Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Nevíte co dělám spatně v menu se nemůžu zalogovat (nejde kliknout na login)
-
-
Nevyplňuješ jen Battle tag? Pro login musíš vyplnit email pod kterým jsi reglý na battle.net
-
-
Shiiiiiiit.....chybi trocha k OVERACHIEVER, ale MASSIVE BLOW asi nedam....neudelal to nekldo nahodou, jestli jo tak s kym a jak...???????????????????????????????????????????????????
-
dotaz, do hry me to nechce pustit , chce to jmeno a adresu...kdyz si koupim originalku budu muset tyto udaje uvadet? dik
-
ano *13*
-
Někdo s Error 315300 ? Díky
-
-
Jo. Včera i dnes.
-
-
Resetuj si heslo, mě to pomohlo a přihlášení hned fungovalo.
-
-
-
Tak dohráno za wizarda a za ostatní postavy na level 6. Chtěl jsem se zeptat jeslti se to zdá jenom mně, nebo mezi postavama nejsou skoro žádné markatní rozdíly? Přijde mi to, že každá postavička má obdobné kouzla a skilly akorát s tím rozdílem, že jeden kreslí na zem modré obrazce, druhý vykouzlí kruh s rukama. Tak nějak mi nepřirostla žádná postavičky k srdci, tak jak v jedničce nebo dvojce, kde každá vyžadalovala trochu jiný styl hraní. Každopádně je to rubání pořád stejně návykové :) Jediné co mě dále opravdu mrzí, tak je automacké zpřístupňování skillů a atributů, bez možnosti si je rozdělovat podle svého uvážení. A jak jste na to vy?
-
-
Jj, přesně tak. Ve dvojce byly chary docela dost rozdílné, hlavně některé buildy.......Path of Exile? :)
-
-
Ja nechapem, ked su z tohto všetci pocikani, prečo nemal uspech Hellgate London ??
-
-
to byla trošku jiná hra :p noo a neměla uspěch jak se to veme...byla to celkem hraná hra ale nebyl prostě pořadně dodělana :)
-
-
Dohráno a musím říct že Titan Quest se mi libil víc.Takže si radši koupím Guild Wars 2 než Diablo III protože jsem se rozhodoval co dřív.Jako mohla ta beta(DEMO) bejt delší a pestřejší.
-
Pořád se mi nejde připojit, error 3003 :(
-
-
Pokud máš error 3003 tak dej při logováni vlevo options > accounts a tam bys měl mít spodní kolonku možnost volby serveru... pravděpodobně tam máš eu nebo europe nebo co tam je , každopádně tam pleskni US či America (zas nevím co tam přesně je *7* ) poté se chvíli snaž přihlásit ááá bingo ;)
-
-
právě že sem včera ten server vymenil, ale error 12 mi to hlasi porad..
-
-
vyreseno chybelo mi orihlaseni toho battlenet jmena :)
-
-
-
nj sem se neobtezoval si precit diskuzi dole samozrejme :)
-
-
hm tak pro zmenu mi to ted hodilo error 12, ze muj acount nema opravneni O_O
-
-
-
Tak beta dohrána. Je to paráda! Určitě si koupím plnou verzi :)
-
-
taky dohrano, ale vadi mi tam dost veci.. napr. u maga mi dost chybel skill tree a rozdelovani statu pri lvlu.. vse se deje automaticky
jinak dohrali jsme to bez jediny smrti, bylo to az moc lehky.. jedina bitka kterou sem si uzil byl az boss na konci -
-
No hrál jsem to na normál. Je pravda, že kromě posledního souboje to taky bylo celkem ok. Ale co se teď dívám, tak v betě nejde zvýšit obtížnost. Otázka je, jestli obtížnost nebude ale v dalších aktech výš. Pokud ne, určitě se vyplatí o jednu zvýšit. A taky bych rád zkusil kooperaci, ale to nevím, jestli v betě jde.
-
-
obtiaznost sa nebude dat menit ani vo full treba prejst klasicky normal potom nasleduje nightmare a nakoniec hell. podla mna je obtiaznost presne taka ista ako v d2, komu je to malo nech sa prerube k hell a potom uvidi co znamena byt instatne mrtvy pri prvej skupinke nepriatelov:D
-
-
to mi chceš řict že tuhle nascriptovanou hru budeš muset celou projít aby sis mohl změnit obtižnost ??:D a pak hrat to samé ale jen o něco težší??:D
Na tohle někdo čekal 15 let??:D To pak musí být životní sklamaní...ono k té obtížnosti by uplně stačilo kdyby z každé druhé příšery nevypadavali ty lahvičky co tě sami hned uzdraví :) -
-
Na tomhle principu funguje Diablo uz 16 let.
-
-
-
-
-