Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Zaráží mě, že jako Wizard jsem většinu času běhal s obouruční sekerou a obouručním mečem, jelikož byly nejlepší. Až nakonec z posledního bosse bety mi vypadly věci opravdu pro Wizarda.

To i v Diablu 2 mohl používat každej všechno nebo je to v Diablu 3 nově jako další prvek zjednodušující hratelost?
    • Spades
      Az od nightmare se vyplatilo brat si class specific veci. Tam to bylo kvuli tomu kdyz ti dosla mana, abys mel cim mlatit, a tady je to prakticky to same - class specific jsou ze startu moc slabe...
    • Mohol si používať čokoľvek okrem class specific vecí - sorceresky s phase blademi boli napríklad celkom bežné kvôli holy shock buildu apod.
      • Ringwraith
        Hmm, tak i v Diablu 3 mají některé itemy napsáno určenej class, takže je to asi stejný.
        • Je to rovnaké, wizardi majú podobné magic orby, witch doctori majú tie vysušené zvieracie zbytky, barbari špeciálne zbrane atď.
  • Sr_Lobo
    Mam crash dycky uz pri "Updating setup files" naprosta parada :)
  • Alex81
    Zatím jsem spokojen, na 15 se těším:-)
  • Som prekvapený, koľko ľudí nechápe rozdiel medzi demom a bate testom. Pochopte, že táto akcia ( ako je uvedené v článku ) slúži na odladenie sieťovej časti. Vy si zahráte a pozriete malú časť hry, oni si otestujú servery, sieť.
    Ak sa niekomu nepáči grafický dizajn alebo zmenený systém levelovania, má na to samozrejme plné právo. Na druhú stranu, Blizz túto skutočnosť vysvetlil už dávnejšie. Podľa ich zistení sa používalo len pár "buildov" a tak sa rozhodli vynechať priamu distribúciu bodov do vlastností, ale schopnosti sa budú škálovať podľa vybavenia postáv, výberu kúziel a schopností. Ako to celé funguje sa ukáže až v plnej verzii. Nateraz je to nemožné posúdiť, kedže je k dispozícii len malá časť hry. Toto isté platí pre obtiažnosť a herný svet. Na toto už tiež dávno odpovedali, že je potrebné vydržať do vydania finálnej verzie, pretože po prejdení bety ste vlastne prešli len "tutorial" a z hry ste videli len drobná časť. Obtiažnosť sa bude stupňovať a bude podľa autorov dostatočne vysoká. Tak sa nechajme prekvapiť.
  • Na druhou stranu je fakt ze az hra vyjde, tak se nebude pripojovat v jeden moment tolik lidi. Co ja vim treba 60 procent lidi to zkousi a kupovat hru si nebudou nebo ne hned atd. Cili verim, ze to pak ustoji. Ja to zkusim znovu jeste zitra, ale dneska uz jim cvicenou opicu delat nebudu.
  • Teď sem se na čtvrtej pokus připojil :) jinak mi to psalo že je server plnej
  • Spades
    BTW, na ty skilly se muzete podivat na kalkulator. Skill run tam taky nekde jsou...
    http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard
  • A pritom v Americe se ted spi, az se probudi tak se zase vsichni budou pripojovat.
  • a oni jako EU server nepustí???
  • Jenom zopáknu - kdo má error 315300 - tak má smolíka jako já.

S tím se nejde připojit, protože Battle.net chce házet data do "Data aplikacĂ­-" místo do "Data Aplikací".

Problém je v CZ Windows.
    • psalo mi to error 315300 jenom ted pred chvilkou začlo zase psát error 37 protože je server plnej až nebude tak zase error 315300 :(
    • blbost taky mi to psalo a pak jsem se normalně připojil :)
    • to neni pravda, mel sjem stejnou chybu a pak sjem se pripojil a mezi tim jsem nic nedelal
    • No ale když už jsem normálně hrál a teď to nejde ? ... to mi nějak nesedí
      • Servery sú preťažené, chce sa pripojiť veľmi veľa ľudí a to spôsobuje rôzne problémy - čo je na tom na nepochopenie? Je to presne dôvod, prečo spustili open betu.
        • precti si na co reaguje ;]
          • Reaguje na nejakého maníka, čo si myslí, že mu to nejde kvôli cz windowsu, pričom dôvod je iný.
            • Spamätaj sa, ten error kód som mal pred desať minútami a teraz som pripojený. Ale hlavné je, že ty to máš overené. *7*
            • Ne, důvod jsou CZ Windows a to je ověřené.

V US/UK verzích error 315300 opravili v únoru březnu, najdeš to Blizz fóru.

V CZ verzi evidentně oprava ještě není.

Asi proto, že o CZ sadě znaků doteď na svých fórech neslyšeli.
    • Spades
      Nainstalujte si EU verzi... To by mohlo pomoct
      • Kdepak - ani EU verze nepomáhá.

Naposled jsem nemohl spustit hru kvůli názvu adresáře někdy v době Krondora nebo DM2.

Jsou to amatéři.
        • A ty si expert... *7* Nemá to nič spoločné s názvom adresára.
          • Bohužel přejmenování ani registr mi nezabral.

Ani když jsem stáhl z fóra ty dva soubory (z PC kde to funguje) do adr. /Battle.net/Cache/8f. To je oficiální rada od Blizzu, někomu to pomůže, někomu ne.

Škoda.

Jinak 315300 je běžná hláška po špatném zalogování - proto se někteří nedostali a pak najednou dostali do hry. Komu to nejde ani po xtém zadávání, tak je to chyba o které píšu a tím pádem smolík.
          • Přišel jsem na to za 2 hodiny a Blizzard zatím ne. Jsem expert?

Battle.net instalace soustavně a marně vytváří adresář "Data aplikacĂ­-" místo do "Data Aplikací".

Jasné? Tak mlčet.
            • Mohl bys mi prozradit co máš za win? Já mám Win 7 64 bit Ultimate v CZ a opravdu Data Aplikací tu nikde nevidim *1* .
            • Máš aj nejaké riešenie na tento problém? Okrem premenovania toho adresára a zmeny v registroch?
            • Takže ty si na to prišiel. *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit