Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Tak uz parim .. connect error connect error connect error .. parada
-
Battle.net is down for maintenance...
-
no stale to nejde a nejde..a asi tak skoro ani nepojde :-(
-
-
error 3003 i se zmenenym regionem uctu na europe
-
-
Stale to pise player dissconected........
-
na novym diablu mě štvě že musím být furt připojený k netu, nejradši bych si ho koupil ale nevím nevím a ktomu hry od blizzu se strašně pomalu slevňují. Když jsem kupoval sc2 tak radši key místo krabičky protože stala 1300 a key vyšel na 1100 což je cena zakladní hra za nový titul takže vůbec nevím jestli to koupit *9*
-
-
nekupuj to je to kravina, mozkovýplach, předražený a vůbec vypadá to na nějakou mimozemskou invazi na ovládnutí lidstva
-
-
wtf
-
-
-
po patchi hra na vyssi obtiznosti hodne ztuhla, ke hre jsem se vratil po letech a na hell je temer nemozne to dat sam, bez slusneho vybaveni si clovek neskrta a v patem aktu na konci staci chvilkova nepozornost a clovek jde treba i na jednu ranu.
Normal obtiznost je opravdu jednoducha, aby ji byl clovek schopny projit sam i v singlu. Zadna vyzva. na Nightmare uz prituhuje, nepratele davaji vetsi damage, jsou resistentni vuci nekterych zivlum nebo utokum a na hell uz jsou nekteri zcela immuni a clovek se musi spolehnout na jiny druh utoku.
Pamatuju si, jak jsem s Cold sorceresskou prochazel normal a nightmare jak nuz maslem a na hellu jsem se zastavil ve druhem aktu u obycejneho miniona s cold immunity, ktery me byl schopny dat na jednu ranu:) -
-
Element immunita byla docela singleplayer zabijak v D2. Jsem rad, ze se rozhodli do D3 imunity nezahrnovat (ikdyz se soucasnym systemem skillu by to zas takovy problem nebyl).
-
-
Obstarožní grafika, redukce herních mechanismů na absolutní minimum -> hra pro cvicene opice. Obtiznost nulova. Koho zajima ze inferno je tezke, to uz budu mit hru dohranou a nebudu o ni mit zajem. Na prvni zatah proste hra nema vyzvu ergo bude nudna. Smeruje to hlavne na asiaty, smer pikachu viz typicky cinska wizardka a ruznovarevne efekty.
Ne tohle neni diablo, to je cirkus ktery roztocil blizzard na plne obratky a bude 10 let delat z deti blbce, nez vyrostou a pochopi.... -
-
První dil byl uplně luxusní a měl grafiku takovou realistickou...pekelné monstra taky na jedničku...
Potom se do všech her od blizardu prolnul styl warcraftu a vše takové sice hezké ale takové pohadkové a to pro diablo moc nesedí.
Jinak je dvojka rozhodně paradní hra. Sice až moc dlouhá ale na temnou jedničku to nemá...ale chapu že dneska hra ve ktere se nebortí stěny a nejsou pořad něaké efetky moc nezaujme -
No, jestli hraješ Diablo jen na Normal, tak jsi ho nikdy nehrál. Diablo 2 na Normal je taky nuda... až na další obtížnosti to začíná. Jestli chceš menší výzvu, pusť si jedničku a ripneš hned v prvním patře. Ale víš co? Ty si to stejně koupíš!
-
-
Dohrál jsem diablo2 na normal a co, myslím že jsem ho hrál, jestli podle tohoto tvrzení myslíš že ne, tak je svět divnej. Já nehodlám trávit roky zivota v jedne hre, vsechno znat nazpamět, příběh pořád dokola ne děkuji. Jen blázen a děcko u toho tráví hodiny dny měsíce roky kvůli itemu s trošku lepšími staty, jděte se léčit lol. Dvojka se hrála dobře, nebyla moc lehká i na normal, dobrej příběh atd. D3 je výsměch, lehké, barevné efekty střílí z postav jen když dýchnou atp ale už se opakuji, udělejte ze sebe blbce a kupte si to.. Mužete se u toho poslintat třeba, jak to pěkně barevně bliká, a zombíci lítají daleko.. nicméně tohle fakt nemá s jedničkou už nic společného :) Tu jsem btw dohrál taky. Blizzard uz neni Blizzard, a Diablo už neni Diablo, halejuja! je to tak
-
-
Dobře. Já, pár milionů lidí a blizzard, si myslíme, že diablo není o normalu (proto má víc obtížností, co se postupně odemykají + lepší itemy, těžší potvory). Navíc sami tvůrci v rozhovorech říkají, že hra pro ně začíná od Nightmare. Na normal jsi si ani nikdy nemohl užít tvorbu postavy, protože je v podstatě jedno, co máš za itemy (btw o tom ta hra JE, proto to lidi hrajou pořád dokola a dokola).
Nehraj to, nekritizuj. Diablo nikdy nebylo (a asi ani nebude) o grafice.
Navíc v betě je jen začátek, dál na vyšších levelech hra může být těžší. I když na normal asi ne.
A co Torchlight? Ten taky svítí na všechny strany a to ho dělají tvůrci původního Diabla. -
-
Nemluv za miliony dalsich lidi, vetsina hracu diabla vam na dalsi obtiznosti kasle, mainstream hru dohraje a sekne s ní, vsak o tom to je ty hry. Nenutte mi vase geekovsky nazory, normalni clovek proste u videohry nesedí tak casto aby mohl hru procházet 10x 20x 100x! i vickrat porad dokola na vyssi obtiznosti, to delaji jen hardcore hraci na hlavu a tech je min. Vetsina hracu bavi levelovani na nizsich levelech protoze tam je videt progres a zmena a vyvoj charu, kdezto na hellu a infernu uvidis progress jednou za mesic kdyz ti padne rare brnko, to je pro vetsinu lidi neprijatelne. Navíc, příběh, kdo má rád kvalitní příběh a chce si užít, si užije jen jednou, další obtížnost je prachsprostá opakovačka a to už neni ono. Opakuji jste HC hraci diabla a vidite svet jinak tak to nevnucujte normalnim lidem.
Grafika je tragická a trvám natom, dá se překousnout, hratelnost pomáhá ale tu prostě pro mě diablo nemá, je moc lehké bez výzvy moc kreslené a dětské :/
Torchlight dělá asi tolik lidí z původního BN jako D3.. BN se rozprchlo do mnoho studií.. ne na Torchlightu fakt nedělá původní Blizzard North, a je to vidět, je to sra*ka. -
-
Tip: Pokud by jsi upustil od těch dětiček a blbců, možná by byl tvůj názor i stravitelnější ;o)
Já např. miluju propracované hry, které jsou výzva a rovnou vše rozehrávám na nejtěžší obtížnost (pokud není pojmnovaná uberhard, nebo insane), ale nepohrdnu samozřejmě ani oddychovkami. No a dělení her na dětinské (pro dětičky) a dospělé je myslím samo o sobě dětinské. Ty hry jsou buď kvalitní, dělány i trochu srdcem, nebo rejžáky na chectáky, ale taky občas kvalitní. No a pak jsou braky.
No a na D3 se těším hodně moc. Na barvy prdím, já se těším na večerní sekája sekája a i když jsem D2 myslím tehdy ani nedohrál, dám si rovnou tu (projistotu) předposlední obtížnost ;o)
No a z mého pohledu se na tom nadřeli a nejvíce podle mně právě na balancování všeho pro casual hráče až po ty hardcore oldschoolery. Diablo 3 podle mne nepatří do kategorie her, jak to tady líčíš ty ;o) -
Chlape... pro lidi jako ty jsou single příběhový rpgčka a k tomu se diablo trošku hlásilo u jedničky.
Hele já si to koupím a s přestávkama (třeba i ročníma) mi to vydrží na deset let a budu spokojenej. To nemůžu a nemohl jsem říct o žádný jiný hře. K tomu mi Blizzard v průběhu těch deseti let vydá dva datadisky, ve kterých bude novýho materiálu k prozkoumání na další stovky hodin. Tohle je prostě hra, která mě za ty peníze stojí, protože u ní budu chtít vydržet abych dostal "to brnění a ten meč".
A ty miliony lidí, co si to koupí, to chtějí taky. Ty to nechceš a nekoupíš si to. -
Ale tahle "vetsina" taky neobliza fora a neobohacuje tam lidi nazory proc D3 neni jako D2.
Respektuju lidi co D2 hrali jen na normal, ale kdyz uz chces vynaset nejaky verdikt, tak tomu tematu aspon musis rozumet.
-
-
-
Opet jsme u toho, clovek co nedohral vic nez normal obtiznost chce rikat co je a co neni diablo. Kdyz pominu tu touhu hledat lepsi veci, tak diablo dohrajes, az dohrejes cely obsah: tudiz vsechny tri obtiznosti. Ty jsi uspesne prosel tutorial, gratuluju.
-
-
Za sebe bych se rád zeptal, čím se přesně obtížnosti liší.
-
-
Ubertristram, diablo clone, vetsina unique veci byla pro vyssi levely, runova slova (na normal moc potrebnych run nenajdes), nepratele s vyssim poctem modu. Vic me momentalne asi nenapadne.
Jinak je tvoje otazka podobna tomu, jako kdyby ses v fps zeptal: "Dohral jsem prvni dve kola" cim se budou lisit ty dalsi? "Nicim, jen budou tezsi". To ale neznamena, ze uz je nepujdes hrat.
-
-
-
-
Butcher je ve druhem patre :)
-
-
To je, ale já když to po dlouhý době pustil (zvyklej na dvojku), šlo mi to i v prvním :)
-
-
-
Uplne te chapu, taky me strasne stve, ze ohen je cerveny a led bily, ja bych vsechny ty "ruznovarevny" efekty udelal hnedy a dovolil to hrat lidem jen na cernobilych monitorech.
-
-
Komu hlásí Error 3003 tak se přihlaste, Beta měla už 15 minut jet a furt nic, super načasování tohle.
-
-
http://www.timeanddate.com/counters/customcounter.html?msg=Countdown_to_diablo3_beta_weekend&day=20&month=04&year=2012&hour=12&min=01&sec=00&p0=137
Inak niektorí to beriete moc vážne.
*5* -
Udajne nekterym pomohlo v menu nastaveni zmenit region US -> EU nebo opacne.
-
Časově omezená otevřená beta pojede od pátku 20. 4. od 21:00 hodin našeho času až do pondělí 23. 4. do 19:00 hodin našeho času.
Buď se pleteš ty nebo článek...
-
-
330 komentařů ? NO TO NE !!!
-
-
Slabota, bývalo tu veselšie *3*
-
-
Skyrim je jen jeden!
Nebo spíš počky pokud někdo, nejlíp někdo jako Dan Vávra, na Diablu 3 najde nějaký opravdový chyby... pak budeš moct sledovat šiky Diablo 3 fanoušků jako to odmítají, ignorují, minimalizují, akceptují a bůh ví co ještě. A budeme jistě na tisících. -
-
vávra přece nemusí hledat opravdový chyby
-
-
-
-
Toto ja napríklad nechápem. Prečo vývojári nevydávajú poriadne demo a namiesto toho radšej hráčom dovolia zahrať nedokončenú betu, ktorá môže mať ešte plno chýb a potenciálne môže niektorých hráčov odradiť... Čo je to za logiku, to mi vysvetlite, prosím.
Ale inak na D3 betu sa teším, toto bolo myslené skôr všeobecne. -
-
A co si asi mysliš že se tam změní?? když to má za 3 tydny vyjít??:D
Je tu super marketing a zaroven si tim i vyzkoušení jestli servery vydrží ten nápor. Protože předpokladam že první vikend co to vyjde to bude hrat plno lidí. A nebyla by větší ostuda než kdyby jim nefungovali servery :) -
-
Změní se číslo verze v levem dolním rohu. :-D
-
Ano je to zátěžový test. Sám blizzard to napsal na svojí stránce.
-
-
Beta test... test ... TEST. Sami vyvojari muzou tezko odladit vsechny chyby, obzvlast kdyz jsou spojene s urcitymi konfiguracemi hardwaru.
-