Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rekl bych, ze vetsine lidi jde spis o to, aby videli, jak se to bude hybat na jejich strojich.
  • Toto ja napríklad nechápem. Prečo vývojári nevydávajú poriadne demo a namiesto toho radšej hráčom dovolia zahrať nedokončenú betu, ktorá môže mať ešte plno chýb a potenciálne môže niektorých hráčov odradiť... Čo je to za logiku, to mi vysvetlite, prosím.

Ale inak na D3 betu sa teším, toto bolo myslené skôr všeobecne.
  • a evidentne te to velice dusevne vycerpalo
  • Ringwraith
    Mě třeba rok předem přijde jako adekvátní čas.

Na mé VŠ je první termín odevzdání hotové bakalářky příští týden a já akorát finišuju výběr a formulování tématu své budoucí práce. Pak nějak přes prázdniny chcu načíst literaturu a začít psát.
  • tvoje pritelkyne lže, pravdepodobne ti zahyba s nekym jinym
  • lol noob bakalar, ja ukončil normalni vysokou školu
  • presne tak, je dobre pisat bakalarku rok vopred, ale niekedy moze konzultant zdrzat velmi velmi dlho jej odovzdanie...
  • Som rád, že si ju mal tak skoro hotovú. U mňa dostatok času na hranie ani po dokončení bakalarky nehrozí, ako možno u niekoho hej. :)
  • Trol.diskuzni
    Jo, kdyby s tím někteří začali dřív (např. více než rok napřed jako v mém případě), máte nejen kvalitní bakalářku, ale i dostatek času na hraní zaručen.
  • Je přístupná přibližně třetina prvního aktu a maximální úroveň tvé postavy je 13. Ale vyzkoušet si je můžeš všechny...
  • Ja som totiž to externista a termín máme do konca buduceho týždna. Ale pokiaľ to nebude do Nedele tak to nestiham vôboc potom. Takže ina alternatíva nepripada v úvahu. heh :o
  • este pises ? :D neska bol posledny den na odovzdanie, aspon pre priatelku. neviem ako na vasej katedre
  • to bylo pro to aby si mohl dostat klíč k betě už od října, nebo od kdy to jede
  • vlastne jeste si zapomel, ze je treba zalozit battletag
  • taky tak
  • Dik moc, takhle jsem spokojen ;)
  • A já blbec si to stáhl ve středu, když se jim to nějak buglo, s tím, že si zahraju. Nešlo to, smazal jsem to a dneska abych to stahoval a instaloval znovu :-D
  • 1. založíš si účet na battlenet
    1.a. nastavíš si battletag (díky kakacek, ježiši to je teda meno :DD)
    2. stiahneš klienta cez battlenet
    3. nainstaluješ
    4. počkáš do 21:00
    5. hráš
  • co sem vycet na netu tak musis mit zaregistrovanou aspon jednu hru od blizzardu na tom uctu :(
  • Trol.diskuzni
    Diablo II jsem kupoval asi po pěti letech od vydání...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit