Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Včera sme u toho s bratrem sedeli do 3 do rána. Asi se to vědělo dopředu (já zprávy cíleně ignoroval), ale proč kua udělali s rpg systémem to, co udělali? Bratr jak to zjistil, tak rezignoval téměř okamžitě, ale já tomu šanci přesto dám.....škoda, okamžitě kupuju komplet Diablo2, protože D3 bude už o něčem jiném. Kuaaaa.
-
-
pocuj ako som vcera hral aj ja som najprv, chcel hned skoncit, hovorim si wtf, preco si nemozem delit body, myslim do atribut (o skilloch som vedel, na to som bol skor zvedavy ako to pre mna bude vyhovujuce v skratke - velmi), skratka som bol zvyknuty na to ze si ja mozem urcovat kolko budem mat sily a kolko odolnost, tak som to mal rad uz zprvych dvoch diablov, teraz prisiel system ala WoW, ze dostavas urcity pocet bodov ktorych je viac hej 3+1+1+2 = 7 namiesto 5, ale aj tak ich mali nechat na uvazeni cloveka, ktory hraje za tu postavu a nie system WoW, kde ti hra urcuje kde kolko bodov ma ist, aj ked nehovorim ze to nie je pohodlne, ale nie je to ako si ono, ale nejak som na to zabudol, ako som tam ztvaral tie besnenenia a pod. a ked niekto hovoril ze to nie je temne, tak teraz sa mohol presvedcit, ze je to dost pochmurne, vystihnem svoj verdikt jednym slovom a to nie som ziadny diablo fan, viac sa tesim ked nieco stoho bude na Grim Dawn, ale k veci takze verdikt je, Super (minimalne pre mna)
-
-
Rozumim a mame to dost podobne. Ohledne zabavnosti pochyby nemam, jen to byl proste nazacatek trochu sok.:)
-
Ty atributy se mi treba takhle libi. V D2 to bylo jen sila na itemy dex na block, zadna energy a zbytek napraskat do vitality... To pak chodila sorcka s hradnim stitem ve full plate zbroji, ktera mela vic zivotu jak diablo... To pro me neni zabava :D Sorcka ma byt agilni a pizlat bosse z dalky kitovanim.
-
btw hral som iba barbara preto je tam tych 3+1+1+2
-
-
Atributy jsou ted lepe udelane, ale ty kouzla... Kdyz si v menu zapnes nakej advanced rezim, tak si muzes libovolne menit keybindy na kouzlech, a pozdeji zacnes ziskavat runy, ktere ti upravuji kouzla - to mas vlastne formu specializace postavy. Bohuzel je tady jista forma respec no...
Kdyby to nechali tak, ze si kouzla muzes menit jen ve mestech :( -
-
Jj ten rezim sme si zapli. Spoléhám už jen na ty runy. Muzes mi prosim lehce strucne vysvetlit, cim bude zarucena diverzita postav stejneho classu? Skilly se odemykaj vsem stejny. Runy? Taky se odeknou vsem stejny a je jen na hraci kterou 1 z 5 priradi ke kteremu skillu? Nebo se sbiraj nejaky s nahodne generovanejma parametrama? No a pak uz zbejva jen loot (equip), kterej muze odlisit postavy.
-
-
Skill runy se odemykaj taky s lvl, ale kazde kouzlo ma 6 odlisnych run, takze si to muzes prehazovat do aleluja...
Jako priklad na rozdily u buildu bych dal wizarda, kde mas magic missile na dalku na single target a lightning bolt na blizko aoe, takze kdyz budou 2 wizardi, muze se jeden soutredit na bosse, a druhej na miniony atd... + si muzes ability upravovat tema runama. -
-
Jasný. Jakmile přistoupim na tu celkovou myšlenku absence skill pointů a možnosti kdykoli si přehodit skill set, ale za podmínek, že skilly jsou vybalancovaný a každej nějak použitelnej během celý hry, tak pak to beru a rád si to zkusim. Asi se tím teda předejde tvoření špatnejch nevýraznejch postav a hraci nebudou muset zdlouhavou metodou pokus omyl nachazet rozumnej build, tak budiz no.
-
-
Hele s tim nemuzu nez souhlasit. Ja si dneska nad ranem rikal po zahrani to same. Brachy se to dotklo nejak vic, ten se furt ohanel zjednodusovanim apod. jeho proste bavilo zkousel cpat bodiky a hledat ten ideal...ta iluzorni moznost velikeho vyberu. Kazdopadne se tesim a jsem vlastne dost zvedavej.
-
Jeste k te moznosti "kdykoli" si prehodit skilly:
Na 60. urovni bude hrac dostavat bonus, ktery zvysuje sanci na nalezeni lepsiho predmetu. Tento bonus roste s vetsim poctem zabitych specialnich mobu, ale zrusi se, jakmile hrac vymeni nejaky skill. -
Kdyz si to tak vezmu, tak ty rozdily v D bylo jen nekolik dobrych buildu a zbytek byli hraci bez buildu, nebo se spatnym buildem. Stejne si v Hellu na HC potkaval jedny a ty same buildy.
Takhle budou lidi vice experimentovat, protoze je respec nic nestoji, takze bude vice experimentalnich buildu
-
-
-
Narozdil od D2 maji vsechny skilly v D3 smysl a zalezet bude predevesim na kombinace vsechny 6 skillu co si clovek vybere za aktivni. Runy si clovek bude nastavovat tak, aby mu sedely do buildu.
V bete je celkem k dispozici jen par skillu, ale stejne jsem za 4 dny nepotkal WD, co by mel stejny jako ja.
Pokud to dopadne tak, jak blizzard predpoklada, tak ruzny kombinace skillu povedou k ruznym zpusobum hrani (WD co se spirit kouzlama utoci pouze z dalky vs WD s soul harvers a toadama, ktery musi byt blizko nepratel, coz povede k tomu, ze bude muset byt staveny na to, aby vydrzel vetsi proci utoku).
Je jasny, ze tohle jsou jen takovy ty obvykly kecy co rika kazda spolecnost o tom, ze vsechno bude zalezet na hraci, bude rozdilny atd... nejhorsi co se muze stat bude, ze vsichni pojednou stejny kouzla, coz je stejna situace jako na battle.netu v D2 hell obtiznosti. -
-
Jj říkal jsem si, že tím pádem každej skill musí bejt použitelnej během celý hry. No tak to jsem zvědavej...Díkec za info.
-
-
Jestli se jim to povedlo pozname podle toho, ze na 60. urovni v Inferno obtiznosti uvidime WD co ma jako primarni utok Poison Dart :)
-
-
-
-
-
-
Chápu to dobře, že u Witch Doctora je úplně jedno co má v ruce za zbraň, když ji ani při jednom skillu nepoužije?
-
-
nn. kazde kouzlo ti bere procenta z dmg zbrane. treba u mage jak mam magic missile, tak to je 110% basic attack. a kdyz si tu ikonu kouzla pretahnes pryc, tak muzes machat zbrani
-
-
Krome toho rychlost kouzleni je ovlivnena rychlosti zbrane. Takze pokud se rozhodnete kouzlit s obourucakem, neni to zrovna fofr :)
-
Díky *3*
-
-
Tak nad tímhle sme včera taky chvíli meditovali, jak je to vlastně s basic attackem...opravdu samé perličky si připravili.
-
-
tak jsem se vyspal a zkusil se prihlasit ted rano a porad error 300008. Request time out. Pripojeni mam ok
-
-
jojojo já to dneska nainstaloval, spustil na dve minuty jenom jestli to jede, jelo, sel jsem neco delat, vratil se a od te doby 300008... uz nejak nemam rad to cislo :))
-
Přepni si servery na Americas.
-
-
mam furt. Zkousel jsem radsi vsechno petkrat
-
-
-
Pro chytroliny, kterym hra pripada prilis jednoducha: Hrali jste cast hry, ktera odpovida tutorialu u jinych her. Pokud vam tohle nedoslo, tak pravdepodobne nebudete schopni ani dohrat posledni obtiznost.
-
je to ***** nejde to *16* *16*
-
-
Mi hadze error 300008
-
-
Mám smíšené pocity. Jde vidět, že už to nedělá Blizzard North. Špatný to vůbec není, ale prostě soudě dle bety tomu něco schází, aby to bylo stejně geniální jako jednička a dvojka. Spíš mi to zatim přijde jako skvělá odnož Diabla typu Sacred nebo Titan Quest. A štve mě automatické rozdělování atributů a omezený výběr schopností, kdy hra řekne, co si máš vzít zrovna teď na novém levelu za skill. No uvidíme jak na tom bude zbytek hry. Přeci jenom budu kupovat.
-
-
neveim ako som uz pisal mne sa to zo zaciatku tiez nepozdavalo, ale nejak ja neviem som si navykol na ten cely system, skilly + runy podla mna super vec, a akurat tie atributy nam mohli nechat nech si bodiky dame kde ceme, ale akurat tolko co ma stvalo + tie lagy a nejak cudne sa cukala grafika, ale to neviem cim bude pretoze grafikou a strojom asi nie
-
Jo toho jsem se presne bal... to nekriticke predcasne nadseni nekterych lidi nechapu... snad vsechny zpravy co sly ven byly spatne... mno uvidim az to testnu jestli to ma cenu kupovat...
-
-
Heh tahle hra se minula o deset let ne později ne? Ah eh Blizzard, yaaay nová legenda.
-
No soude podle bety, tak plnou hru si opravdu porizovat nebudu. Tohle hnusne vypada a navic je to nuda.
-
-
nápodobně
-
-
mam stejnej problem
-
error 315300 help *16*
-
-
Mám už taký pocit, že táto chyba nemá nič spoločné s preťažením serverov. Ako tak čítam fórum technickej podpory, tak to skôr vypadá na nekorektné naištalovanie Battle.net. Napr. mám XP (jazykovú verziu CZ) a keď sa pozriem do "Documents and Settings\All Users", tak tam mám adresár "Data aplikacĂ-", čo je značný príznak pre nekorektné rozpoznanie jazykovej sady kódovania. Prekvapuje ma, že sa tá hra spustí, nie ešte prihlási na server. Nejaký čech na tom fóre radí premenovať "Data aplikací" v registroch, ale to je cesta do pekiel.
-
-
Je to tak - "Data aplikacĂ-" to je ten problém na CZ XP a zalogovat se nejde.
Servery už běží ok.
Dobrá amatéřina od firmy s takovým finančním potencionálem a obrovskými lidskými zdroji.
-
-
u mě to stejný, to sem zkoušel už všechno možný :)
-
mas nastaven battle nick ?
-
-
myslis battle tag ? mam
-
-
Jak jsem psal o pár příspěvků níž...mělo by stačit resetovat heslo.
-
-
nepomaha
-
Resetovať znamená zmeniť heslo? Ak áno, tak to vôbec nepomáha.
-
-