Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Prej že není ma MARSU život... Běž se přihlásit k NASA budou z tebe mít radost... *1* *1*
-
pomoooooooc *9*
-
To přece neříkám... Samozřejmě, že mi můžeš svůj názor napsat. Pak se ale nediv, že se ohradím (a respektuj to).
-
Skvělá diskuze o ho*ně.
-
jojo v blizzardu to musi byt jak v ulu. Nervozita....
-
Je přirozené, že se ohradím, pokud s něčím nesouhlasím nebo k tomu mám co říct... To, že přilejvám, je tvůj osobní dojem.
-
Jooo demokracia, za Husaka by si išiel "pouze svůj názor" na dvacať rokov do uranovych bani, ale v poho, prežil by si iba deasať, a dneska ti akurad môžeme dať minusko, tak vyskakuj pokial môžeš...
-
Opravdu jde vidět že nevíš o čem mluvíš. A ještě to napsat takovým způsobem. Ubohé.
-
ty sam reagujes skoro vsechno a prilejvas, tak to od tebe neberu.
-
@Rad Eyes:
No jo, být dva roky doma zavání leností - nic ve zlém. Jistý druh občanů se taky snaží od státu něco vydupat pro (velkou) rodinu. Já to beru tak, že děti si mají lidé "pořizovat" pouze a jen pokud si je můžou dovolit. Ve zcela ideálním případě taky pouze pokud nemají tři kroky zpět žádnou dědičnou nemoc (rakovina, demence, atd.), nemají trestní záznam a nejsou (zjednodušeně řečeno) blbí. Ale to už zavání nacismem...
Abych to shrnul - pokud si někdo pořídí dítě, je podle mě jen na něm je živit a ne na státu. Stejně tak zodpovědnost a tak dále. Stěžovat si je pokrytectví.
@Ihamitsu:
No ne, další pleskající inteligent. Existují tu jesle, školky, chůvy a znovu, to je věc jen těch rodičů. -
*1* *1* *1*
-
To je diskuze o Diablo3 nebo Trollfeeders 3? *1*
-
To je docela dost možné... Ale tohle konkrétně je pravda - kdyby na mě nikdo nereagoval a vyjádřil nesouhlas ignorací či mínusem, žádná takováhle diskuze by nevznikla. *4*
-
me bavi jak tu motas vsechno dohromady, nejdriv si rikal o nejakych odvodech na vyplatni pasce (coz dph rozhodne neni), ted uz si u danoveho priznani a jako OSVC platis min jak klasicky zamestnanec, pokud nevydelavas nejake miliardy, takze ani v jednom pripade neni duvod te litovat :)
-
Ty si alibista !!!
-
Jen omezené ho*ado bez kontatku s realitou je schopno nazvat rodičovskou jako "dovolenou". Kolik máš ty dětí ty frajere? Taky by si zasloužil průplesk.
-
to je prima
-
Já za to nemůžu - napsal jsem pouze svůj názor a ostatní se z toho mohli pominout... *6*
-
Jak je vidět, moudrost s věkem neroste. *5*
-
Tiež si myslim, že by to tu malo fungovať ako na niektorych chatoch -povedzme 20 minusiek a Troll pal do p*če, to by si potom rozmyslel čo napiše, alebo by sme ho tu už nevideli, čo je ta lepšia možnosť, takto to tu bude do smrti zas*erať !!