Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
je tu nekdo kdo si na b.netu zalozil ucet az dneska a jede mu to ?
-
uz hraju zhruba 30 minut a bezproblemu bez lagu nalogovalo me to napoprve
-
Tak jsem si zahral za Barbara..uz 7 level..a ja vocas to vypnul ze si dodelam praci..ted je to zase full :D
-
Error 315300 incorrect username/password ..na oba ucty co tam mam..dela to nekomu ?
-
-
vzhledem k tomu, že je už brutálně ořezanej i battle.net tak se nedivím.. nedělá mi to, lognul jsem se do battlenetu (do D3 není zatím šance) a tam si můžu změnit leda tak e-mail.. všechno ostatní je nahrazeno omluvnou hláškou...
-
-
tak oba accounty na web fungujou..ale ve hre na us serveru je to bud bussy a nebo mi to hodi todle
-
-
-
Než se mně to stáhne, tak bude tak 1:00. Doufám, že půjde hodně lidí chrápat *5*
-
-
Tak jsem zapařil D3 od 1:00 do 4:00 a zatím velká paráda. Párkrát se to sice seklo, ale jinak SUPER. Pro každýho hráče RPG je to povinnost...
-
Hmm spíše ty půjdeš chrápat. Teď má NY 17:30:)
-
-
A zacne vstavat miliarda cinanu :D
-
-
No snad jich moc neumí jazyky, co tam byly a výběr:-D
-
-
-
Nezapomen, ze v Americe maji jiny cas....
-
-
Chtěl jsem si Diablo vyzkoušet, ale asi se mi to nepodaří no, takže zatím beta sux *16*
-
-
Je to beta. to je cele.
-
-
Zažil jsem hodně beta test u her a aspoň jsem se mohl připojit, možná to lagovalo a padalo, ale aspoň jsem si to mohl zkusit, tohle je ještě horší.
-
-
Raději si počkám chvíli a budu moci Betu hrát bez lagování a padání než takovou "betu", kdy člověk 30krát spustí hru aby si vůbec ytvořil postavu.
-
-
presne, v ostre verzi bude napor lidi tak 100x vyssi.
-
-
spravne blizz uz asi pusta do gati. Vsak kolko milionov ludi si to predobjednalo? Myslim, ze 15. maja bude sranda sledovat fora a to hatovanie. *9*
-
No a z toho mám tak trochu obavy.. od Blizzardu, který se holedbá stálou základnou více než 10milionů aktivních WOWkařů a má s tím "online" už dlouholeté zkušenosti .. bych přesně tohle nečekal.. vždyť ten nápor museli snad očekávat ne? Po tomhle průšvihu doufám nebudou překvapení až se jim 15.5. připojí naráz několik desítek milionů hráčů ...
-
-
No ale mělo WoW někdy tolik uživatelů naráz v prvních dnech hraní?:)
-
-
tak wow servery spadly minutu po prvnim nahozeni, protoze byl velkej naval :D
-
-
Nezapomen, ze ted jedou jen US servery, a to ne zdaleka vsechny. 15. se zapnou servery po cele EU a Asii, takze bude napor o dost mensi
-
-
-
-
přesně.. já to pojal jako že to bude pro mě takové demo na vyzkoušení, které rozhodne zda koupím nebo ne :( Uvidíme, jak s tím hoši z Blizzu pobojují, jestli to vůbec půjde připojit od nás.
-
-
sam ve hre us server
-
-
kecy když servery odstavili :) je to napsané v blizardích novinkách :)
-
-
stress test je u konce, nikoliv open beta.. tu pouze dočasně omezili počtem lidí "in".. nastavili tam omezení, proto je ta hláška 37 (server busy) tak rychlá.. protože prostě server neumožní při vysokém počtu lidí uvnitř ani zalogování se...
-
Podle toho, co tam čtu já, tak jen omezili maximální počet hráčů, aby opravili chyby, který našli při prvním zátěžovým testu...
-
nic neodstavili, nauc se cist nebo anglicky... paneboze
-
Tak proto je sám ne:D Rovnou píše, že server is busy.
-
-
-
je jedno jakou verzi s jazykem jsem si stáhl? jestli EN US, nebo EN EU, na připojení by to nemělo mít vliv ne?
-
-
verze je jen jedna, připojovat pouze k "americas" serverům..
-
-
hodnekrat kick ze jsou servery busy ihned po zadani loginu a po nekolika pokusech zkousi logovat cca minutu ?
-
-
přečti si tu hlášku vedle loginu.. už nasadili "temp cap".. takže jsme v pr... :)
-
-
"The stress test is off to a great start as we have identified some immediate issues which we are now working to address. We have temporarily capped the number of people in the game and so you will likely see an error 37 until we address some of the login and stability issues and are able to allow more people in. Again thank you for your help in putting the service through its paces, and ask that you please keep checking back as we continue to improve service stability."