Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak, co? Jaké máte skóre ve hře jménem error 37? :)))
    • Tak to si zabil *1* Diablo error 37
  • Ale aby som nebol zly, tak tam maju aj toto:
    Beginning this Friday everyone is invited to log in and help us put the game and servers through their paces in this three day stress test as we march toward the game's release on May 15. *2*
    • To je jedno. METALPIVO dělá v Blizzardu a ví moc dobře jak BĚŽNĚ funguje beta/stress test. Prostě tak, že ten produkt nemůžeš otestovat. Sakra, kde já sem tento systém viděl. Už si nevzpomínám, sem hloupý. :)
  • From Friday, April 20 at 21:01 CEST, until Monday, April 23 at 19:00 CEST you'll be able to log in, team up with friends, and play each of the five heroic classes to level 13 as you fight to save the world from the impending demonic invasion. *1*
  • To je ale SUPER open beta. Ja sa tak krasne bavim. Nic lepsie som zatial nehral fakt super.

A teraz vazne este som tu hru ani nevidel. Fakt obdibujem ludi ktorym sa podarilo pripojit uz mam crtl+v totalne znicene a to som si chystal skor nahradnu mys. Velka skoda ze to Blizzard vobec nezvladol *7*
  • Mám takovej pocit že půlka osazenstva co tu komentuje buď v životě nehrálo diablo ani diablo 2 nebo diablo 2 tak na normal, stížnosti na obtížnost mně opravdu nedávají smysl, přece 2 na normal byla až ke smithovi taky jednoduchá klikačka. Je to teprve 1/3 I aktu. Haters gonna hate.
    • Opravdu? Ja teda za čarodku měl ve dvojce na začátku neustále nedostatek many a chlastal jsem lahvičky jak oživot jak HP tak MP, kolikrát sem bosse musel dávat na vícekrát s přestávkama. Nehledě na to že hůl byla meelee weapon.

Tady se prozměnu útočí jenom skillama aby to bylo *COOL* které nestojí prakticky nic, za čarodku se dá celá beta projít s druhým primary skillem, bez použití jediné lahvičky. A téměř i bez změny oblečení (pokud se nahradí skillem na nesmrtelnost). Arcane power?

Souboj se závěřečným bossem byl děsně adrenalinovej, praštil mě za půl mého HP, spawnul skeletony, já je dvouma klikama zabil, a kolem me 4 instantní léčítka, jedno vemu, a dál je to jasné...
      • len by som dodal, že Skeleton King nie je zaverečný boss actu, v podstate je to iba miniboss
      • Pod prispevkem, kterej upozornuje na nesmyslnost rikani o bete, ze je jednoducha, se objevi prispevek o tom, ze beta je jednoducha. *fp*
        • Ted jsi mi to nandal. :-D
    • Ono celá normal obtížnost byla jednoduchá, až na hlavní bosse v aktech. Sám blizzard řekl že normal obtížnost je jen na projití příběhu a že hra začíná až od obtížnosti nightmare... :)
  • Sakris, porad nic, Error 37. Twitter (23:25): We're continuing to work on fixes for a few service issues, and during this time are reducing the number of people allowed to log in. No nic, nebudu cekat do 2 jako vcera :) Zitra rano to snad bude odladeny...
    • Taky čekám, už asi 4 hodiny. A pěkně mě to štve. Kčemu je open beta na dva dny, když se tam prostě nepřipojím kvůli vysokému počtu lidí? S tím snad Blizzard musel počítat.
      • Ta beta (stress test) neni kvůli tomu, aby jsi si vyzkoušel hru, ale kvůli tomu, aby zjistili kolik servery vydržej, takže to, že se tam nemůžeš dostat je součást testování.. Mi příjde že ani za 20 nebudou lidi chápat význam pojmů beta TESTING, stress TEST atd...
        • Myslím, že ta quote od bizisko to vystihjuje. A já hlupák si myslel, že si zahraju, když je teda ta beta open..
        • tak zjistili že nevydrzi nic a jak to chteji za 3 tydny napravit? prece maji dostatek zkušenosti z wow
          • Vrook
            Pochop, že teď hrajou na US serverech lidi z celýho světa a po releasu budou servery rozdělený na EU, US, Asia.. A i kdyby rozšíření serverů takovej problém neni - stress testy se úplně běžně dělaj měsíc před releasem a o prachy na ty servery bych se u blizzardu nebál.
            • Vrook
              Co tě přivedlo k tomu, že se připojí ještě víc lidí? Naopak teď hraje třeba 95% těch, co budou hrát při releasu + hafo těch, co si zkoušej betu aniž by hráli při releasu.
            • Tak to je bomba, EU/AS servery se nahodí při releasu, kdy se připojí ještě mnohem mnohem více lidí než teď a vše bude parádně fungovat. Lol. Pěkný stress test. Takový hodně US zaměřený...
  • mam se prihlasit tak jak se prihlasuju do wowka a na battlenet?
  • Diablo jak má bejt. Nic jinýho jsem ani nečekal. Vypadá to super. U první modrý, pekelný jámy jsem stál chvíli a hypnoticky civěl. Dále se mi líbí použitelnost prostředí k eliminaci nepřátel jako lustr. Bohužel, než jsem jej mohl použít, byli všichni v pánu a lustr zmasakroval jen těla. Snad se najdou i jiný vychytávky. Zní to super. Miluju zvuk rozpadávající se knihovny, když v pozadí banda zombie dogs cupuje žbrblající impy. Pět let starý pocity se vrátily a moji euforii překazil jen *wowoidní* disconnect. To je momentálně největší neduh, kterýho se bojím v plný hře, přesto jasná koupě.
  • Skill systém (pro vnímavější). Jsou jen dvě možnosti:
    a) sypání bodů, b) nesypání bodů ala D3, výběr ze skillů

Bod a) rozvineme:

1) No respec: hrát znova postavu kvůli chybě = shit, efektivita - VŽDY budou ideální buildy, takže sypání bodů je jen iluze výběru, protože nebudu si sypat body tam, kde to nemá význam a moje postava bude slabší = sh*t

2) Respec: měnit si skilly za peníze, takže musím farmit zlato jak magor, abych si mohl vyzkoušet schopnosti postavy, nice gameplay = sh*t

Zbývá b)... Člověk si skutečně vybere, co se mu líbí a jak ho baví hrát, protože většina skillů je použitelných. Lidi, co na tohle plivají, jsou imho a) trollové b) neví, o čem mluví c) mají okrajovou zkušenost s RPG systémy.
    • skillpointy tú síce nie sú, ale ľudia by si mali uvedomiť, že sila skillu závisí od dmg zbrane *3*
    • Hraju barbara, zatím jsem obdržel teprve pár levelů, ale po každý jsem musel zvolit daný skill, takže jsem si zatím nic nevybíral, to samé u jedné runy, kterou jsme získal. Nechápej to jako napadání daného systému, je variabilní... jen to, že někam nesypeš body, protože to nemá smysl neznamená, že to nedělají ostatní. u RPGčka jako je D3, tj. H&S tam je to asi vhodné, ale tunit si postavu v jiných RPGčkách, kde jen ze zvědavosti cpeš bodíky tak, aby jsi zkusil jiný prožitek ze hry, to je to co mě osobně dost bavilo.

Jen abych doplnil i svůj celkový pohled. D3 se mi líbí, jak graficky, tak atmosférou, hlavně zvuky, tradiční 3 postavy (jinak mohli zůstat i u těch z D2) bohužel ten trend zjednodušování tam je, ale jak tu psal někdo pode mnou, jsou to pocity smíšené, takový ten způsob zavděčit se všem. Ono už jen z principu dnešní doby a společnosti nemůže být D3 sesazen z trůnu H&S RPGček
      • 1) Je to beta. V plné má každý class cca 120-130 (ano, čtete dobře) schopností. Najednou můžete mít jen 6. Opravdu je z čeho vybírat.

2) A ano, máš pravdu. To, že to nedělám já neznamená, že to nedělají ostatní. Někteří lidé skutečně sypou body a mají iluzorní pocit, že to je customizace, že si vytváří unikátní postavu. Bavím se samozřejmě o Diablovkách, ne o papírových nebo jiných RPG nezaměřených na mlácení. Pokud ti ovšem přijde 30 skillů které se rankují do xtého levelu jako větší customizace, nže 120 unikátních, tak ti to nehodlám vyvracet. Už na to nemám. Třeba časem po delším hraní D3 změníš názor. Já svůj (výše uvedený) nezměním, protože ze zkušenosti s RPG vím, že to takto funguje všude. Bez vyjímky.
        • Však se shodneme, jen jsem říkal, že jsem zatím neměl možnost volby skillu - musel jsem ZATÍM vzít to co se mi otevřelo. Tenhle systéme je variabilnější, ale nemyslím si, že by v D2 byl nějak iluzorní... a co se týká rozdělování bodů myslel jsem samozřejmě pokročilejší RPG hry, které zmiňuješ. Možná jsem zapomněl dodat, že pro mě je možnost rozdělování bodů a možnost sbírání co největšího počtu věcí tím co mě u H&S drží, takže proto ty smíšené pocity, např. hrál jsem akční RPG Mass Effect (ty hry teď nesrovnávám), spíše je to teda akce s prvky RPG, a přes skvělé universum, vedení rozhovorů mě to přestalo bavit díky tomu rpg systému, o dvojce, kde došlo k dalšímu zjendodušení ani nemluvě. U diabla to nepotřebuju, tam mě to bude bavit pokud mě bude motivovat něco jiného a bude to hlavně odreagovací řežba :) Jsem ze staré školy a je jasné, že to co dnes produkuje herní průmysl se mi nebude z většiny líbit, u Diabla si myslím museli volit kompromisy, ale na druhou stranu v takové míře, aby nepoškodili značku. Někteří to pak ho svrhnou do samotného pekla, a pokud sám utrácíš svoji energii na diskuzi, myslím, že je to zbytečné
          • Ale vždyť ty máš možnost volby. Volbu kombinace 6 aktivů a 3 pasivů ze 150 = mraky možných buildů, stylů hraní. Nebo ti přijde výběr/spamování 2-3 skillů (do kterých sis samozřejmě napumpoval 20 bodů) a následně celé hraní od znova (protože si chceš vyzkoušet jiné 2 skilly, o kterých později zjijstíš, že jsou k prdu) jako lepší možnost volby?
        • ... čekám, kdy tu někdo hodí odkaz na Path of Exile a jeho příšerný skilly tree, který má asi 1000 rádobyskillů (praticky téměř všechno pasivy), do kterého se dají naklikat stovky bodíků a kde se opakují NĚKOLIKRÁT skilly typu "+3 Dexterity" nebo "+5% damage". Je to tak jako tak typický skill tree typu D2 s minimem skutečně odlišných schopností, které se furt opakují a jen se sčítají. Prostě mess jak prase, který je určený jen k tomu, aby si rádobyHChráči několik měsíců v tomhle guláši lámali zuby nad tím, co kam nasypat, než se přijde na těch trapných 1-2% použitelných možností. Tohle mi imho přijde jako prasárna, hraní na notu těch hráčů, zaseklých myšlením (co se týče inovace skill systému) v roce 2000 u D2.
        • Dodatek. Teď jsem koukal na D3 site. Každý class to má jinak, ale třeba Wizard má 150 skillů. Nejmíň má Monk, "jen" 126. Ještě jsem zapomněl jeden detail. Tohle všechno jsou aktivní skilly. Každý class má ještě asi +/- 20 pasivnách schopností, ze kterých si může vybrat jen 3. Možnosti v této hře dělají z původního Diabla 2 a prakticky všech akčních RPG (včetně těch, kde se sypou body) špatný vtip.
  • Sakra, taková "nudná komiksová klikačka pro děti" (sarkasmus) a 950 komentů za 1 den? Haha. Tolik snad nebylo u žádný hry (ani při full releasu) v historii TG. I když je pravda, že dost z toho jsou trolové. Seriózních zhodnocení je tu jako šafránu.
    • filias
      Tak 2/3 z toho jsou stížnosti, že pro Blizzard je to stress test, ale pro ostatní test trpělivosti. Neboť to stále spíš nefunguje než funguje.
      • Aha, takže koment rekord na obecném herním (čti: na jiném než Diablo věnovaném) fóru kvůli stížnostem s připojením? Akorát si mi nahrál.
      • co je stress test *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší