Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Myslím, že to bude diskutované hodně, to stoprocentně... Sejdou se tábory názorů a taky dost trollů. *4* Ale to by tu recenzi musel psát Vávra a dát tomu 4, aby to mohlo trumfnout ten jeho článek o Skyrimu. *5*
  • Po přihlášení ve hře mi to píše error 12, že nemám Diablo 3 licenci. To je standardní hláška a od 21h to půjde, nebo něaký jiný problém? Od Blizzardu nemám zhola nic.
  • Trol.diskuzni
    No, po měsících jsem tam něco napsal ze srandy... Se podívej dříve, to jsem tam byl aktivnější. *1*
  • sakra nechcete zrusit ty minusy a plusy u prispvku. Me to prije jak nekde na fejsbuku. K cemu je to dobry? To je hrozna moda dobra tak do eurogameru. Ale taky si kliknu *7* a chudak trol *3*
  • Trol.diskuzni
    Jejda, Veskoslave, vždyť to bylo záměrně přehnané...

Já teda do hospody nechodím a můžu ti říct, že jsem založením vyloženě workoholik (co dělá klidně ve dne v noci) - to ale neznamená, že nemám pochopení pro fakt, že je třeba mezi prací dělat přestávky, aby člověk nejen načerpal energii, ale také si vyčistil hlavu a mohl posléze opět podávat dobré výkony.

Je fakt, že moc nechápu to dojetí z bety Diabla III (a rozhodně bych teda radši našel sil tu bakalářku klidně i s předstihem dopsat), ale budiž.

Musím ale říct, že mám se studenty vysokých škol prozatím vesměs nepříliš pozitivní zkušenosti - všichni hrozně nestíhají a dávají do toho všechno, pak se ale ukáže, že mají ve skutečnosti priority úplně jinde. A ono to je i vidět na těch výsledcích = student, který má samé jedničky, je úplně jiným studentem, než ten, co vystuduje totožné předměty s trojkami. Bohužel těch jedničkářů je nepříjemně málo... Ono kdyby aspoň měli opravdovou snahu - pak ať mají třeba i ty trojky, protože podle mě je přístup to nejdůležitější.
  • Inquisitor
    Jo ta vyšla někdy těsně před letníma prázdninama. To léto hodně lidí strávilo u počítače, rušily se letní tábory, zájezdy a babičky měli taky to léto smůlu :)
  • V poriadku, takze sa tesim vecer :)
  • koukam, ze tu diskusi udrzujes nazivu. Posledni jsi tam ze dneska ty :)
  • poslouchej ty buz.ku. neber si cizí lidi nadarmo do huby, jednou se ti může setsakramentsky vymstít.
  • Veskoslav
    Trole ty nikdy nebereš diskuze s nadhledem a jasně si to ukázal tady......Už jenom to, jak jsi reagoval o škole jasně ukazuje, jak máš omezený rozhled. Nebo mi vysvětli jaký je rozdí jít na 3-4 hodiny do hospody si "odpočinout" od školy a práce na bakalářce nebo strávit 4 hodiny v Betě Diabla III. A ted ukaž, jak máš nadhled.
  • Trol.diskuzni
    http://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711

Diskuzi doporučuju projet celou, i když chápu, že je to k neučtení. *1*
  • Trol.diskuzni
    *4*
  • Trol.diskuzni
    To Ringwraith:

Připadá tobě osobně tak těžké pochopit, že internetové diskuze je třeba brát s nadhledem = existuje zde vysoká pravděpodobnost, že nemalé procento přítomných nebude diskutovat tak jako by tomu bylo v realitě? *7*
  • to bol clanok na Skyrim?
  • treba to bude kontroverzni. Se mi zda, ze lidi co na tom vyrostli by mohli byt neobjektivni. Tak se sejdou dva tabory proti sobe a bude rubanica. To halo kolem je fakt obrovsky. Blizzard to proste zvladl. Zadny obycejny vydani hry, ale natahovani, prekvapovani.....a mame tu udalost desetileti...aspon pro spoustu lidi. Pamatuje si nekdo jak vychazela dvojka???
  • Veskoslav
    Takže už 6 bláznů....Tak to potěš.
  • DarkHawk
    To bylo jen kvůli bety, že si musel mít nějaké hry od Blizzardu na Battlenetu, aby jsi se dostal do uzavřené bety. Tahle beta je otevřená pro všechny. A samozřejmě ti to ted nejde, když to začne až od 21:00.
  • To bolo od teba mile a cenim si toho, ale na druhu stranu niekedy prispevkom aj trafis :P
  • A nebo, protože neumíš číst :D Je tam napsáno, že pujde až od 21:00 našeho času :D
  • Ringwraith
    Zdá se, že jsi Diablo fanatikům řekl, že jejich budoucnost je důležitější než BETA. Což je sice pravda, ale někteří si to asi nemyslí.

Jo a ME3 hráč tě asi prostě nemá rád se zdá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit