Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem velice zvědav na recenze protože ke kritice je tam toho strašně moc....samozdřejmě nevím jaky bude fianlní dojem po dohraní ale zvonuhratelnost bude asi malá...

Sem zvědavej na recenze hodil by se někdo kdo nemá strach něco řict tak jako Vávra.
    • Ježiššš!! Oni se snižili i k takovym věcem že když mi zabiji na jednou vice nepřatel piše mi to masacre a +20 XP :D to jsem snad COD? nebo unreal???

hratelnost je tedy jako stale navyková....ale jinak počítam s tím že internet bude plny petic
      • to neee :(((
  • Nevite nekdo prosimvas jak prepnu na utok zbrani ??? Na obe tlacitka na mysi jsem nastavil skilly a ted bych rad jedno vymenil za utok zbrani z inventare, ale nevim jak ??? Diky za radu.
    • Pravé tlačítko myši na skill.
      • to davam ale nikde tam nevidim moznost dat tam ten utok zbrani hraju za samana.
        • no ja si tiez pripadam jak uplny kokot, lebo tiez neviem za boha nastavit na mojom withdoctorvi utok zbarnou co drzim v ruke.. wtf?
          • napodobne, chtel jsem si u WD otestovat luk :)
    • tak diky no
  • Som v bete. No neni to zle.
  • Pokud takto dopadně i nové X-com tak s hrama na dlouhou dobu končím :)

Už uplně chápu to prohlášení PR managera...hra nebude tak dobra ale přesto si ji kupte :)
  • Reminder: the #Diablo III open beta is on US servers only. If you're seeing Error 3003, click Options & change your region to The Americas.
    tak sa neskusajte pripojit ja europske servre.
    • to jako vazne ?
      • no jasne musis se připojovat jen pres ameriku...evropa vlastne jeste vubec neběžela :)
        • takze si musim stahnout us klienta jo ? :-/
          • neee jen v menu si musis zmenit region na US :)
      • pozeram to na twitteri tak asi hej
  • tvl to neni mozny ja se snad nepripojim
  • Mno prave som to dohral za kuzelnika a je to pre mna sklamanie desatrocia... ziadna distribucia statov, ziaden skutocny skill tree, linearna hack and slash gameska pre ludi co s radi nechavaju vodit za rucicku... Som rad ze som si tu predobjednavku rozmyslel...
  • No, tak kromě zvuků mi to připomíná spíš Torchlight, takže až to bude stát 15€, možná jim za to i zaplatim. A nemožnost jakékoliv vývojové variability s pár skillama taky hrůza.
    • lol nemoznost variability xD hoši co toužíte po rozdělování bodíků a talent tree běžte hrát něco jiného jestli nerozumíte tomuhle systému, každý class má 6 slotů pro různé typy abilit, z každého typu můžeš mít jen jednu abilitu a tu navíc vylepšuješ runama, prakticky to znamená, že nebudou 2 stejné chary, které by byly stejné protože záleží jak budeš svůj class hrát... nejsou tam v dnešní době "zbytečnosti" jako klikací staty a talent tree, protože si každý blbec najde na netu nej si to má nejvhodněji rozložit aby byl co nejlepší, což je právě to, co zabíjí onu variabilitu, přišel na to první blizzard, tak dali do diabla3 úplně nový systém a lidi aniž by se nad tím trochu zamysleli jim blejou na forumech, co to je za sračku... bězte na oficiální stránky a pohrajte si s talent calculatorem, zjistite, že je to mnohem promyšlenější než nějaké talent tree..
      • asi si hrál uplne inú hru, keď tvrdíš, že z každého typu môžeš mať len jednu abilitu, stačí si zapnúť elective mod
  • sem tam:D:D fak to jede :D
    • aaa ta hudba ze začatku NeW tristram uplně mě mrazí při vzpomínkách na jedničku :)
      • hraji ani ne 20 minut a už level 4 :D to ta 13 bude rychlá :) Ale už se niak ani nepředělují body při level up. Jak se potom ta postava vlastně tvoří a nebo to je jen jako na "povolaní" ??

Jinak po těch 20 minutach mi přijde že konzole zabili další legendu ve zjednodušovaní. Já jako fanoušek prvního dílu ohromen tedy nejsem. Graficky je to celkem slabé a tím nemyslim efekty nebo pixeli ale prostě celkové zpracovaní...

Singl bude asi dobrej pokud je vypiplanej příběh ale myslím že je to první diablo které by mohlo byt zesazeno z trůnu protože mi to připada že to bude i hodně nascriptované...

Pryč je dokonce i opasek!!! Jeden z nejhlavnějších prvku obtížnosti kdy museli byt připravené prsty na tlačitkách při souboji s těžším bossem. Zde stači jen mačkat Q....

Jsem rad že se vratil zoom...nebo myslim že u dvojky nebyl ale nejsem si uplně jistý...ikdyž to je spiše jen takova třešnička..ono se to ani moc nevyužije
        • mackat Q kdyz je tam 20-30?s cooldown na lahve. S Bossem budes mozna vic vprdeli nez kdykoliv jindy. Spolecnik de do kytek taky velmi rychle, myslim si ze finalni bossove kazdyho aktu budou opravdu velmi obtizni.
  • Spades
    No, zatim mi to pripada o hodne lehci, nez D2, tak uvidim u fullky, za jak dlouho projedem Inferno :D
    • Trol.diskuzni
      Ještě lehčí než D2? Tož na to kašlu i za těch patnáct let...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit