Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
to uz je na psychiatra. Jak moje mlada, vzdycky posledni slovo. To na ni jediny nesnasim. Hehe.
-
Taky verim, ze vedi co delaji. Ale je to prekvapko. Celkem by me zajimalo kolik je to vsechno stalo.
-
" tech par stastlivcu co se pripoji bude mit takovou latenci, ze si maximalne zalozi postavu :)"
Ale je fakt, že když jsem ti přečetl poprvé, též jsem si řekl, že to bude zase nějaký "pomatenec" s WOWkem... *1* -
Ano, psal jsem, že to není mojí vinou, že z mého názoru vznikla takováhle diskuze... Jednoduše jsem napsal svůj pohled vztažený k diskuzi a když na mě někteří začali reagovat, cítil jsem potřebu mnoho příspěvků nějakým způsobem okomentovat/usměrnit.
V čem je tohle v rozporu s tím, co píšu? Copak někomu nakazuju, aby na mě nereagoval? Jen jsem řekl, že pokud to udělají, tak mají počítat s tím, že se můžu chtít ohradit a tedy to nemají svádět na mě, že jsem zaplevelil diskuzi. -
Původně myslím ne.
-
no to je dost blbost, vzhledem k tomu, ze origos ma vyjit za necely mesic...to uz nic moc odladit nestihnou a nepocitam, ze by blizzard dovolil aby po spusteni d3 nejak haprovalo. Navic maji dost zkusenosti s BN a SC2 a je to neco uplne jineho nez wow.
-
Tak on přece psal "latenci"...
-
a co ma singleplayer s pandalendem?
-
Jo aha, měls na mysli ping. Vyznělo to jinak *1*
-
Ale jen o kousek výše tvrdíš, že za nic nemůžeš, že za zasrání diskuze mohou ostatní, kteří na tebe neměli reagovat. Je v tom rozdíl? Nebo seš snad něco víc?
-
to ne, ale uz ted mas v d3 bete odezvu hodne pres 100ms a az tam nabehne x milionu hracu, tak uz to nebudou jen desetinky vterin :D
-
videl jsem spoustu starych lidi, kteri nebyli moudri a videl jsem velmi malo mladych lidi, kteri moudri byli
-
Zřejmě hráč WoWka, kterej si už nedokáže představit, že by nějaká hra mohla fungovat jinak:)
-
vzdyt je to nadsazka. Zda by i v teto dobe byl trol takto vyrecnej.....:)
-
Kolik je ti let? Kolik máš dětí? Kolik máš odpracováno?
Fakt mně to strašně zajímá, protože tyhlety sra*ky, co tu prezentuješ slyším většinou od lidí s nulovými zkušenostmi z reálného světa -
Jasně že je to blbost.
-
No ty ses taky vyvedl. Nesouhlasím tak pozavírat!! Anebo rozmlátit hubu!! Jak se opovažuješ oponovat! Místo abyste použili rozumný protiargument, tak perzekuce. Vám zřejmě nebylo dáno.
-
To se ti budou zobrazovat všichni ostatní hráči? To je blbost, ne? *8*
-
Smůla, pro tento život jsem si zvolil jiné odvětví. *3*
-
v bete Pandalandu je v uvodnich lokacich tolik hracu, ze splnit nejaky quest je skoro nemozne a obavam se, ze v D3 to bude hodne podobne :( tech par stastlivcu co se pripoji bude mit takovou latenci, ze si maximalne zalozi postavu :) na druhou stranu v bete na pandy by mohlo byt tento vikend i hratelno :D ale kdo tam bude?
blizzard mel zrusit pristup do bety vetsine hracu co uz ji maji a pustit tam lidi, kteri nemeli takove stesti a az potom delat test serveru