Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vidim ze sa k tomu zas cely den nedostanem vcera sa mi podarilo lognut o 1 spravil som 8lvl a siel spat chyba!!!
  • What if the service is down/laggy/disconnecting me?
    It's very possible that players connecting to the stress test could experience issues with the service. While not ideal, this is exactly why we're having a stress test. We want to catch and analyze as many bugs as possible during this stress test period, so that we can try to ensure a smooth launch on May 15.
  • jede to ted nekomu? ja sem se pripojil asi na 5 minutek a hned me to vyhodilo
    • Nevím, zda to bude mít nějakou souvislost - mám betu již 3 měsíce a i dnes nebo včera jsem neměl problémy s připojením včetně připojení na EU server
  • jj, uz je to zase preplneny, amerika se zacina probouzet :(
    • že by kvůli diablu vztávali v noci?
  • filias
    Včera jsem se tam někdy v půl jedné připojil a dnes furt error 75 *9*
  • hele,když mi to háže error 37 že servery jsou busy tak jsou plný???
  • Hral jsem to ted par minut (nez me stihli odpojit :D) je fajn ze se nemusi sbirat equip a zlato leceni je vyreseno dobre souboje jsou hodne akcni bude tam snaha o pribeh a demolice prostredi jsou taktez fajn na grafiku uz jsem si zvykl ale moc se mi zatim nezamlouva levelovani a vyber skillu chybi mi prerozdelovani bodiku do atributu hudba je oproti dvojce nic moc (dabing je zase skvely) a venkovni mapa mapa pusobi jako velka nudle ala Titan Quest -pokud se jim poradi udelat bytelne servery a bude tam vse co jsem videl budu spokojen ALE neni to takova extaze jako rozdil mezi D1 a D2 nicemene dam tomu sanci ovsem pochybuju ze to bude mit desitkova hodnoceni ja osobne bych to videl na 80-90 procent vic ne nicmene je to beta a plna verze muze byt o zase o fous lepsi ale jak rikam dvojku to v hratelnosti nenahradi spise to vidim jako velmi dobry single a skvely multiplayer
    • Souhlasím s tebou, vyslovil jsem tu podobný názor již dřív. Zatím, co jsem viděl a 3 měs. testoval do 13té úrovně, tak dávám 85/100 a nejoblíbenější postava witch doctor.
      • 3 mesiace prechádzať asi 40min gameplay (x5) - tak ty si iný hardcorista. *1*
        • Já celou betu prošel za 2 a půl hodiny s tím že jsem prošel každej kout z celé hry. Pokud ty si to zvládl za 40 min tak to si měl asi hodně na spěch :)
  • start game nefunguje, tak jsem zmackl public games a jelo to. Ale jsem tak s dalsima trema ctyrma hracema a predhanime se tam kdo to driv vyjebe. Kurna ja chci byt sam a nemuzu. Co to je za hru.
    • Co je to za hru? No je to beta a je to stress test. *15*
  • Ringwraith
    Tak jsem si to pořádně zahrál.

A nic zvláštního. Je to dobrá hra, ale žádný zázrak.

Diablo 3 fanoušci z toho budou hotoví, protože to má jméno Diablo. Ostatní si s klidem můžou zahrát klidně i jinou vymlacovačku.
    • Jako Diablo fanousek nemam problem priznat, je ta hra je dobre a nemusi byt ani zadny zazrak, ale pochybuju, ze si klidne muzu zahrat "jinou vymlacovacku", protoze vsechny jsou jen odnosi diabla a navic velmi rychle jejich studia ukoncili jejich podporu.
      • Ringwraith
        A to, že jsou odnoží Diabla z nich dělá horší hry? Tak mazej hrát Wolfenstaina z roku 2009, protože všechny FPS jsou stejně odnoží Wolfa 3D.

Hmm, ok to uznávám, pokud chceš hrát s milionem lidí, tak je Diablo 3 správná volba, jelikož si ho milion lidí koupí.
        • Osobne nepotrebuju, aby to hralo milion lidi, ale aby to hralo tolik lidi, ze tvurci na to budou vydavat patche, protoze jinak to skonci jako Titan Quest.
        • D3 si kúpi oveľa viac ako milión ľudí. Vlastne už viac ako milión ľudí si ho kúpilo.
          • Ringwraith
            Tak to jsem rád, že vaše šťastná rodina bude co největší.
            • Neviem ako to súvisí s veľkosťou našej rodiny, ale aj tak vďaka.
        • Vzhledem k tomu, ze zatim nevznikla hra, ktera vychazi z Diablo a byla lepsi nez diablo (at 1 ci 2), tak to z nich asi dela horsi hry.
          At uz ma clovek Blizzard rad nebo, tak se jim musi uznat, ze strategie a rpg maji v ruce (coz rozhodne neplati u jejich fps :D).
          • Ringwraith
            To je diskutabilní.

Jenom protože všichni říkají, že Diablo je nejlepší neznamená, že je to pravda.

Pro mě je lepší Dungeon Siege 2.
            • "Jenom protože všichni říkají, že Diablo je nejlepší neznamená, že je to pravda."

Slabá polemika. Bohužel to, "že všichni říkají" má mnohem větší váhu než Tvůj osobní dojem. Jinými slovy, to co si napsal, znamená totální nic v porovnání s FAKTY o prodejích, aktivních komunitách (hráčů/moderů) po x letech hraní, hodnocení odborné kritiky, podpora ze strany vývojářů. Dalo by se pokračovat a seriózně, ale tyhle kecy "blaba, to že to hraje hodně lidí, neznamená nic atd." je slabý pokus. Nebo když napíšu, že Doom je legendární a kultovní hra, tak na to takto odpovíš? Tim vyvrátíš velké kulové.
    • Trol.diskuzni
      Psal jsem tady něco o tom, že tak za patnáct let to bude za kilečko (+ bude existovat kilečko opravných patchů)... Takže doporučuješ zůstat do té doby u Diablo II?
      • Ringwraith
        Tak já nemůžu osobně kázat, co mají ostatní dělat.

Ale osobně prostě nevidím nic, co by mě nutilo k okamžité koupi. Dungeon Siege 2 se mi osobně hrálo lépe. Sakra, i ta vymlacovačka v prohlížeči se hrála velmi podobně dobře jako Diablo 3.

A to je asi hlavní problém těhle her... v základu se budou hrát všechny stejně, takže potřebují něco, čím hráče chytí do svých sítí.

No a u Diabla 3 je to jméno Diablo. Ale když jaksi to na mě osobně nefunguje...
        • Trol.diskuzni
          A zvlášť když to bude takové MSORPG... To už si radši počkám třeba na Nyrthos.
      • Ty rozhodne zustan u Diablo II. 2. kvetna budes mit ladder reset, takze muzes vesele pokracovat v 12 letem hrani dvojky. *7*
        • Trol.diskuzni
          Nejsem takový magor, abych 12 let v kuse hrál Diablo II, vždyť je to jen hra, i když vynikající... *4*
    • Je to jenom BETA !!!!! Finální verze může vypadat úplně jinak a jak znám Blizzard, tak bude..
      • jak uplne jinak. Uplne jinak asi tezko ne. Trosku jinak mozna.
      • Ringwraith
        Šak kdo říká, že to je špatná hra?

Copak vy Diablo 3 fandové si neumíte připustit, že někdo z toho prostě není tak hotovej? Pak radši nechoďte na obecnou stránku o hrách, ale držte se na Diablo 3 fanpagích... tam najdete jen nekritickou chválu na cokoliv, co Blizzard udělá.

Podívej se dolů, i další lidi mají smíšené pocity...
        • Proč by na D3 fanpages měla být jenom chvála ? Ty si asi dobrej trol co ?...
        • Kopa ľudí má zmiešané pocity, ale asi stále nie dosť, lebo nápor na servery je teda poriadny.
          *15*
        • Odulin
          Ale umíme, sám sem fanoušek a pocity mám minimálně smíšené...
          • tez nejsem 2x v extazi a rikam si jak me neskutecne bavil takovy Hellgate oproti nynejsimu D III - zase na druhou stranu vim, ze prvne musim poznat hru hloubeji, abych mel cile a motivaci, interakce s postavou ve smyslu buildovani je nulova, ale opet - vim, ze v GW me prave bavilo tvorit build, kde nebyl strom a clovek si mohl napraskat do baru co chtel... uvidime, tak nebo tak mam koupeno
  • nefunguje neustále 315300 error *16* *16* *16* *16* *16*
    • spousta lidi si to evidentne nezahralo. Rict, ze je to beta a vyuzit nervy nas co mame smulu, aby si to odladili, mi prijde jako nehorazna drzost. Nezvladli to.
      • Najviac ma na tom popudzuje, že Blizzard robí zo svojích hráčov totálnych neschopákov, čo nevedia napísať do dvoch okienok svoj email a heslo. :( Očividne nemajú ani páru čo spôsobuje túto chybu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit