Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Predpokladam ze mi to nejde pretoze nemam ziadnu originalku od blizzardu, ze mam pravdu ?
-
Tomu asi moc nevěřím, jelikož je mi jasné, že to dostane tak 9ku... A tedy nebude moc nad čím diskutovat. *4*
-
mas prehled. No az bude megarecenze tak mozna jo :)
-
Ach jo. *7*
-
Těžko, Vávrův článek s více než 3100 příspěvky už těžko někdy něco překoná...
-
Zkus hádat proč. A pokud ani potom na to nepříjdeš, tak to vážně sedí na tvůj nick (trolové povětšinou neoplývají nějakou větší inteligencí, spíše někde urvat strom a umlátit nepřítele na kaši)
-
Dávám 85%.
-
Jj, já počítám s tím, že to mohl myslet jako vtip... Ale vzhledem k tomu, že to je internetová diskuze, tak si logicky můžu dovolit jeho slova pochopit po svém a v tomhle duchu na ně reagovat. Je přece jasné, že tady nezměním svět... *7*
-
Z tohodlei bude tipuju diskuzni rekord na games. Trol to sice hrat nebude, ale bude mit nejvic prispevku. Nic ve zlym, ale radsi si to zahraju, nez o tom filosofovat.
-
Nemusíš mít nadhled... Jen říkám, že by nebylo špatné jej projevit. Nerozumím tomu, proč tě můj názor, který je od tvého odlišný, tak vytáčí (nebo minimálně nutí k tomu mě nahlašovat).
-
To si usoudil z toho, že tu zavtipkoval? myslím, že kdyby to pro něj nebylo důležitý, není ani tam kde je...
-
Nechápu, co jsem řekl tak hrozně pobuřujícího... Ty snad jo?
-
Já jsem to pochopil... A tedy jsem vypotil další, abych tě potěšil. *4*
-
Super, vyzkouším.
Ale je fakt, že někteří tady silně "overreactují". -
Titul na vysoké škole sice stále ještě o něčem vypovídá, stejně důležitý (ne-li více) je i způsob, jakým jsi jej dosáhl... Když je pro něj BETA! Diabla 3 důležitější než bakalářská práce, tak to z mého pohledu není v pořádku a je dost pravděpodobné, že takový člověk i v budoucnu nebude oplývat zrovna 100% nasazením a přístupem k věci.
-
ja som skor narazal na to ze obcas vypotis uplne bezpredmetny prispevok :)
-
Jasně. My musíme mít nadhled a ty s těmi čtyřmi blázny ne? Trochu si protiřečíš.....
-
O jéje, aby ses z toho nezbláznil, že má někdo na věc jiný názor než ty... Proč nedokážeš projevit trochu nadhledu? *7*
-
Nechápu, proč to tak ostře kritizuješ, taháš do toho nějakou situaci ČR a podobně, radši skoč na hlavas (Brno) za těma squoterama a vyčti jim, že se neučili, nemakaj, chlastaj a tahaj z lidí prachy a cigára a neval tu do borca co má téměř bakaláře
-
Takže je tu Cody, Joe a trol. Chybí jejdásek a jidřišek a budeme vedět, že Mudr. Dlouhý opět povolil internet v Bohnicíh.