Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já blbec si to stáhl ve středu, když se jim to nějak buglo, s tím, že si zahraju. Nešlo to, smazal jsem to a dneska abych to stahoval a instaloval znovu :-D
    • taky tak
  • LoL... jak tu čitam niektore moralisticke žvásty, tak sa aj celkom divím, že to žerete tomu trolovy či čo to je za chudáka. :D :)
    Viac jedincov by tu potrebovalo trošku prehodnotiť svoju duševný stav.
    btw. dúfam, že sa cez vikend k tomu dostanem... ale tretia kapitola bakalarky mi v tom asi zabrani. :(
    • Trol.diskuzni
      Jo, kdyby s tím někteří začali dřív (např. více než rok napřed jako v mém případě), máte nejen kvalitní bakalářku, ale i dostatek času na hraní zaručen.
      • Nechci znicit tvy iluze, ale bakalarky nebyvaji kvalitni, uz jen proto, ze obsahujou minimum vlastni tvorby. Jejich "kvalita" spociva maximalne v tom, ze jste ji napsali bez gramatickych chyb a dobre odcitovali literaturu.
        • Trol.diskuzni
          Nechci nic říkat, ale to, co jsi napsal, má nulovou vypovídací hodnotu o čemkoliv. Bakalářská práce je jasně definovaný typ výstupní práce, jejíž kvalita spočívá v co nejsprávnějším provedením všech dílčích kroků včetně závěrečné obhajoby.
          • Tak jestli svoji bakalarku povazujes za kvalitni jen proto, ze splnuje ty nicnerikajici pozadavky, tak doufam, ze studujes v oboru co nema nic spolecnyho s prirodnima vedama, tam by ses moc neuchytil.
            • Trol.diskuzni
              Vzhledem k tomu, že je ta práce východiskem pro moji diplomku, tak rozhodně nezastupuje jen gramatickou revizi...

A jak už jsem psal dříve, bakalářská práce má svá specifika (pro tebe řádkování) a pokud s nimi student laboruje zodpovědně, pak vznikne kvalitní práce (se správným řádkováním).
            • "Jo, kdyby s tím někteří začali dřív (např. více než rok napřed jako v mém případě)" Od tyhle casti vety jsem povazoval, ze mluvis o tvoji bakalarce.

Gratuluji ti k tvemu exkluzivnimu tematu, ale to nemeni nic na tom, ze bakalarky nejsou v odbornych kruzich povazovany za "kvalitni", jen proto, ze maji dobry radkovani a dostatecnej pocet stranek.
            • Trol.diskuzni
              Nevzpomínám si, že bych mluvil o SVÉ bakalářce... Ale minimálně téma této své práce (bak+dip) mám poměrně dost exkluzivní, protože jsem si ho zasloužil svými skvělými studijními výsledky (mimojiné). Jsem za něj velmi rád, protože mi přímo pomůže v mé budoucí kariéře... Toť vše.
      • Ringwraith
        Mě třeba rok předem přijde jako adekvátní čas.

Na mé VŠ je první termín odevzdání hotové bakalářky příští týden a já akorát finišuju výběr a formulování tématu své budoucí práce. Pak nějak přes prázdniny chcu načíst literaturu a začít psát.
      • Som rád, že si ju mal tak skoro hotovú. U mňa dostatok času na hranie ani po dokončení bakalarky nehrozí, ako možno u niekoho hej. :)
        • lol noob bakalar, ja ukončil normalni vysokou školu
          • a evidentne te to velice dusevne vycerpalo
    • este pises ? :D neska bol posledny den na odovzdanie, aspon pre priatelku. neviem ako na vasej katedre
      • tvoje pritelkyne lže, pravdepodobne ti zahyba s nekym jinym
        • jo, s Diablem *1*
      • presne tak, je dobre pisat bakalarku rok vopred, ale niekedy moze konzultant zdrzat velmi velmi dlho jej odovzdanie...
      • Ja som totiž to externista a termín máme do konca buduceho týždna. Ale pokiaľ to nebude do Nedele tak to nestiham vôboc potom. Takže ina alternatíva nepripada v úvahu. heh :o
  • ale ten free ucet na battle.net pro betu nestaci, musite ho mit spjat s nejakou orig hrou, bo se pletu?
    • co sem vycet na netu tak musis mit zaregistrovanou aspon jednu hru od blizzardu na tom uctu :(
      • to bylo pro to aby si mohl dostat klíč k betě už od října, nebo od kdy to jede
    • jo pleteš se
      • a nemuzes to trochu rozvist? Po zalozeni uctu je jeste treba neco udelat, krom stazeni hry, nebo muzu rovnou po 21h hrat?
        • 1. založíš si účet na battlenet
          1.a. nastavíš si battletag (díky kakacek, ježiši to je teda meno :DD)
          2. stiahneš klienta cez battlenet
          3. nainstaluješ
          4. počkáš do 21:00
          5. hráš
          • vlastne jeste si zapomel, ze je treba zalozit battletag
          • Dik moc, takhle jsem spokojen ;)
  • Dobre naaaaaam tak!!! mam to zaplaceny strasne dlouho a nemuzu se dockat patnacteho:) Je to jen jeden vikend tak se to da zvladnout bez jidla, proc se zdrzovat zranim od klikani:))
  • Psychotic
    Posedlost všemožnými betami a demy příliš nechápu... já sám chci hrát doladěnou hru v plné kráse bez technických chyb. To, že budu "jeden z prvních" mi to tedy nevynahradí... I když nakonec je to asi lepší, než koupit plnou hru, která mě nebude bavit.
    • Rekl bych, ze vetsine lidi jde spis o to, aby videli, jak se to bude hybat na jejich strojich.
    • Tak to si blaaazen, tohle je Diablo:)
      • Trol.diskuzni
        To možná ano, ale já s ním naprosto souhlasím - radši si počkat na vydání plné hry... Respektive nejlépe pak počkat ještě tak rok, až hra zlevní na mininum a bude venku dostatek opravných patchů. *4*
        • zlevni na minimum? za rok to bude max o 200 levnejsi
          • Trol.diskuzni
            Tak v tom případě si to nekoupím vůbec... A je to.
        • zivot je kratkej abych roky cekal na hry, paneboze, ziju pritomnosti snad ne... to zas byl hlod
          • Trol.diskuzni
            Stačí nebýt "first-buyer" a můžeš mít za stejné peníze víc...
            • Trol.diskuzni
              Diablo II jsem kupoval asi po pěti letech od vydání...
            • Blizzard nieje Steam. Diablo ti zlacnie možno tak o 3 roky. Aj to možno...
        • Proto ty bety jsou, aby se to vyladilo a na zaklade feedbacku od hracu si to pak mel vyladene. Jen si cekej a kup treba bazarovku:) Ja blizzard rad podporim (uz podporil vlastne:) cenou za kterou je to v predprodeji, dle meho nazoru si to zaslouzi.
  • v bete Pandalandu je v uvodnich lokacich tolik hracu, ze splnit nejaky quest je skoro nemozne a obavam se, ze v D3 to bude hodne podobne :( tech par stastlivcu co se pripoji bude mit takovou latenci, ze si maximalne zalozi postavu :) na druhou stranu v bete na pandy by mohlo byt tento vikend i hratelno :D ale kdo tam bude?
    blizzard mel zrusit pristup do bety vetsine hracu co uz ji maji a pustit tam lidi, kteri nemeli takove stesti a az potom delat test serveru
    • co ma latence spoločne s tim kolik lidi se pripoji na battlenet. ve sve hre budes mit jen 4 lidi. to je pekna blbost
      • Vsechny data v D3 budou zpracovavany servery a rozhodne nebude mit kazda ctverice hracu vlastni server, takze pocet nalogovanych lidi ovlivnuje stabilitu serveru. V lepsim pripade to bude minimalne.
    • a co ma singleplayer s pandalendem?
    • To se ti budou zobrazovat všichni ostatní hráči? To je blbost, ne? *8*
      • to ne, ale uz ted mas v d3 bete odezvu hodne pres 100ms a az tam nabehne x milionu hracu, tak uz to nebudou jen desetinky vterin :D
        • to bude asi tim ze jsou servery v usa, takze bys nemel cekat odezvu 20ms...
        • no to je dost blbost, vzhledem k tomu, ze origos ma vyjit za necely mesic...to uz nic moc odladit nestihnou a nepocitam, ze by blizzard dovolil aby po spusteni d3 nejak haprovalo. Navic maji dost zkusenosti s BN a SC2 a je to neco uplne jineho nez wow.
          • Taky verim, ze vedi co delaji. Ale je to prekvapko. Celkem by me zajimalo kolik je to vsechno stalo.
        • Jo aha, měls na mysli ping. Vyznělo to jinak *1*
          • Trol.diskuzni
            Tak on přece psal "latenci"...
            • Trol.diskuzni
              Učit se nebudu, nicméně máš pravdu, že budu celý víkend pracovat na věcech souvisejících s mým studiem a i proto je mi beta Diablo 3 zcela ukradená.
            • trole, ty se budes ucit do skoly, tak je ti to jedno ne?
            • Trol.diskuzni
              " tech par stastlivcu co se pripoji bude mit takovou latenci, ze si maximalne zalozi postavu :)"

Ale je fakt, že když jsem ti přečetl poprvé, též jsem si řekl, že to bude zase nějaký "pomatenec" s WOWkem... *1*
            • Původně myslím ne.
      • kostejnesmrtelny
        Jasně že je to blbost.
        • Zřejmě hráč WoWka, kterej si už nedokáže představit, že by nějaká hra mohla fungovat jinak:)
  • Skvělá diskuze o ho*ně.
  • To je diskuze o Diablo3 nebo Trollfeeders 3? *1*
  • Tiež si myslim, že by to tu malo fungovať ako na niektorych chatoch -povedzme 20 minusiek a Troll pal do p*če, to by si potom rozmyslel čo napiše, alebo by sme ho tu už nevideli, čo je ta lepšia možnosť, takto to tu bude do smrti zas*erať !!
    • Trol.diskuzni
      Já za to nemůžu - napsal jsem pouze svůj názor a ostatní se z toho mohli pominout... *6*
      • Jooo demokracia, za Husaka by si išiel "pouze svůj názor" na dvacať rokov do uranovych bani, ale v poho, prežil by si iba deasať, a dneska ti akurad môžeme dať minusko, tak vyskakuj pokial môžeš...
        • No ty ses taky vyvedl. Nesouhlasím tak pozavírat!! Anebo rozmlátit hubu!! Jak se opovažuješ oponovat! Místo abyste použili rozumný protiargument, tak perzekuce. Vám zřejmě nebylo dáno.
          • vzdyt je to nadsazka. Zda by i v teto dobe byl trol takto vyrecnej.....:)
        • Trol.diskuzni
          To přece neříkám... Samozřejmě, že mi můžeš svůj názor napsat. Pak se ale nediv, že se ohradím (a respektuj to).
          • Ale jen o kousek výše tvrdíš, že za nic nemůžeš, že za zasrání diskuze mohou ostatní, kteří na tebe neměli reagovat. Je v tom rozdíl? Nebo seš snad něco víc?
            • Trol.diskuzni
              Pokud mám potřebu k něčemu něco dodat (a pokud mi to podmínky umožňují), nemám důvod se tomu bránit. *5*
            • to uz je na psychiatra. Jak moje mlada, vzdycky posledni slovo. To na ni jediny nesnasim. Hehe.
            • Trol.diskuzni
              Ano, psal jsem, že to není mojí vinou, že z mého názoru vznikla takováhle diskuze... Jednoduše jsem napsal svůj pohled vztažený k diskuzi a když na mě někteří začali reagovat, cítil jsem potřebu mnoho příspěvků nějakým způsobem okomentovat/usměrnit.

V čem je tohle v rozporu s tím, co píšu? Copak někomu nakazuju, aby na mě nereagoval? Jen jsem řekl, že pokud to udělají, tak mají počítat s tím, že se můžu chtít ohradit a tedy to nemají svádět na mě, že jsem zaplevelil diskuzi.
      • Ty si alibista !!!
        • Trol.diskuzni
          To je docela dost možné... Ale tohle konkrétně je pravda - kdyby na mě nikdo nereagoval a vyjádřil nesouhlas ignorací či mínusem, žádná takováhle diskuze by nevznikla. *4*
          • Prej že není ma MARSU život... Běž se přihlásit k NASA budou z tebe mít radost... *1* *1*
            • Trol.diskuzni
              Smůla, pro tento život jsem si zvolil jiné odvětví. *3*
          • ty sam reagujes skoro vsechno a prilejvas, tak to od tebe neberu.
            • pomoooooooc *9*
            • Trol.diskuzni
              Je přirozené, že se ohradím, pokud s něčím nesouhlasím nebo k tomu mám co říct... To, že přilejvám, je tvůj osobní dojem.
  • kravina, nehrát ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit