Přejít na výpis diskuzí
Žádná hra neprověřila PS3 na 100%, ani Killzone 3
24.2.2011 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Hádáte se tu jako malý děti, ale když připojíte xbox 360 pořádným HDMI kabelem k HDMI televizi LCD LED s dynamickým kontrastem 3.000.000 a úhlopříčkou 107 cm tak se to s kompem vůbec srovnat nedá. A u leckterých her můžete (jako zarputilý PCčkáři) tiše závidět. Hrbíte se monitůrků at už jsou jak jsou velký. Nechápu jak někdo z PCčkářů může furt otravovat a vykřikovat srač*y typu "ovladání je zastaralé a na nic a podobně" KECY! Mám kompa i rybox a na ryboxu se hraje mnohem mnohem líp, nehledě na to, že když vyjde nějaká hra, prostě jí tam kopnu a pařim a vy čumíte půl hodiny než to nainstalujete a pak se modlíte, aby to to vaše železo utáhlo a zda máte dobrý ovladače a directy. Neházejte špínu na konzole a hledte si svýho kompa. Nikdo Vám nebere jak je to úžasný.. Karlos
-
-
to všechno s gaučem a TV co jsi mi tu vyjmenoval, PC už několik let dokáže také, nechápu v tomto případě výhodu konzole, která neni... Nechci řikat že konzole je nanic apod, to jsem nikdy neřekl, sám jsem jí taky měl, ale nevím o žádné výhodě konzole kterou bych na PC postrádal nebo by mi vadila že jí nemám...
-
ačkoliv jsem docela dost PCčkář, v tomhle s tebou musím souhlasit...konzole jsou prostě pohodlnější...
-
Tak tohle je hodně trapné !!! Pokud bys měl pc tak víš že instalace her zabere tak 5 minut. Velké LCD má dneska už každej. Pokud se ti hraje na Xboxu lepe to neznamená že ostatní to tak mají stejně. Je vidět že na pc vůbec nehraješ jinak bys nemohl napsat tu kravinu o ovladačích a directu :D :D :D. Jinak ten kdo má PC tak to třeba nemá jenom na hraní protože tam jde dělat více věcí :D
-
-
Posledni hra, co jsem na PC instaloval z DVD byl Starcraft 2 a to trvalo snad i vic jak pul hodiny :)
(Jinak hraju hry ze Steamu a treba o vikendu jsem si koupil Civ5 a po stazeni se mi jeste pred prvnim spustenim doinstalovavaly nejake knihovny ... to mohlo trvat tak 5 minut) -
-
Já nijak nehaním kompy, jen si pamatuju, že s tím bylo mnohem víc starostí než s konzolí. Navíc, já kupoval konzoli kdysi dávno hlavně kvůli mlátičkám. Tekken a mortal se na kompu dal pařit jen přes emulátory a takhle když večer přijde kámoš na kafe a cigáro a paříme tekkena 6 třeba 2 hodiny, je to fakt supr..
-
-
Na druhou stranu tady mame EVE online, WoW, age of conan, guld wars apod. ktere se na konzole jen tak nepresunou. Co se grafiky tyka, neni pravda ze ps3/xbox nejak zvlast vynika proti PC. Mam doma PS3 a opravdu silnej pocitac a nerekl bych ze je v tom tak velky rozdil, naopak bych stale rekl ze zpracovani na pocitaci je lepsi i diky velke moznosti nastaveni, ktere konzole nemaji. Vse ma sve pro a proti, u me stale vede PC, ikdyz je podstatne drazsi (nemluvim tu o pocitacich za 15 tisic to fakt ne :D )
-
-
já osobně netušim jak někdo přišel na to, že konzole má lepší grafiku jak PC, co jsem viděl většinu multiplat. her a jejich testů, PC grafika dopadla vždy nejlépe.
-
-
-
-
Ty jsi taky chytrák, jestli jsou pro tebe názory ostatních trapné a snažíš se kopat kolem sebe a napadat ostatní?
-
-
-
XBOX, ale brzdí vývoj *4*
-
HRATELNOST HOŠI, HRATELNOST, Autoaim v hrách na ryboxu používají jen lamy a po lajně se stejně nedá použít. Pokud Mám napaříno na Battlu (bc2) 160 hodin po lajně nepotřebuju autoaimovat, je to stejný jako kdyby jste zarputilýho PS-káře posadili za myš a desku taky trefí kulový.. Když si vzpomenu jak jsme 4 ve squadu dávali amíkům, hezky headsety, pokecáte, pohoda... Myslím si, a to je podstatný, že xbox je o dost víc user friendly než komp.. Přijdeš domu, pustíš konzoli, spustíš hru, za 10 vteřin jsi na servru a ve hře a zveš kámoše do squadu..
-
Musite se podivat na obe strany.
Mezi obdobim starych a novych konzoli prospival jen trh PC her. Jelikoz PC nemelo hranice, tak jsme meli obrovsky boom grafiky, jenze ted se preslo z cim dal tim lepsi grafiky na lepsi model - cim dal tim ODLADENEJSI grafika!
Pokud se vytvori rovnovaha, kterou osobne ocekavam s prichodem pristi generace konzoli (jelikoz developeri uz budou mit zkusenosti jak v poli vyvoje, tak i optimalizace), tak se bude primou umerou zlepsovat grafika, aniz by se drasticky zvysovaly naroky na hardware. Ttot by mohlo zapricinit to, ze pristi generace konzoli by vydrzela daleko dele nez ta stavajici, a zaroven by ji PC neutekl, jelikoz by nerostly naroky na hardware taj rychle, jako je tomu dnes. -
-
blbost... s novymi konzolemi prijde nova, lepsi, ale opet samozrejme neoptimalizovana grafika. proc? To je jednoduche, vykonova rezerva bude velka. Optimalizovat se zacne opet az vykon nebude stacit.
-
-
Všechny ty zasrany konzole bych zrušil, akorat kur... hry, všichni se cpou na konzole a pak podle toho ty hry nejen vypadaj, ale taky se ovladaj (viz autoaim a jine vychytavky pro joypad) Hnus velebnosti *11*
-
-
tady máš protinázor zkušené konzolistky: http://gabina.kvalitne.cz/prohib.jpg
-
Utři si mléko co ti teče po bradě a potom něco piš ty moulo.
-
-
asi takhle, u call of duty bylo zrušeno vyklánění, Crysis 2 už také nemá klasické vyklánění, přeskakování překážek je už skriptované, takže bohužel ten kluk má dá se říct pravdu. ( a to jsme uvedl pouze jeden příklad )
-
-
No to je ale problém vývojářů když to nechtěli dělat aspoň na PC tak je to jejich věc. U CoD 4 vyklánění bylo potom už ne a přitom to bylo vždy i na konzole. Za tohle můžou pouze a jen vývojáři a vydavatelé. Je snadné všechno svádět na konzole aby si člověk nemusel přiznávat skutečný důvod.
-
-
jak se vyvíjí styl hraní na konzolích, tak se to promítne i u her na PC. Máš pravdu že za to můžou jen vývojáři a vydavatelé, ale myslíš že vyklánění bylo zrušeno jen tak ? ne, bylo zrušeno proto, že na gamepadu nebylo tak pohodlné jako na klávesnici. hotovo dvacet.
-
-
ja to nechapu to je opravdu tak tezky pri portovani predelat menu, interface a ovladani pro PC, proc se vsechny multiplatformni hry na PC ovladaji lip s gamepadem nez s mysi a klavesnici. Kdyz si vezmete ze na call of duty delalo snad 500 lidi to se tam nenajde par lidi co by to mohli predelat ?
-
To jak hry vypadají určují peníze na PC jsou zisky malé tak vládnou konzole. Konzole jsou pořád stejné to lidé jsou jiní.
-
to Sony:
Obávám se, že konzole nejsou pořád stejné. PS1 i PS2 byly ve stínu PC a nabíraly na síle. Když se teď na úkor PC dostaly do popředí, je logické, že se vývojáři budou spíše věnovat jim, tedy většině. Dokud se nějak PC nevrátí do vedení (což se klidně může stát), budou hry konzolovatět. Žádné vyklánění, žádné lehání, menu a inventáře přizpůsobené páčkám... přirozený běh věci. -
CoD 4 mělo na konzoli vyklánění? To bylo jen na PC ne? Proč se vývoj her nezastavil při PS1 nebo PS2 proč došlo ke spomalení až u PS3? Konzole jsou pořád stejné už víc jak 15 let ale myšlení hráčů a vydavatelů se v posledních letech změnilo.
-
-
-
-
-