Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Maximální idealista
-
Já jsem v této diskuze nic vážně nebral, to si špatně interpretuješ. A co se popularity týče, ta mě tady na Games.cz skutečně netrápí... *4*
-
tak me pouc, kolik treba ze zdravotniho pojisteni jde tady na trola?
-
sis spletl, tady neni TERA.
-
Tak jsem se zašel podívat do diskuze k betě Diabla a vidím, že je taky akorát nějakej chytrák (Trol), který i na herním serveru má potřebu moralizovat, radit, machrovat a podobně. Nadhled ti chlapče chybí a i když rádoby studuješ VŠ, vypadá to, že by jsi měl raději zapojit mozek, a uvědomit si proti čemu bojuješ. Kdo nechce, ať nehraje. Kdo se chce připravovat na budoucí zaměstnání, ať se jde podle Trola učit. Hlavně jsem nepiště duchovní a morální moudra, který nikoho na game serveru nezajímají. Howgh
-
To je už sémantika. Prostě si začal vážně brát něco, co nebylo míněno vážně. A protože si to musel rozplácnout na několik stran, tak tady prostě moc popularity nezískáš. *5*
-
Já ho projevuju velmi často, tak jsem doufal, že by mě mohl v této roli protentokrát někdo nahradit. *3*
-
Prozatím dělám vše pro to, abych na ulici neskončil a doufám, že budu skrze práci prospěšný i jiným, než sobě a své rodině.
-
tits or gtfo !
-
Ty asi budeš další z takových studentíků, kteří ještě v životě neviděli odvody na výplatní pásce co?
-
Sám si ho neprojevil, tak proč bys ho měl vyžadovat po někom jiném? *5*
-
presne tak. Ja toho mam uz nekdy plny brejle. Nervy v pi..
-
Já se nad ničím nepobuřuju, jen jsem to komentoval ze svého pohledu, který s tímhle přístupem příliš nesouhlasí. *3*
-
musis mit velkou mzdu, kdyz zvladnes uzivit "pulku" republiky
-
Sice to není na mně, ale zatímco ten původní příspěvek byl brán s nadsázkou, tak ty tady najednou řešíš jeho morálně-ekonomické důsledky. To ty se tady pobuřuješ nad něčím, co tady všem ostatním ani trochu vážně míněno nebylo.
*1* *1* *1* -
To Inquisitor:
To bude podle mě záležet hlavně na tom, jakou se mi podaří získat práci... Snažím se dělat vše pro to, abych se dostal k něčemu zodpovědnému, ale do budoucnosti nevidím. -
kurna chlape..... nezlob
-
Každopádně bych ti přál abys jím nebyl, protože pak se jednoho dne zastavíš a zjištíš že jsi propracoval většinu času a nezbylo ti na důležitější věci než je práce a kariéra. A že jich je víc než dost. No nic nebudu to tady rozvádět v diskuzi k betě Diabla :)
-
Ale prosím tě. Někdo napíše něco, s čím nesouhlasíš a hned je blázen.
Prosím takto lidi neškatulkuj.
Troll:
Ne, nepřipadá. -
Nemyslím si - jen jsem to jednou zmínil, když jsi se mě ptal... Nemůžu za to, že se toho lidé chytili. *4*
Ano, to je pravda, tak to prostě mám... Vím, že na to mám solidní náběh (podle příznaků), toť vše.