Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
nešlo mi reagovat na Trolla
-
pises: Já teda do hospody nechodím a můžu ti říct, že jsem založením vyloženě workoholik (co dělá klidně ve dne v noci)
-
Já bych ti takovou vrazil, až by se ti hlava zatočila kol dokola mladej.Co jsi pro tento stát udělal Ty, kromě internetových plků frajere!?
Co nám zbývá, když musíme živit sebe, rodiny a v dnešní době kolikrát i dožívající rodiče? A potom ještě takové přihlouplé studentíky jako jsi Ty. To ti pak nezbývá nic jiného než makat, makat a ještě jednou makat jako šroub a maximálně si zanadávat, jinač bys skončil na ulici. -
Prave ze nezvladl a dost skalnich fanousku D2 a blizzardu vubec, uz nad nimi davno zlomilo hul...
-
ale mas o tom promin plnou hubu kecu, tak se nediv
-
To Inquisitor:
To, co o mně víš, ti nedává možnost objektivně posoudit, zda workoholik jsem či nejsem. Ale tvůj názor beru. *4* -
To jsem generalizoval, očividně... Ale pravda je, že spousta lidí pro tuto zemi dělá mnohem méně než politici a nezmůžou se na nic víc než nadávat, že naši zemi řídí břídilové a zkorumpovaní kriminálníci.
-
tak si to jeste uzi. Pocej v procesu, jestli to budes brat tak zodpovedne. Ale neboj to te casem prejde *1*
-
Na to že jsi workoholik tak tu trávíš na diskuzích dost času :). Já znám pár workoholiků a opravdu je lituju, protože nic jiného než práci neznají, což není dobré po psychické ani fyzické stránce. Člověk prostě musí někdy vypnout. Ty rozhodně workoholik nejsi.
-
Psal jsem to tady, že jsem student vysoké školy... Blíže bych to nespecifikoval.
Je mi jasné, že nejsem nejvytíženějším občanem této republiky (doufám ale, že se mi podaří získat práci, která zodpovědná bude), přesto si myslím, že svoji společenskou roli prozatím plním více než dobře (minimálně z hlediska školních výsledků). Jo a často tady jsem, jelikož nechodím do hospody apod. a během práce jsem zvyklý poslouchat hudbu či něco napsat do diskuzí na internetu. -
Trolle ty seš panečku workoholik. Tvým zaměstnáním je tedy psani do diskuzí, protože to děláš opravdu ve dne v noci.
-
to asi neklapne *1*
-
Muzu se zeptat co studujes, studovals, pracujes,, pracovals? Kamo jses tu dost casto, na to clovek, zavaleny rodinou a praci ci jen praci nenajde cas ani kdyby se posral. Ver mi.
-
Já mám pocit, že nějak moc ne... Ale myslím, že má k němu lehce vřelejší vztah než Lukáš, Pavel či Petr - ti Diablo vůbec nemají v oblibě.
-
tvrdé je tvé konstatování, že lidé jsou stejní jako politici.Doufám, že takovému duševnímu chudákovi, někdo dá pořádně přes hubu.Dokud jsi schován za anonymním nickem, tak si tvrďák, ale v reálu bys čuměl do země chytráku co?
-
to je v poradku.m sranda musi byt.
-
ma rad diablo?
-
Samozrejme :-D Staropramen na Smichaci(listky zdarma a piva za 10kc) :-D. no neber to zejo :-D.
-
se divas jenom na obrazky nebo co?
-
To bylo opravdu tvrdé. *3*