Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sakra nechcete zrusit ty minusy a plusy u prispvku. Me to prije jak nekde na fejsbuku. K cemu je to dobry? To je hrozna moda dobra tak do eurogameru. Ale taky si kliknu *7* a chudak trol *3*
    • to asi neklapne *1*
  • Predpokladam ze mi to nejde pretoze nemam ziadnu originalku od blizzardu, ze mam pravdu ?
    • DarkHawk
      To bylo jen kvůli bety, že si musel mít nějaké hry od Blizzardu na Battlenetu, aby jsi se dostal do uzavřené bety. Tahle beta je otevřená pro všechny. A samozřejmě ti to ted nejde, když to začne až od 21:00.
      • V poriadku, takze sa tesim vecer :)
    • A nebo, protože neumíš číst :D Je tam napsáno, že pujde až od 21:00 našeho času :D
  • Z tohodlei bude tipuju diskuzni rekord na games. Trol to sice hrat nebude, ale bude mit nejvic prispevku. Nic ve zlym, ale radsi si to zahraju, nez o tom filosofovat.
    • Trol.diskuzni
      Těžko, Vávrův článek s více než 3100 příspěvky už těžko někdy něco překoná...
      • to bol clanok na Skyrim?
        • Trol.diskuzni
          http://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711

Diskuzi doporučuju projet celou, i když chápu, že je to k neučtení. *1*
          • koukam, ze tu diskusi udrzujes nazivu. Posledni jsi tam ze dneska ty :)
            • to je v poradku.m sranda musi byt.
            • Trol.diskuzni
              No, po měsících jsem tam něco napsal ze srandy... Se podívej dříve, to jsem tam byl aktivnější. *1*
      • mas prehled. No az bude megarecenze tak mozna jo :)
        • Trol.diskuzni
          Tomu asi moc nevěřím, jelikož je mi jasné, že to dostane tak 9ku... A tedy nebude moc nad čím diskutovat. *4*
          • treba to bude kontroverzni. Se mi zda, ze lidi co na tom vyrostli by mohli byt neobjektivni. Tak se sejdou dva tabory proti sobe a bude rubanica. To halo kolem je fakt obrovsky. Blizzard to proste zvladl. Zadny obycejny vydani hry, ale natahovani, prekvapovani.....a mame tu udalost desetileti...aspon pro spoustu lidi. Pamatuje si nekdo jak vychazela dvojka???
            • Prave ze nezvladl a dost skalnich fanousku D2 a blizzardu vubec, uz nad nimi davno zlomilo hul...
            • Trol.diskuzni
              Já mám pocit, že nějak moc ne... Ale myslím, že má k němu lehce vřelejší vztah než Lukáš, Pavel či Petr - ti Diablo vůbec nemají v oblibě.
            • ma rad diablo?
            • Trol.diskuzni
              Myslím, že to bude diskutované hodně, to stoprocentně... Sejdou se tábory názorů a taky dost trollů. *4* Ale to by tu recenzi musel psát Vávra a dát tomu 4, aby to mohlo trumfnout ten jeho článek o Skyrimu. *5*
            • Inquisitor
              Jo ta vyšla někdy těsně před letníma prázdninama. To léto hodně lidí strávilo u počítače, rušily se letní tábory, zájezdy a babičky měli taky to léto smůlu :)
  • Ringwraith
    Super, vyzkouším.

Ale je fakt, že někteří tady silně "overreactují".
    • Trol.diskuzni
      Nechápu, co jsem řekl tak hrozně pobuřujícího... Ty snad jo?
      • Hairy_Ass
        Sice to není na mně, ale zatímco ten původní příspěvek byl brán s nadsázkou, tak ty tady najednou řešíš jeho morálně-ekonomické důsledky. To ty se tady pobuřuješ nad něčím, co tady všem ostatním ani trochu vážně míněno nebylo.

*1* *1* *1*
        • Trol.diskuzni
          Já se nad ničím nepobuřuju, jen jsem to komentoval ze svého pohledu, který s tímhle přístupem příliš nesouhlasí. *3*
          • Hairy_Ass
            To je už sémantika. Prostě si začal vážně brát něco, co nebylo míněno vážně. A protože si to musel rozplácnout na několik stran, tak tady prostě moc popularity nezískáš. *5*
            • Trol.diskuzni
              Já jsem v této diskuze nic vážně nebral, to si špatně interpretuješ. A co se popularity týče, ta mě tady na Games.cz skutečně netrápí... *4*
      • Ringwraith
        Zdá se, že jsi Diablo fanatikům řekl, že jejich budoucnost je důležitější než BETA. Což je sice pravda, ale někteří si to asi nemyslí.

Jo a ME3 hráč tě asi prostě nemá rád se zdá.
        • Veskoslav
          Trole ty nikdy nebereš diskuze s nadhledem a jasně si to ukázal tady......Už jenom to, jak jsi reagoval o škole jasně ukazuje, jak máš omezený rozhled. Nebo mi vysvětli jaký je rozdí jít na 3-4 hodiny do hospody si "odpočinout" od školy a práce na bakalářce nebo strávit 4 hodiny v Betě Diabla III. A ted ukaž, jak máš nadhled.
          • Trol.diskuzni
            To Inquisitor:

To, co o mně víš, ti nedává možnost objektivně posoudit, zda workoholik jsem či nejsem. Ale tvůj názor beru. *4*
            • Trol.diskuzni
              To Inquisitor:

To bude podle mě záležet hlavně na tom, jakou se mi podaří získat práci... Snažím se dělat vše pro to, abych se dostal k něčemu zodpovědnému, ale do budoucnosti nevidím.
            • kurna chlape..... nezlob
            • Inquisitor
              Každopádně bych ti přál abys jím nebyl, protože pak se jednoho dne zastavíš a zjištíš že jsi propracoval většinu času a nezbylo ti na důležitější věci než je práce a kariéra. A že jich je víc než dost. No nic nebudu to tady rozvádět v diskuzi k betě Diabla :)
            • Trol.diskuzni
              Nemyslím si - jen jsem to jednou zmínil, když jsi se mě ptal... Nemůžu za to, že se toho lidé chytili. *4*

Ano, to je pravda, tak to prostě mám... Vím, že na to mám solidní náběh (podle příznaků), toť vše.
            • pises: Já teda do hospody nechodím a můžu ti říct, že jsem založením vyloženě workoholik (co dělá klidně ve dne v noci)
            • ale mas o tom promin plnou hubu kecu, tak se nediv
          • Trol.diskuzni
            Jejda, Veskoslave, vždyť to bylo záměrně přehnané...

Já teda do hospody nechodím a můžu ti říct, že jsem založením vyloženě workoholik (co dělá klidně ve dne v noci) - to ale neznamená, že nemám pochopení pro fakt, že je třeba mezi prací dělat přestávky, aby člověk nejen načerpal energii, ale také si vyčistil hlavu a mohl posléze opět podávat dobré výkony.

Je fakt, že moc nechápu to dojetí z bety Diabla III (a rozhodně bych teda radši našel sil tu bakalářku klidně i s předstihem dopsat), ale budiž.

Musím ale říct, že mám se studenty vysokých škol prozatím vesměs nepříliš pozitivní zkušenosti - všichni hrozně nestíhají a dávají do toho všechno, pak se ale ukáže, že mají ve skutečnosti priority úplně jinde. A ono to je i vidět na těch výsledcích = student, který má samé jedničky, je úplně jiným studentem, než ten, co vystuduje totožné předměty s trojkami. Bohužel těch jedničkářů je nepříjemně málo... Ono kdyby aspoň měli opravdovou snahu - pak ať mají třeba i ty trojky, protože podle mě je přístup to nejdůležitější.
            • tak si to jeste uzi. Pocej v procesu, jestli to budes brat tak zodpovedne. Ale neboj to te casem prejde *1*
            • Inquisitor
              Na to že jsi workoholik tak tu trávíš na diskuzích dost času :). Já znám pár workoholiků a opravdu je lituju, protože nic jiného než práci neznají, což není dobré po psychické ani fyzické stránce. Člověk prostě musí někdy vypnout. Ty rozhodně workoholik nejsi.
            • Trol.diskuzni
              Psal jsem to tady, že jsem student vysoké školy... Blíže bych to nespecifikoval.

Je mi jasné, že nejsem nejvytíženějším občanem této republiky (doufám ale, že se mi podaří získat práci, která zodpovědná bude), přesto si myslím, že svoji společenskou roli prozatím plním více než dobře (minimálně z hlediska školních výsledků). Jo a často tady jsem, jelikož nechodím do hospody apod. a během práce jsem zvyklý poslouchat hudbu či něco napsat do diskuzí na internetu.
            • Trolle ty seš panečku workoholik. Tvým zaměstnáním je tedy psani do diskuzí, protože to děláš opravdu ve dne v noci.
            • Muzu se zeptat co studujes, studovals, pracujes,, pracovals? Kamo jses tu dost casto, na to clovek, zavaleny rodinou a praci ci jen praci nenajde cas ani kdyby se posral. Ver mi.
        • Trol.diskuzni
          To Ringwraith:

Připadá tobě osobně tak těžké pochopit, že internetové diskuze je třeba brát s nadhledem = existuje zde vysoká pravděpodobnost, že nemalé procento přítomných nebude diskutovat tak jako by tomu bylo v realitě? *7*
        • Veskoslav
          Takže už 6 bláznů....Tak to potěš.
          • Ringwraith
            Ale prosím tě. Někdo napíše něco, s čím nesouhlasíš a hned je blázen.

Prosím takto lidi neškatulkuj.

Troll:
            Ne, nepřipadá.
  • Tak dohráno, warrior na lvlu 80 full epic výbava. Dohrál jsem to tak za 10 hodin, pak uninstall a už se k tomu nebudu vracet *11*
    • Veskoslav
      Takže je tu Cody, Joe a trol. Chybí jejdásek a jidřišek a budeme vedět, že Mudr. Dlouhý opět povolil internet v Bohnicíh.
      • Trol.diskuzni
        O jéje, aby ses z toho nezbláznil, že má někdo na věc jiný názor než ty... Proč nedokážeš projevit trochu nadhledu? *7*
        • Veskoslav
          Jasně. My musíme mít nadhled a ty s těmi čtyřmi blázny ne? Trochu si protiřečíš.....
          • Trol.diskuzni
            Nemusíš mít nadhled... Jen říkám, že by nebylo špatné jej projevit. Nerozumím tomu, proč tě můj názor, který je od tvého odlišný, tak vytáčí (nebo minimálně nutí k tomu mě nahlašovat).
            • Trol.diskuzni
              Já ho projevuju velmi často, tak jsem doufal, že by mě mohl v této roli protentokrát někdo nahradit. *3*
            • Hairy_Ass
              Sám si ho neprojevil, tak proč bys ho měl vyžadovat po někom jiném? *5*
            • Trol.diskuzni
              Ach jo. *7*
            • Veskoslav
              Zkus hádat proč. A pokud ani potom na to nepříjdeš, tak to vážně sedí na tvůj nick (trolové povětšinou neoplývají nějakou větší inteligencí, spíše někde urvat strom a umlátit nepřítele na kaši)
    • ty teplousku, vis o tom, ze je tam max level 60 ? muhaha,
    • a v hlave mas nasrano.
    • Trol.diskuzni
      A číselné hodnocení? *4*
      • Dávám 85%.
  • Jak to tu vidím, tak všichni co se chystáte na vysokou, nebo končíte, nebo studuje te a nevím ještě co, serte na to diablo, republika půjde do hajzlu :D
    • Trol.diskuzni
      To víš, nadávají na politiky a sami nejsou o nic lepší - prostě zábava a až daleko za ní práce.
      • poslouchej ty buz.ku. neber si cizí lidi nadarmo do huby, jednou se ti může setsakramentsky vymstít.
        • Trol.diskuzni
          To bylo opravdu tvrdé. *3*
          • tvrdé je tvé konstatování, že lidé jsou stejní jako politici.Doufám, že takovému duševnímu chudákovi, někdo dá pořádně přes hubu.Dokud jsi schován za anonymním nickem, tak si tvrďák, ale v reálu bys čuměl do země chytráku co?
            • Trol.diskuzni
              To jsem generalizoval, očividně... Ale pravda je, že spousta lidí pro tuto zemi dělá mnohem méně než politici a nezmůžou se na nic víc než nadávat, že naši zemi řídí břídilové a zkorumpovaní kriminálníci.
      • Veskoslav
        Už mě štveš. Tvůj trolling není ani vtipný a jenom ukazuje, co jsi za člověka. Jdu Tě nahlásit.
        • DarkHawk
          sry.three post.
        • DarkHawk
          sry.three post.
        • DarkHawk
          On mě neštve, protože ty jeho příspěvky vůbec nečtu jako kdyby tu nebyly. Mě štveš ty, že na něho reaguješ. *1*
        • Trol.diskuzni
          Posluš si, jiný názor se přece trestá... *3*

(Jo a za tu urážku tě nahlašovat nebudu, nepotřebuju si nic dokazovat.)
          • Věřím, že kdyby si nebyl jistej, že to zvládne, tak na to diablo nesáhne. A další věc je, že ti po tom může být...
            • Trol.diskuzni
              Jj, já počítám s tím, že to mohl myslet jako vtip... Ale vzhledem k tomu, že to je internetová diskuze, tak si logicky můžu dovolit jeho slova pochopit po svém a v tomhle duchu na ně reagovat. Je přece jasné, že tady nezměním svět... *7*
            • To si usoudil z toho, že tu zavtipkoval? myslím, že kdyby to pro něj nebylo důležitý, není ani tam kde je...
            • Trol.diskuzni
              Titul na vysoké škole sice stále ještě o něčem vypovídá, stejně důležitý (ne-li více) je i způsob, jakým jsi jej dosáhl... Když je pro něj BETA! Diabla 3 důležitější než bakalářská práce, tak to z mého pohledu není v pořádku a je dost pravděpodobné, že takový člověk i v budoucnu nebude oplývat zrovna 100% nasazením a přístupem k věci.
            • Nechápu, proč to tak ostře kritizuješ, taháš do toho nějakou situaci ČR a podobně, radši skoč na hlavas (Brno) za těma squoterama a vyčti jim, že se neučili, nemakaj, chlastaj a tahaj z lidí prachy a cigára a neval tu do borca co má téměř bakaláře
            • Trol.diskuzni
              Já mu nenakazuju, co má dělat - pouze jeho jednání komentuju... *4*
  • Hra roku 2012 :)
  • Par casovych gameplay udaju z bety:
    - pribeh zabere priblizne 50 min.
    - lvl 12 priblizne 2 hod.
  • Trol.diskuzni
    Diablo 2 je jedna z mých nejoblíbenějších her vůbec... Proč však lidé nemohou spořádaně počkat na oficiální release a poté si hru v klidu zahrát a dohrát, tomu nějak nerozumím.

Zvláště mě překvapilo, že zde nahlížím na takové případy, pro které je beta hry důležitější než příprava na budoucí kariéru v jejich vysněném oboru (alespoň takhle já studium na vysoké škole chápu, ale je fakt, že to tak má málokdo).
    • Pamatam si na jedneho kolegu ktory chcel zmenit svet tym ze by zazaloval spolocnosti ktore produkuju harddisky kvoli tomu ze realna kapacita HDD je menšia ako kapacita udavana na obale. Obcas mi ho trochu pripominas :D
      • Trol.diskuzni
        Harddisky mi srdce nelámou... *4*
        • ja som skor narazal na to ze obcas vypotis uplne bezpredmetny prispevok :)
          • Trol.diskuzni
            Já jsem to pochopil... A tedy jsem vypotil další, abych tě potěšil. *4*
            • Trol.diskuzni
              *4*
            • To bolo od teba mile a cenim si toho, ale na druhu stranu niekedy prispevkom aj trafis :P
    • pěkně ses tu vyzvracel do diskuze, nepochopím tyhle citové výlevy *2*
      • Trol.diskuzni
        A proto jsme jako republika tam, kde jsme...
        • Veskoslav
          Co to zase meleš za sračky? To, že si pár studentů 3. ročníku (4. ročníku např. u FAST) udělá pár hodin volno na vyzkoušení Bety má za důsledek korupci politiků, rozpočet v hajzlu atd.? Ty jsi vážně dement.....A to ještě větší než jsem si myslel.
          • Trol.diskuzni
            Přístup ke škole = přístup k budoucímu životu...
            • Trol.diskuzni
              To Veskoslav - Těšilo mě s tebou konverzovat! *3*
            • Skola somarina ludstva
            • Veskoslav
              Kecy v kleci. A tohle je poslední příspěvěk......Opravdu ukazuješ, co jsi za člověka....Jdi někam mezi elitu svých rovných hlupáčků, tam si můžeš postěžovat, jak studenti ničí tuto republiku tím, že si pár hodin oddáchnou od svých poviností....Takoví lidé jako ty zůstanou povětšinou be přátel a sami....
          • boze tak mu ten trolling nezerte omg....
    • Veskoslav
      Trole, trole. Další moralista, co nechápe? Ačkoliv se taky připravuji na bakalářku, člověk musí občas vypnout na pár hodin.
      • Trol.diskuzni
        Je to o prioritách...
        • Veskoslav
          Říká někdo, kdo píše tak, jak píše.....A prioritou je pro mě vzdělání, ale je vidět, že ty jsi bakalářku či něco podobného v životě nenapsal.
          • Trol.diskuzni
            Neboj se, napsal. Pro mě je vzdělání a s ním související povinnosti prioritní a tedy se podle toho také chovám... Na Diablo 3 máš celé léto (připomínám, že na opravdový release, ne jen nějaký nedodělek, který se bude prezentovat teď). *3*
            • Trol.diskuzni
              Chabý pokus. *3*
            • Veskoslav
              Ty a vzdělání? Podle písemných projevů tak jsi psal naposledy sloh na základní škole. Navíc léto sotva. Něteří z nás chodí do práce trole. Nejenom do školy, ale i do práce.
  • Ako sa zda tato sobota a nedela bude pre vela priatelok atd. rozhodujuca:

- dat kopacky, nedat kopacky.

*1*
    • Veskoslav
      Být tou holkou, tak ti je dám a pořádně do koulí:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit