Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Neměl jsem potřebu moralizovat, pouze okomentovat dění v diskuzi... To, že se kolegové hráči opět zbytečně pobouřili, už není něčím, co se dalo předpokládat.
  • To proto, že je to třeba beta = máš testovat? Nechápeš smysl, protože se na to díváš, jako na hotovou hru a chceš si hrát - tohle je spíše o opakované práci, s každým upgrade na vyšší beta verzi Ti stejně postavy smažou a začínáš testovat znovu a znovu a nebo 4x leveluješ to samé, děláš nepředvídatelné, reaguješ na chyby atd.
  • ty teplousku, vis o tom, ze je tam max level 60 ? muhaha,
  • Trol.diskuzni
    Harddisky mi srdce nelámou... *4*
  • dneska se mi zdáš ve špatné náladě trolle.. moralizovaní není tvůj styl
  • a v hlave mas nasrano.
  • Trol.diskuzni
    A číselné hodnocení? *4*
  • Trol.diskuzni
    Já mu nenakazuju, co má dělat - pouze jeho jednání komentuju... *4*
  • Trol.diskuzni
    To Veskoslav - Těšilo mě s tebou konverzovat! *3*
  • Tak dohráno, warrior na lvlu 80 full epic výbava. Dohrál jsem to tak za 10 hodin, pak uninstall a už se k tomu nebudu vracet *11*
  • Věřím, že kdyby si nebyl jistej, že to zvládne, tak na to diablo nesáhne. A další věc je, že ti po tom může být...
  • Pamatam si na jedneho kolegu ktory chcel zmenit svet tym ze by zazaloval spolocnosti ktore produkuju harddisky kvoli tomu ze realna kapacita HDD je menšia ako kapacita udavana na obale. Obcas mi ho trochu pripominas :D
  • DarkHawk
    sry.three post.
  • Skola somarina ludstva
  • DarkHawk
    sry.three post.
  • DarkHawk
    On mě neštve, protože ty jeho příspěvky vůbec nečtu jako kdyby tu nebyly. Mě štveš ty, že na něho reaguješ. *1*
  • Veskoslav
    Kecy v kleci. A tohle je poslední příspěvěk......Opravdu ukazuješ, co jsi za člověka....Jdi někam mezi elitu svých rovných hlupáčků, tam si můžeš postěžovat, jak studenti ničí tuto republiku tím, že si pár hodin oddáchnou od svých poviností....Takoví lidé jako ty zůstanou povětšinou be přátel a sami....
  • Trol.diskuzni
    Posluš si, jiný názor se přece trestá... *3*

(Jo a za tu urážku tě nahlašovat nebudu, nepotřebuju si nic dokazovat.)
  • Trol.diskuzni
    Chabý pokus. *3*
  • Veskoslav
    Už mě štveš. Tvůj trolling není ani vtipný a jenom ukazuje, co jsi za člověka. Jdu Tě nahlásit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit