Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Ta Beta je jako plna hra? nebo ma nějaky omezeni Levelu? nebo něco?
-
-
Cca 1/3 1. aktu a level 13.
-
pry max 13lvl
-
-
Pise vam to jednu a tu samou hlasku dokola bo vam to i obcas placne you have been disconected from battle.net ?
-
-
piše to ještě vice chyb než windows :D
-
-
ale 37 už to nepíše dlouho....piše to tu 315300 You login information was incorect....
-
mam totiz strach jestli me to treba furt neodpojuje protoze to neni delany na authentikator zatim a ja ho mam :(
-
-
-
Pro jistotu už ani neexistuje můj accont (smůla, že u Sc II mi jde:-D)
-
-
313500 ?
-
-
Moje druhé nejoblibenější číslo, hned po 37:-D
-
-
ucet si zakladal kdy ?..
-
-
Před 8 lety:)
-
-
Jo hází, dneska končím. Jdu spinuškat:D
-
teda edit ne 313500 ale 315300 to ti hazi ?
-
tak aspon vim ze 313500 neni tim ze sem to zaolizl dneska *3*
-
-
-
-
-
-
Mě se podařilo relativně bezproblémově (v porovnání s reakcemi tady i jinde) asi na podvacáté přihlásit kolem půl desáté a pařím a pařím a pařím. Je to prostě Diablo, ač o dost jednodušší než jednička a dvojka (tedy zatím), jdu si pro hlavu Skeleton Kinga. Až to vyleze komplet, myslím, že nějaký ten den dovolenky padne. :)
-
REAL MONEH AUCTIONZ HERE uz u vyberu postavy *11*
Grafika je fuj, TQ mel lepsi *9* -
Jsem IN :)
-
-
Mor na Tebe!:-D
-
-
Tož ale za patnáct let to budete mít za kilčo, ne? *5*
-
-
Tro(t)le, nevsim jsem si, ze by Diablo 2 stalo nekdy stalo kilco.
-
-
Hmmm, já to nikdy nějak nesledoval... koupil jsem ho a hrál. Překvapuje mě ale, že tolik let po vydání to mají furt tak předražený... No jo, cash hunting jak cyp.
-
-
A proto třeba jiná hra ze světa Blizzardu Sc + datadisk stojí i po 13ti letech 200 Kč......Ani trolovat neumíš......
-
-
Po 13-ti letech prodávat nějakou hru za více než 49 kč? Tak to už je fakt vydřidušství! *1*
-
-
-
Začínám nesnášet číslo 37.
-
-
pro mě je dneska šťastný.. vidím ho neustále :)
-
-
losování šťastných deset: error 37 ... *7*
-
-
Taky jsem teď zkoušel losovat: první číslo 30120 a pak 37:-D
-
-
313500 :D a evropa nejdeve vůbec že?
-
-
mam to same 37 nebo 313500 zakladl si ucet dneska ?
-
Jenom Amerikáni.
-
-
-
-
-
-
musim mit aktivní účet na battle netu.je ten účet zdarma ??
-
-
Účet je zdarma. Ale hodně štěstí při zakládání dneska:-D
-
-
klidne zalozim zitra,jen sem se chtel ujistit jestli je to zadara ;) tak diky za odpoved
-
-
Jo ještě jsem nenarazil na hru, kde by založení účtu bylo zpoplatněno. Ale co může být, může se stát:-D
-
-
K u r v a *1*
-
tak jste to vyslepičili.. a teď se toho určitě někdo chytne.. *2*
-
-
-
-
-
Stačí chvilku počkat a mít trochu štěstí :) Ja se připojil krátce před 22 hodinou a před chviličkou sundal skeleton kinga. Zítra dopoledne bude nápor stopro menší. Jinak Diablo po prvních skušenostech překvapivě dobře hratelná, byl jsem lehce skeptickej, ale ten odkaz z minulosti v něm rozhodně cítit je, mno beta za jednu postavu dohrana, takže prostor na serverech přenechám jiným a vrátim se spátky do kobek Grimrocku :)
-
-
Presne moje rec. Taky jsem byl trochu opatrnej a ocekaval jsem, ze uz me to nebude tak bavit jako kdysi, ale ted musim rict, ze to bude mazec. Ted jsem do dohral za barbara a je to narez, v dalsich aktech a na vyssi obtiznosti to bude masakr. A graficky mi to prekvapive taky celkem sedi, sice tam toho mozna trochu moc lita vzduchem sto metru vysoko, ale uz jsem si zvykl. A hudba je taky dobra. Uz se moc tesim na plnou verzi :) Je to stare dobre Diablo.
-