Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
49eur+postovne? ...... NIE DIKI :D :D :D neprosim si
-
-
Za 15 let to seženeš za kilčo... Počkej si jak já a budeš spokojen. *5*
-
Tipujem, že akcie blizzardu pôjdu prodko dole po tomto vyhlásení. *2*
-
-
error 3004 co ted? Poradi nekdo?
-
-
mě pomohlo spamování tlačítka start game a podle fóra i více lidem.
-
Servery sú preťažené. Jediné čo môžeš robiť je skúšať sa pripojiť. A radšej skúšaj teraz ako neskôr, lebo akonáhle bude us primetime... *13*
-
-
no prave diky, takze mam porad davat play game?
-
-
Práve mi tam vypisuje, že sa pripravujú opravovať nejakú chybu a keď ju odstránia, tak budú postupne zvyšovať počet hráčov.
-
Keď už si zalogovaný na konto, môžeš skúsiť aj public game ak ti nevadí hrať s inými hráčmi.
-
-
-
-
Já už se snažím připojit celý den a zatím sjem ze hry neviděl nic víc než úvodní obrazovku a neskutečné množství chybových hlášek...
-
-
Tak isto... :( keby tá hra počítala počet pokusov o prihlásenie, určite by som bol rekordman :D veď večer som asi 2 hodiny skúšal a dnes od siedmej rána a nič, ibá 315300 a od obeda sa ešte k tomu pridalo 37.
-
-
Tak jsem si to konecne zahral. Dojmy jsou rozporuplne. Neni to spatne ale zadna slava taky ne. Skill tree celkem divnej (snad je to o zvyku). Pri hre celkem mala obtiznost (zase hra na normal na ktere se asi moc hrat nebude). Nejde odzoomovat. Grafika nic moc (chapu ze je to delane tak aby to bezelo snad uplne na vsem ale na max detaily by to opravdu mohlo vypadat lepe). Kazdopadne jedna vec je jasna. NENI to hra za 1200. To at se na me nikdo nezlobi. 700-900 max.
-
-
Je to samozdrejme Beta na normal uroven s par questy takze kdo vi co bude v plne verzi a dal ve hre ale zdilim tvuj nazor ze ta hra... jako podleme neni vubec spatna byla to hra u ktery sem vydrzel docela dlouho sedet (a taky jedna z mala her u kterych me bolela ruka) nicmene jak to rict... pusobi to trosku, no zkratka je to takova mlaticka a celkem bych asi uvital vic RPG moznosti atd... je to takova starsi hra ( Hack&Slash gameplay stylem) obalena do lepsiho havu se znackou BLIZZARD, ja se teda priznam ze izometricky hry moc nehraju.
Grafika me ani moc nevadi, libi se mi 2D art i kdyz je pravda ze nektere modely by si zaslouzily o par polygonu navic ale ve vysledku me to nevadilo.
Spis me vadi ze v sem tam nejak nenarazil na vic moznosti rozhodovani a taknejak nechapu ten humbuk kolem toho jak sem rekl vyse prijde mi to proste jako izometricka mlaticka s par RPG prvky a primitivnim craftem nic vic nic min, jako nejaky zazrak bych to nevidel ale uvidime jak na tom bude Multiplayer ale musim se priznat ze sem nikdy nebyl velkym hracem her od blizzardu, WarcraftIII/Starcraft 2 spatna hra nebyla a bavil jsem se u ni nicmene TOTAL WAR, Homerworld2 nebo Supreme Commander FA s modifikacemi me bavi vic (mam proste radeji jiny styl nez dela blizzard) ale kazdopadne spatna hra to vubec neni jedna zmala co me bavila ale za tech 1200 to taky nevidim -
-
Právě jsi tady v kostce shrnul sérii Diablo:-)
-
-
-
To je tak nudná a hloupá hra, že to tady musí rozvedené skoro tisícovkou komentářů :)
-
-
Polovica je od trola podobne ako pri skyrime. *15* *15*
-
-
Not even close, sorry...
-
-
Tady to s těma EN větama je nějakej novej druh chlubení E-penisem?
-
-
-
-
No ja neviem, presiel som si vsetky classi co su dostupne, a prijatelne sa mi zda jedine Barbar..... ale kazdy ma iny vkus no
-
-
Ako hovoríš, to je vec pohľadu - ale myslím, že je to sčasti aj tým, ako poprehadzovali skilly.
Keď som posledný raz hral betu (niekedy v zime), tak wizard sa mi hral úplne inak ako dnes. Prečo? No tipujem že kvôli dostupnosti electrocute a disintegrate na nízkej úrovni. Skrátka to bol kombajn.
Barbar napríklad taký silný nebol, ale teraz keď mu dali cleave + explosion runu, ho to stavia úplne do iného svetla.
-
-
Co jsem se ptal, tak je to prý COD-like volovina s primitivní obtížností, dementním skill-tree systémem a omalovánkovaným prostředím pro WOWkaře... To fakt někdo hodlá hrát? *8* *8* *8*
Jo a ten pay-to-win-auction systém hovoří za vše, Activision rules the game. *5* -
-
Tak se neptej a zahrej si to sám, zkušenost je nesdělitelná.
Asi před hodinou jsem tu betu dohrál za čarodějku (9lvl na Kinga stačil, kupodivu) a jenom mě to utvrdilo v přístupu - nekupovat. Design je zoufale wowkoidně-cartoonový nevkus. Kudy jsem chodil, tudy mně to připomínalo Torchlight, včetně podivného náklonu ženských postav při běhu. Tři hodiny stačily, abych začal nenávidět hlas své postavy, která naprosto zbytečně mele o svých pocitech, potřebách a já nevím o čem ještě. Koho to zajímá? Já nejsem slepý, abych neviděl, že jí dochází hitpointy, já nejsem blbý, abych neviděl, že právě prošla přes healing orb.
Další věc - podělané achievementy. Já vím, je to prudce trendy a každá správná hra to musí mít implementované, ale jde to vypnout? Opravdu mě nezajímá, že jsem právě rozflákal 10 sudů, což byla zřejmě velká makačka na bednu, takže za to dostanu 39 XP? A co ty COD\UT kill-streaky? To je zoufalost a jasná, nezpochybnitelná snaha narvat do té hry všechno, o čem si choré hlavy v managementu myslí, že právě "letí" a že se kvůli tomu prodávají konkurenční hry. Je smutné, že teoreticky (z psychologického hlediska) i prakticky (z marketingového hlediska) tyto achievementy fungují a snaha o srovnání kroku s okolím a napodobovací vzorce v chování lidí nezanedbatelně zvyšují šanci na setrvání hráče u takových her.
Další věc je podivný pocit, že tu hru nemáte pod kontrolou, že se až moc úkonů deleguje na procesy někde uvnitř hry a vy jenom chodíte, sem tam na něco klepnete, hra vás odměňuje různými obrázky, ale všechno je to takový lepší film.
Aukce neřeším, jenom zlegalizovali a zdanili černý obchod čínských farmářů, no a co?
Postavy jsou tradiční trojice - "bouchač na blízko", "stříleč na dálku" a "čaroděj" plus dvojice rádoby cool výmyslů, která se do Diabla vůbec nehodí. Nějaký africký šaman (stejný jako v Torchlightu) a fousatý mnich jsou jako pěst na oko. A to se ani nezmiňuju o jejich ženských formách. Už jste někdy viděli mnišku (nemyslím bekyni)? Já je v Blizzu chápu, motivace byla jasná - tři klasiky a dva nějaký do počtu, to přece musí stačit. Přece nevytáhnem všechny trumfy hned na začátku, kdo by potom kupoval expansion pack? A budou i pandy?
Hru jsem dohrál a vůbec nic mě nenutilo založit si novou postavu. Chápete to? Mě, který nahrál na D2 tisíce hodin. Je to snad tím, že jsem se Diablem nasytil? Ale kdeže. Je to tím, že ta hra mě celou dobu prudila, jak se snažila být vším pro všechny a ničmím opravdovým, kompilátem horních pater žebříčku "I want in my dream RPG this:", podivným balancováním mezi casuály (kteří chtějí jednoduchou, přímou, barevnou hru), hard-core (kteří chtějí komplikovanou, propracovanou a těžkou hru) a čínskými farmáři (kterým je to jedno, hlavně, že to sype). Ta hra jede na železnou jistotu v několika vzájemně si odporujících aspektech, což se prostě nepodaří.
Ok, užijte si to, hoši, ale bez mých peněz. -
-
Hru jsi dohrál ? Chtěl si říct betu ne ?...
-
-
Na začátku jsem jasně uvedl "Asi před hodinou jsem tu betu dohrál" a dál už se odkazuju pouze slovem "hra". Nic jiného, než beta venku není, tak co jsem asi tak dohrál? A hlavně - betaverzi nepovažuješ za hru? Ale samo sebou, že to je hra, stejně jako alfaverze je hra, beta je hra, plná verze je hra. To jenom Ty zaměňuješ pojmy "hra" a "plná hra".
-
-
-
Hm. Dakujem. dobre som sa zasmial.
-
primitivní obtížností
V betě je jenom normal a to prej u Diabla znamená easy.
dementním skill-tree systémem
Spíše žádným. Je tam pouze skill-straight road.
omalovánkovaným prostředím pro WOWkaře
Tipuju, že WoW hraje víc lidí, než kdy hrálo Diablo 2 - není se čemu divit.
pay-to-win-auction systém
Ber to jako měsíční poplatky, ale jen pro ty, co rádi platí. -
-
To ale znamena ze v minimalne druhe a treti veci ma pravdu ne?
-
-
Nema pravdu, bohuzial ked prejdes normal, zistis rychlo, ze tie skilli nie su pre srandu.
-
-
Skill tree tam neni, je to presne jak psal. Jestli jsou pro srandu to nevim, to je mi docela jedno. Ale dostavas je linearne jeden po druhym.
-
-
Já neříkám, že ne.
Osobně je mi grafika jedno, ale nedivil bych se, kdyby někomu vadila. Naštěstí to někdo po Bethesdovsku vyřešil... http://darkd3.com/
No a vývoj postavy je prostě zjednodušenej, aby seděl na dnešní poměry... -
-
Ja vim, ja jenom ze tohle je presne to co jsem nechtel. Stejne jak Izual, W3 veterán a jiste dalsi jsem chtel hrat Diablo 3, ne nejaky WoD.
-
-
-
-
Rejpat od obtížnosti je v týhle chvíli dost mimo. Dvojka byla během prvních 4 hodin hraní taky dost primitivní.
-
-
dvojka byla i na hc primitivni
-
-
Ono cely diablo je v zaklade primitivni, ale jestli tim myslis obtiznost, tak te asi na hell nikdy nechytly burning souls s conviction aurou. V takovym pripade ani nesthines zmacknout ESC.
-
-
Alebo multishot leb + conviction (ok, väčšinou stačilo aj bez conviction). *1*
-
-
Škoda, že nakoniec nerfli iron maiden oblivion knightov, to bola tiež sranda s melee charakterom. *1*
-
Když na hell dostaneš amplify...
-
A nebo fallen :D Na ty sem na hell chcipal taky :D
-
-
-
-
-
-
nevi nekdo jestli postava z tehle bety muze zustat i do plne hry ?
-
-
tak uz jsem si to nasel, bude wipe ;]
-
Nemôže.
-
-
Vydělávejte 2% denně ze své investice...vice info na http://zkracene.cz/oChc
Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Pokud nechcete investovat sve penize, lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory.(nedoporucuju, je to zdlouhave) Jinak neni nutne nekoho shanet. To je jen varianta pro nekoho, kdo se boji investovat sve penize. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni. -
-
Muzu vedet proc tam na te tve strance cpes ten referal link, kdyz nikoho pod sebe nepotrebujes? Ze by nam nekdo kecal? *15*
-
-
neni to nutne...samozrejme ze jsou z toho provize a ty pak investuju
-
-
Takze je to pyramida *15*
-
-
podle me pyramida stoji na tom, ze musis nekoho porad shanet. Tady vyse tveho vydelku zalezi na investici. Kdyz investujes vic, nez clovek, ktery je treba o dva mesice driv registrovany, tak vydelavas vic.
-
-
Vydelava 15-25% denne? Jako z vkladu? Z investovane castky? A proc chce penize po lidech, by si mohl pujcit v bance a stejne by vydelal vic nez by splacel. Infinite money? *15* Tady neco nesedi.
-
tady zadnou strukturu prave nedelas...a nejvic na tom vydelava frederick...majitel JBP....pac maji income tak 15-25% denne no a nam davaji "pouze" 2% denne
-
Nahlásil jsem všechny tvé spamy, parazite, a doufám, že dostaneš permanentní IP ban. Toto není server o investování, že ne.
-
No pyramida stoji na tom ze pod sebe stavis strukturu a penize se sypou smerem navrch. At uz jednorazova provize, nebo procenta z nejakych transakci.
-
-
-
-
-
-
Dohrane. Presiel som si net. Mnohy ludia pisu o hre negativa ktote su uplne bludy.
Uvediem priklad:
Hra je prilis jednoducha. (Jasne prvi akt na normal).
Dalsi:
Slaby pribeh (Jasne, ked je to prva tretina pvrveho aktu).
Dalsi:
Ziadne rozdelovanie atributov (necitali stranky o diablu vobec, inak by vedeli, ze v neskorsej hre ich rozdavaju predmety. Teda ked chcete byt defenvny mate predmety na to, ked ofenzivny tak mate úredmety na to). -
-
Jak spolu souvisi predmety a atributy? Me je jasne, ze cela hra bude postavena na predmetech, proto taky zavadeji tu aukci. Ale itemhunt mi jako motivace do hry prijde trochu malo.
-
-
Po*rali to tim rune systémem, ten byl před tim mnohem povedenější podle mě. Jinak skill tree neni potřeba, stejně se vždy jede nějakej build a davají se přesně body do toho skillu, který dává nejvíc. Tady by to mělo být vyváženější takže alespoň nebude všechno krom jedné věci useless. But we will see in full version :)
-
-
Cim se ja uklidnuju jsou vzpominky na D2 kdy ruzne patche menili hru k nepoznani. Doufam ze to bude fungovat stejne, a ze veci ktere budou trochu nedomyslene se timto odstrani.
Ale ty skilly mi porad docela vadi. V D2 jsi sice hral urcity build, ale jenom s jednim charem. Takze jsi mel treba Javazonu, pak bowazonu se strafe, bowazonu s multi arrow a tak. Tady staci mit jeden char vyleveleny a zbytek uz je jenom item hunt. Pokud patch zmeni rozlozeni skillu, tak si jenom prepnes na ty upravene a vyzkousis s tou samou postavou. Znovuhratelnost nikde. -
-
Jenže ona znovuhratelnost ve smyslu: sakra, posral sem jeden bod do atribut, musim znova, někoho nemusí bavit...
-
-
-
-