Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
kuRe: Milej zlatej studentíku, někdo si také zaslouženě užívá volno, jež si zařídil poctivou prací.Ale o tom Ty jako přitroublý student nemůžeš samozřejmě vědět že :)
-
Pády jsou v životě minimálně stejně důležité jako vzestupy... Takže doufám, že spadnu a to ještě několikrát - a pokaždé se mi podaří se znovu zvednout.
-
kuRe: a jaká daň ? Daň z příjmu? Daň z nemovitosti? DPH? A co je tobě vůbec do mojich odvodů? Starám se Já o to kolik Ty vyděláváš?
-
tak to sem zvedav jak dlouho od spusteni nepujdou servery *1* *1* *1* *1*
-
Takže jaká jsou omezení té bety?
-
no jo lidumil
-
za to ty tu brecis jak musis makat a pritom v praxi to vypada tak, ze travis pracovni cas tlachanim na webu *1* v ktere firme se prosim plati za to, ze clovek navstevuje diskuze?
-
pockej az spadnes na hubu. To bude bolet.
-
Pokud ti to pomůže si vyřešit některý ze svých problémů, pak ti tvůj názor přeji. *3*
-
No jo, vrazit někomu...to je takové inteligentní české všeřešení.
Sebe bys živil tak jako tak, rodina se může živit sama a hlavně - mít a živit rodinu je jen a pouze tvoje volba, ne státu. Za tuzemské školství budeš vděčný, až část té tvé rodiny bude chtít studovat. Pokud při práci a/nebo rodině nemáš volný čas, tak tě lituji a chápu tuhle duševní prázdnost, co tady projevuješ.
A mimochodem, kapitalizace "tě" nedělá lidi chytřejšími, naopak vypadají jak idioti. Zvlášť v tomhle případě..
Edit: A ještě bych zapomněl - na pivko nebo dvě si v týdnu čas samozřejmě několikrát najdeš, že? Ale to už je jen odhad, i když nejspíš velice blízko pravdě. -
Jediným problémem jsou blbové jako ty, kteří musí všem agresivně vsunovat svůj pohled a napadat ty, který mají odlišný názor!!
-
pockej, proc byt prospesny jinym? jini lide jsou mi totalne u riti
-
ve svem vlastnim zajmu uz nepis, delas ze sebe akorat blba, kolik je dan vi snad i zak ZS *5*
-
Jediným problémem tohoto světa jsou politici a rádoby moralisté jako Ty. Plná huba keců, ale výsledky nulové:)
-
Byla by to nádhera kdyby všem došlo že trol.diskuzni je vlastně jenom troll a nejde mu o nic jiného než vás jenom na*rat atd. ale to se bohužel nestane ... takže ho krmte dál :) Uvidíme kolik lidí se ještě chytne :)
-
Neboj, se svým životem jsem naprosto spokojený. Spíše se tedy zaměř na své problémy... *4*
-
Ani ne... Stačí mít vůli, odhodlanost a věřit ve své schopnosti, ony se ty příležitosti pak objeví v podstatě samy. *4*
-
Sám jsi byl (snad) kdysi student, takže se hoď do klidu. Náš daňový systém má horší problémy než dotace na školství. *4*
-
Copak seš tak blbej, že si neumíš spočítat o kolik Tě stát ošidil na daních? Pracuješ už vůbec, držel si někdy vyplátní pásku v ruce? Nebo seš jenom obyčejnej studentík, co ještě visí přisátej u mámina cicku?
-
Zatím je tvou jedinou prací zasíraní diskuzí na Tiscali naprostým duševním balastem.Tak s sebou začni něco dělat, neb užitek z tvého počínání je prozatím nula, nula hovno:)