Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stormangels
    Ta Beta je jako plna hra? nebo ma nějaky omezeni Levelu? nebo něco?
    • Veskoslav
      Cca 1/3 1. aktu a level 13.
    • pry max 13lvl
  • Pise vam to jednu a tu samou hlasku dokola bo vam to i obcas placne you have been disconected from battle.net ?
    • piše to ještě vice chyb než windows :D
      • ale 37 už to nepíše dlouho....piše to tu 315300 You login information was incorect....
      • mam totiz strach jestli me to treba furt neodpojuje protoze to neni delany na authentikator zatim a ja ho mam :(
  • Veskoslav
    Pro jistotu už ani neexistuje můj accont (smůla, že u Sc II mi jde:-D)
    • 313500 ?
      • Veskoslav
        Moje druhé nejoblibenější číslo, hned po 37:-D
        • ucet si zakladal kdy ?..
          • Veskoslav
            Před 8 lety:)
            • Veskoslav
              Jo hází, dneska končím. Jdu spinuškat:D
            • teda edit ne 313500 ale 315300 to ti hazi ?
            • tak aspon vim ze 313500 neni tim ze sem to zaolizl dneska *3*
  • Mě se podařilo relativně bezproblémově (v porovnání s reakcemi tady i jinde) asi na podvacáté přihlásit kolem půl desáté a pařím a pařím a pařím. Je to prostě Diablo, ač o dost jednodušší než jednička a dvojka (tedy zatím), jdu si pro hlavu Skeleton Kinga. Až to vyleze komplet, myslím, že nějaký ten den dovolenky padne. :)
  • REAL MONEH AUCTIONZ HERE uz u vyberu postavy *11*

Grafika je fuj, TQ mel lepsi *9*
  • Jsem IN :)
    • Veskoslav
      Mor na Tebe!:-D
  • Trol.diskuzni
    Tož ale za patnáct let to budete mít za kilčo, ne? *5*
    • Tro(t)le, nevsim jsem si, ze by Diablo 2 stalo nekdy stalo kilco.
      • Trol.diskuzni
        Hmmm, já to nikdy nějak nesledoval... koupil jsem ho a hrál. Překvapuje mě ale, že tolik let po vydání to mají furt tak předražený... No jo, cash hunting jak cyp.
    • Veskoslav
      A proto třeba jiná hra ze světa Blizzardu Sc + datadisk stojí i po 13ti letech 200 Kč......Ani trolovat neumíš......
      • Trol.diskuzni
        Po 13-ti letech prodávat nějakou hru za více než 49 kč? Tak to už je fakt vydřidušství! *1*
  • Veskoslav
    Začínám nesnášet číslo 37.
    • pro mě je dneska šťastný.. vidím ho neustále :)
      • losování šťastných deset: error 37 ... *7*
        • Veskoslav
          Taky jsem teď zkoušel losovat: první číslo 30120 a pak 37:-D
          • 313500 :D a evropa nejdeve vůbec že?
            • mam to same 37 nebo 313500 zakladl si ucet dneska ?
            • Veskoslav
              Jenom Amerikáni.
  • musim mit aktivní účet na battle netu.je ten účet zdarma ??
    • Veskoslav
      Účet je zdarma. Ale hodně štěstí při zakládání dneska:-D
      • klidne zalozim zitra,jen sem se chtel ujistit jestli je to zadara ;) tak diky za odpoved
        • Veskoslav
          Jo ještě jsem nenarazil na hru, kde by založení účtu bylo zpoplatněno. Ale co může být, může se stát:-D
          • K u r v a *1*
          • tak jste to vyslepičili.. a teď se toho určitě někdo chytne.. *2*
  • Stačí chvilku počkat a mít trochu štěstí :) Ja se připojil krátce před 22 hodinou a před chviličkou sundal skeleton kinga. Zítra dopoledne bude nápor stopro menší. Jinak Diablo po prvních skušenostech překvapivě dobře hratelná, byl jsem lehce skeptickej, ale ten odkaz z minulosti v něm rozhodně cítit je, mno beta za jednu postavu dohrana, takže prostor na serverech přenechám jiným a vrátim se spátky do kobek Grimrocku :)
    • Presne moje rec. Taky jsem byl trochu opatrnej a ocekaval jsem, ze uz me to nebude tak bavit jako kdysi, ale ted musim rict, ze to bude mazec. Ted jsem do dohral za barbara a je to narez, v dalsich aktech a na vyssi obtiznosti to bude masakr. A graficky mi to prekvapive taky celkem sedi, sice tam toho mozna trochu moc lita vzduchem sto metru vysoko, ale uz jsem si zvykl. A hudba je taky dobra. Uz se moc tesim na plnou verzi :) Je to stare dobre Diablo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit