Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Ty se nenecháš, ale řešíš to na Games.cz? Good luck! *1*
  • sorac, ale to jsou kecy jak kdybys to daval dohromady s nejakyma cigosema. Jenze tadydle clovek se snazi neco vydupat ze zeme pro svoji rodinu a stat mu haze treba podnikani a nejen tam klacky pod nohy. Tyhle reci plati tak na cigany a ne na slusnyho cloveka, kterej to ma tezsi a tezsi. Neni treba si z toho jeste delat prd.l.
  • Pokud je 15 let arbeitu "po škole", tak prosím :)
  • @Rad Eyes
    Ne, to je normální praxe u vyrovnaných rodin.
  • Milej zlatej, nebudu ti tady vypisovat moje daňové přiznání, abych ti osvětlil o kolik přesně mě tady ten stát vyděračů jako OSVČ za rok okrade.A jen dodám, že na stát pracuješ průměrně 150 dní, teprve poté vyděláváš na sebe. Že Ty se necháš v klidu okrádat,Já ti to neberu.I tací se najdou :)
  • kravina, nehrát ...
  • Trol.diskuzni
    Bohužel je spousta lidí, které bych za "studentíky" taky označil... Ale ne všichni jsou více v hospodě než ve škole.
  • Tohle mě rozesmálo *1*

I don't have a Battle.net account -- can I still play?
    Absolutely! Just visit http://www.battle.net to create a free Battle.net account.
  • Mám takový dojem, že si zde dva hlavní herci + pár vedlejších zkouší nějaké představení. Nedivil bych se, kdyby tahle trapná OT diskuze vedla k přezkoumání názoru Games na volnou diskuzi.

A abych nebyl OT já, tak:
    - líbí se mi, že už po stáhnutí malé části hry do ní lze skočit, zatímco se další data stahují - ne že bych měl do bety přístup před 21 hodinou, ale aspoň jsem si dopředu upravil Options. :-D
  • Heh, tak samozřejmě některým lidem to může pomoct, ale spíš by je to jen naštvalo. Rozhodně ale mám něco proti "Zjistil jsem, že se mi na tobě něco nelíbí, tak ti dám hned přes držku".
  • Hairy_Ass
    Co máš pořád s tím "studentíkem"? Takový typy miluju, sotva to vyleze ze školy do arbeitu, v mozku mu to udělá "cvak" a už si myslí, že je něco víc, než ostatní. A dává to všem sežrat, obzvlášť nad půllitrem piva v nějaký zaplivaný knajpě, nebo na internetových diskusích. Pár takových jsem už zažil. *7*
  • ty si hajzl
  • facka v pravej cas, kdyz vsechno selhalo? Mas neco proti? Hlavne to nesmi prijit pozde. Troll je perspektivni vysokoskolak, ktery ma bohuzel ve vsem jasno a tam uz je pozde. Hrach na stenu hazet.
  • Manželka na rodičovské po dvou letech? Fascinující. Nemá být dva roky na dovolené, ale pracovat. No, a pokud máte děti tři (což z toho textu zrovna nevyplývá), tak je to jen vaše blbost. Rodit tuny dětí a pak si ještě stěžovat?

Edit: Pro méně duševně nadané - samozřejmě jsem neměl na mysli, že by děcka měla pracovat...
  • Rodina se může živit sama? Manželka na rod. dovolené a dvě 2leté děti...Šup s nima do práce *15*
  • Trol.diskuzni
    Nikdo ti nebere tvoji poctivou práci. Tak proč musíš zpochybňovat (respektive znevažovat), že jsme šli studovat na vysokou školu, aby nám pomohla být dostatečně schopnými pro námi vysněnou (poctivou) práci?
  • tak to jsem rad, ze nas ve svem tezce vydrenem volno obohacujes o svou genialitu
  • o tom nepochybuju
  • Inquisitor
    Jo Staropramen je dobrej.... hmm taky bych zašel.
  • wow, ono je dph na vyplatni pasce? jsem ti rikal nepis, nedelej ze sebe blba *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit