Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Přístup ke škole = přístup k budoucímu životu...
  • Veskoslav
    Ty a vzdělání? Podle písemných projevů tak jsi psal naposledy sloh na základní škole. Navíc léto sotva. Něteří z nás chodí do práce trole. Nejenom do školy, ale i do práce.
  • Trol.diskuzni
    To víš, nadávají na politiky a sami nejsou o nic lepší - prostě zábava a až daleko za ní práce.
  • boze tak mu ten trolling nezerte omg....
  • Já to testuju, když jsem dostal betu, nechodím ji hrát, jako Vy, ale testuju, píšu bugy na foru. Zatím to je více o grafickém kabátu, ale problem je že je vidět jen prolog a jen do lv 13, takže nejde soudit zase tak moc ... chápeme se? Je to stejné jako s beta WOW - většina lidí si jde hrát a jen pár opravdu maká a testuje, aby hru odladili, až se spustí ... zatím říkám, že to není zas tak úžasné, jak většina očekává - není to špatný, jen ne božský.
  • Veskoslav
    Co to zase meleš za sračky? To, že si pár studentů 3. ročníku (4. ročníku např. u FAST) udělá pár hodin volno na vyzkoušení Bety má za důsledek korupci politiků, rozpočet v hajzlu atd.? Ty jsi vážně dement.....A to ještě větší než jsem si myslel.
  • Jak to tu vidím, tak všichni co se chystáte na vysokou, nebo končíte, nebo studuje te a nevím ještě co, serte na to diablo, republika půjde do hajzlu :D
  • Trol.diskuzni
    Neboj se, napsal. Pro mě je vzdělání a s ním související povinnosti prioritní a tedy se podle toho také chovám... Na Diablo 3 máš celé léto (připomínám, že na opravdový release, ne jen nějaký nedodělek, který se bude prezentovat teď). *3*
  • Hra roku 2012 :)
  • Ono záleží jakej pivovar *2*
  • Trol.diskuzni
    A proto jsme jako republika tam, kde jsme...
  • no tak pokud ti stačí, že jsem tu betu měl na steamu i ja *1* samozřejmě to teď už nedokážu, protože ji tam z pochopitelných důvodů už nemám.
  • Ten klient má 4GB, ale hra samozřejmě vyžaduje víc, takže to popletl spíš latu.
  • Veskoslav
    Říká někdo, kdo píše tak, jak píše.....A prioritou je pro mě vzdělání, ale je vidět, že ty jsi bakalářku či něco podobného v životě nenapsal.
  • pěkně ses tu vyzvracel do diskuze, nepochopím tyhle citové výlevy *2*
  • Trol.diskuzni
    Je to o prioritách...
  • Veskoslav
    Trole, trole. Další moralista, co nechápe? Ačkoliv se taky připravuji na bakalářku, člověk musí občas vypnout na pár hodin.
  • Par casovych gameplay udaju z bety:
    - pribeh zabere priblizne 50 min.
    - lvl 12 priblizne 2 hod.
  • Veskoslav
    Být tou holkou, tak ti je dám a pořádně do koulí:)
  • Trol.diskuzni
    Diablo 2 je jedna z mých nejoblíbenějších her vůbec... Proč však lidé nemohou spořádaně počkat na oficiální release a poté si hru v klidu zahrát a dohrát, tomu nějak nerozumím.

Zvláště mě překvapilo, že zde nahlížím na takové případy, pro které je beta hry důležitější než příprava na budoucí kariéru v jejich vysněném oboru (alespoň takhle já studium na vysoké škole chápu, ale je fakt, že to tak má málokdo).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit