Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Docela pohoda, ale měli se co nejvíc vyhnout podobností s wow - úvodní obrazovka a tvorba postavy především, tam to bylo snad jen ctrl+c ctrl+v *1*
Příběh, dialogy, videa, čekám toho víc až v plný verzi, bez toho to nemá cenu hodnotit.
Akorát to občasné odpojování nasere, hlavně na konci dungeonu *15* -
včera som začal sťahovať, dnes som dosťahoval a ráno dokonca aj asi hodinku zahral, teraz (13:00) sa mi nedá pripojiť, servery vyťažené. Prvý dojem, no čo ja viem, nie je to zlé, ale zatiaľ ani vyslovene dobré. Je to klasická Blizzard hra vrátane zjednodušenej 3D grafiky, preefektované, zbytočné blikanie príšeriek, celé mi to pripadá akési jednoduché. Hra to je určite dobrá, ale nie je to to, čo to bývalo dakedy, je to už skôr také tuctovité a stavané na dnešnú zblbnutú a hlúpu mládež, čo keby pohla trošku rozumom, tak by ju rozbolela hlava tak, že by si musela dať pirulku. Uvidíme, keď zahrám viac, možno zmením názor, to si zatiaľ nechávam vyhradené, tak ma neroztrhajte na kusy :D
-
-
Souhlas, pripada mi to takove obycejne a docela nudne, treba Titan Quest mi prijde o dost lepsi. Oproti D2 jsou tam i zmeny k lepsimu, ale co se tyka vyvoje postavy (pro me v D2 hlavni tahoun), tak ten v podstate neexistuje. Vubec mi nesly zvysovat vlastnosti, a specialni schopnosti se odemykaji s levelem a muzou se kdykoli menit. Cili zadne zkouseni novych buildu jako v D2, proste staci jedna postava a ta muze umet vsechno. Nelibi se mi to, ale uvidime co prijde v plne verzi. Kazdopadne se do niceho nepohrnu a pockam na recenze a ohlasy hracu.
-
-
Konečně se mi podařilo připojit, rozjel jsem to za Daemon huntera a mám jednu asi stupidní otázečku.:) Jak provedu obyčejnej útok. Vzal jsem si do ruky palici, tedy melee a když chci někoho praštit, tak mi to napíše že mám špatnou zbraň na tento skill. Ale skill si změnit nemůžu na obyčejnej útok.
-
-
chytni skill a mysi ho presun mimo a pust drag and drop - musis byt mimo mesto
-
-
Aha, jak jsem řikal, stupidní otázka:).....Díkec
-
-
Mno, on hlavne DH by mel mit dve crossbow nebo nejaky luk. Proto ma ty ability svazany s temahle zbranema. Z palice se blbe strili piercing shoty. *4*
-
-
samozřejmě, ale hrál jsem to 20 min a chtěl jsem místo střílení trochu zamlátit a nešlo to.
-
-
i me to chvili trvalo na to prijit - v plne to snad pujde logicky i ve meste
-
-
-
-
Tak z free bety uvidim asi jen "Updating setup files....". Nu coz, beztak to, podle reakci zucastnenych, vypada na dalsi prasklou bublinu herniho prumyslu :)
-
Bomba *2* *14*
-
Moje rozpolcenost je takova ze mi to pripomina Mafii I a ocekavani Mafie II kdyz jsem ale druhy dil dojel na 3krat tak se mi zacinal libit cim dal tim vic (i kdyz na prvni dil nema ani omylem - ale je fakt ze nektere prvky jsou lepsi) mozna to tak bude i s D3 ze se mi zacne za par mesicu libit vic ale D2 se nevyrovna a kdyz ano tak nebude rozhodne lepsi ale ne o moc
-
Takže komu to nejede kvůli 315300:
-nainstalovat EU verzi ne US
-zmenit v registrech HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders\Common AppData
"Data Aplikací" na "Data Aplikaci" s krátkým i -
(+)
Respec kdekoliv je dobra vec, nevidim duvod proc by se nekdo mel vracet do mesta nebo kamkoliv jinam kdz chce zkusit jinej build.
Pomerne rychly spad, akcni, ve 4 lidech jsme se nenudili.
(-)
Grafika se mi absolutne nelibi.
Zjednodusovani je na facku. To ze muzu na urcity button hodit jenom urcity skilly je uplne mimo. A chybi mi talent strom.
Chybi tomu atmosfera stejne jako Torchlightu. Titan Quest byl proti tomu co jsem zatim videl lepsi Diablovka.
Tvrzeni, ze online system je lepsi dostalo vcera presdrzku.
Neni to nejhorsi, ale je to presne co jsem cekal. Kdyz opomenu subjektivni pocity - grafika a atmosfera, tak mi vychazi prumerna hack and slash, ktere ty jejich "uzasny" zmeny ala WOW spis ublizily. -
-
za to muzou konzole
-
Jakoukoliv abilitu muzes mit na jakymkoli tlacitku jak na mysi tak na klavesnici, staci zapnout v nastaveni Elective Mode. Nejdriv hledej pak kritizuj...
-
-
Muzu mit aktivni cili "na jednom buttonu", at uz si nabinduju cokoliv, jenom jednu z 4-5ti ruznych abilit.
-
-
Kdyz si das Elective, tak tam muzes nahodit jakoukoliv abilitu... TP mas na T a potku na Q co jineho jeste chces? A vsechny klavesy si muzes prehodit v keybindings v menu...
To ze muzes mit aktivnich max 5 abilit naraz je dobra vec - predstav si, ze by sis libovolne v kombatu menil ability, to by pak nemel smysl ten system, kdy mas vsechny ability naraz -
-
No to mas asi pravdu, ten system ale taky podle me je dost naprd, moc wowlike.
-
-
lol
Jasně, WoW vymyslel skill tree, nastavení v menu, inventář, ikonky kouzel, prostě všechno. Každá hra, která to má, je kopie WoWu. Že se Blizzard nestydí vykrádat vlastní hru, haha.. Jako jak moc nemám rád stupidnost americké mládeže, tak musím říct, že proti dementnosti čechů je to slabý odvar... To, co tady čtu sem snad nezažil. Troll/kid/idiot/hater/dement RAGE...
-
-
-
Je celkom vtipné, ako sa niektorí sťažujú na "zjednodušovanie" diabla pre hlupákov a potom si v menu nevedia nájsť jednu kolonku pre nastavenie skillov. *15*
-
-
Je celkem vtipne ze na neco narazis, ale hlupaka delas leda ze sebe, nemuzes mit dve ability ze stejne "skoly".
Jinak pozdravuj Patrika Vrbouskeho, to je clovek presne pro tebe, staci ta arogance kolem tvojeho (ne)pochopeni toho co rikal dole kdosi o chybe 315300. -
-
Škoda, že ty si nepriznáš, že hry zjednodušujú kvôli takým ľuďom ako ty, ktorí si ich ani nevedia nastaviť.
-
Aspon ze to priznas.
-
Možno som blbec, ale aspoň si viem namapovať skilly tak ako chcem - na rozdiel od istých indivíduí, ktoré sa sťažujú, ako je diablo 3 zjednodušené pre hlupákov. *15* *15*
-
Jaj dalsi blbec s patentem na videni nekomu do hlavy. Omlouvam se za skrizeni cesty, pane severni madare. *5*
-
Takže stále nič... len skúšaj ďalej.
Inak keď si myslíš, že ľudom vyhadzuje error code 315300, lebo majú cz windows, tak to je s tebou fakt zlé. Tak zlé, že to už nie je ani na diablo, ale skôr na modern warfare. *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Ok stoji to za prd - atmosfera zadna, narocnost zadna - Aukce za real prachy? WTF
Blizzlike KID GAME pwrd by Cataclysm -
-
Jeste bych rad doplnil, ze dialogy jsou smesne. Nulova zapletka. Dabing a hudba tak na 50/100. Grafika by snad celkem sla, ale to pro me neni prioritni, takze kvuli tomu si tu hru nekoupim.
Jedine co me tam pobavilo je skret v dungu, ze ktereho po kazdem zautoceni padaji goldiky. To bylo opravdu vtipne, ale to je vse.
Je to opravdu strasne strasne strasne jednoduche. Prosel jsem veskere zakouti vsech map a snad nasel vsechny epic potvory. Dohrano za 3 a pul hodiny (asi hlavne kvuli tomu prochazeni vsech koutku - zvyk z deus exu :) ) a nemam duvod hrat to znovu za jinou postavu, jelikoz me to netahlo, nebavilo a rozhodne si to nekoupim.
-
-
Tak som dohral betu, za Barbarku, celkom prijemne to vizera, prostredie sa mi paci, grafika tiez, ale na druhej strane, tie modre zhave dieri a podobne by mali nahradit pekelnym ohnom, pripada mi to trosku fantasy, a dalsia vec je ze hudba je dost o nicom, aspon v tejto bete... hadam bude lepsia v plnej verzii a v inej lokacii.
-
-
Diablo ti pripada trochu fantasy? opravdu? *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
nuž hej, nádych reality by tomu neublížil. Chceli tie diery zvýrazniť, ale červená by im prospela výrazne viac. Keď nie pre niečo iné, tak možno pre osvetlenie fakľami trebárs. Leda že by používali nejaké halogény alebo čo...
-
Jj a co treba matrix? nepripada ti jako trochu scifi? *15*
-
*15*
-
-