metal Gear Solid 4, LBP2, Motorstorm: Pacific Rift, FFXIII, Heavy Rain. Priklady tychto hier jasne dokazuju, ze nie je dolezita grafika, ale svojsky a jedinecny umelecky styl. Navyse, ak si mam vybrat medzi PC s obrovskym vykonom a so zvukom pristavajuceho Jumba Jet, s obrovskou spotrebou a mizernymi Windowsami, volim PS3.
      • Jo kdyz koupis "skvelou" sestavu nekde v obchode tak to potom opravdu je pristavaci jumbo jet.Kdyz si jednotlive komponenty vyberes a poskladas sam tak muzes mit krasne tiche pc *3* .Co se her tyce,vic me vyhovuji hry na pc a xboxu nez na PS3 az na par vyjimek jako heavy rain a little big planet.Zbytek me nejak nebere a nebo to nejsou pro me zas az tak must have hry ,abych kvuli nim kupoval dalsi konzoli.
        Zejmena tedkom s perspektivou otravnych DRM na ps3 nemam nejmensi zajem
    • tento experiment byl proveden u crysis :) tak se muzes podivat..
      • pred vyse 3 rokmi...najblizsie nam to predvedie az battlefield 3. tesme sa
  • naco sem pisete clanky na podnet stupidnych PR kecov?
    konzole su zastarale skatule a nic na tom nezmenia ani taketo kecy.

battlefield 3 je hodena rukavica.
    • rozubrada...
  • PS3 JE SHIT!!!!!!!! *11* XBOX JE NEJLEPSI !!!!!!! *5*
    • XBOX JE SHIT!!!!!!!! *11* PS3 JE NEJLEPŠÍ !!!!!!! *5*
      • taky mam rad kolacky *1*
  • tak jestli potrebujou pomoc, tak ja nemam problem s tim napsat na par radku program kterej ps3 vytizi na maximum
    • A pak se probereš a ruka v trenkách ...
      • smejki
        i prd, stačí napsat 1 goto 1... a to bude fofr!
  • Současné konzole nemají DX10 a DX11...to je do rozdílů všechno, tečka.
    • No a? O to přece nejde, jde o hry, o leveldesign, o to co dokáží vývojáři s tím co mají a mrkni se na KZ3. Grafika je jedním sloven úžasná....
      • LOL jaký no a? *1* hmm Smileface...vypadá to, že máš smajlík na mozku...nechápeš kontext psaného slova, ale to nevadí, protože máš jednoznačně pravdu a pokročilé grafické efekty jsou k ničemu, pokud jsou na úkor zábavnosti hry...
    • Psychotic
      A nezapomeň mnoho, mnoho exkluzivit.
    • smejki
      a asi třetinový výkon, ale co už....
      • LOL třetinový? Tak to mi prosím specifikuj...už tu padlo moje dloubnutí do grafického výkonu, který je slabší (to ví i můj pes), dále dloubnutí do paměti...ale ať mám procesor sebeúžasnější, taková obyčejná PS3 to trumfne i s vypnutým chlazením...k dispozici pro hry má 7 výpočetních jader o taktu 3,2GHz...beat that, bitch!
        PS: Jsem PCčkář jak cihla...nikdo mě nepřesvědčí abych si konzoli koupil, ale snažím se mít co nejobjektivnější názor...nijak tu konzole nechválím, takže se vy konzolisti zamyslete nad tim, jestli mi dáte like *3*
    • Pan_Klobouk
      Pred tecku jeste prihod nedostatek pameti a casto nizke rozliseni, nehodne vyrazu next-gen. ;)
      • Exkluzivne hry na PS3 ako Uncharted 2 a Killzone 3 maju grafiku porovnatelnu s high-end PC. PS3 zabera menej miesta ako PC, ma nizsiu spotrebu, tichy chod, Bluray, nikto ta neobtazuje s pitominkami ako Windows LIVE, akceptovatelne ceny hier (FFXIII sa da momentalne kupit za 24 €).
        • tak to pozor....s hi-end PC nemá Uncharted 2 moc co do činění...protože ikdyž se v té hře neustále něco hýbe (to je schválně), tak má hnusné textury, zapříčiněné právě nedostatkem operační paměti...a ten argument okolo cen her je k smíchu daleko víc než k pláči *1* 24€...vážně? WOW, já si zrovna na Steamu koupil GTA 4 + oba datadisky za 8,75€ dohromady...beat that, bitch! *5*
          • Priznam sa, som laik, ale vyraz o "hnusnych" texturach sa mi v suvislosti s Uncharted 2 nezda "vhodny." Co sa tyka ceny, ja som netvrdil, ze hry na konzole su najlacnejsie, len to ze ich cena je akceptovatelna, nie ako pred 10 rokmi. Inak GTA 4 na PC sa mi nezda ako bohvieaka vyhra, ale to su len moje subjektivne pocity.
      • posila
        X360 a PS3 jsou this-gen. Jsou tu uz spoustu let, tak neni moc duvod je stale nazyvat next-gen.
        • LOL to máš recht *1*
  • Ono je to v uvozovkach naplno. Kazdopadne polyphony se hlavne vyjadrilo ze dalsi dil nebude na tuhle generaci konzoli, coz je jasny signal pro to, aby prisla nova.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit