Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Snažim se nalogovat do hry a bez úspechu...Error 3006, nevíte někdo čím to je?
-
-
ale půjde, chce to pořád zkoušet, to neni závažná chyba, to asi jen přetížností serverů, po pár pokusech se mi to pokaždý načetlo...
-
-
nevim, ale myslim, že prospěje i počkat, až se všecko dostáhne, ikdyž to nabízí play někdy po 40 procentech asi..
-
-
treba čitat
prepni si na server AMERICA -
-
stejně nejde
-
-
-
all right takze ja sa s tym *ebem od vcera a pritom to je vlastne technicka chyba. Takze pre Win XP:
1. prihlasit sa ako administrator
2. zmenit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion \Explorer\User Shell Folders\Common AppData data aplikcí na data aplikaci
3. potom start -> spustit -> %allusersprofile% -> enter a zlozku Data aplikací premenovat
na Data aplikaci (pozor je schovana, treba dat zobrazit)
4. zo zlozky Skidrow skop.... ehm sorry to sem nepatri *2*
5. if you like the game, buy it and support the company
po tomto som sa ja dostal do hry. Momentalne ju ale quitnem a idem s kamosmi na pivo. Dufam ze ked sa vratim tak sa hadam pripojim.... -
Konečně !!!Stáhnul jsem EU verzi,přžepsal Data aplikací na Data aplikaci a všechno šlape...teda skoro...shodili server,ale už sem se aspoň přihlásil.... *5*
-
Mám Dohrane za Wizarda a Demon huntera. Je to to čo som očakával. Super pecka. 100% spokojnosť. D2 som hral 10 rokov, z toho 6 rokov na Bnete a som uplne spokojny. Jedine čo sa mi nepáži je uvodna hudba v Menu- hnus a trochu slabá grafika aj na Full detailoch. Ale teší ma , že z Mojou Radeon 3650 sa to dá na full detailoch hrať :)
-
Beta nejspíš končí tabitím Skeleton kinga že? :-)
Pač jsem ho sundal, splněný úkol a dál se nic neděje. -
-
nekončí, po zabití skeleton kinga mužes dal hrat akorat budes opakovat ty same mise
-
...jak ho zabijes tak se ti pres celou obrazovku napise takovy obrovsky napis, ze jsi dohral betu d3
-
JJ. končí zabitím skeleton kinga
-
-
Sakra, ale myslel jsem si to :). No aspon je cas si vyzkoušet další postavy. Kdyby to ale sakra tak nelagovalo :) (vím beta, ale stejně mě to štve :D).
-
-
no tak ono ti mohlo trochu napovědět, jak se ti tam přes celou obrazovku (a to doslova) po jeho zabiti napíše velkým: "porazili jste Diablo 3 beta"
-
-
-
-
Je pravda že k tomu abych si zahrál Betu tak bych už měl mít něco nakoupenýho od Blizzardu?Jinak to nepude? *8*
-
-
Neni potřeba, jen musis vyplnit Battletag :)
-
-
Veľmi príjemne prekvapený z pokračovania :) Vyzerá to na skvelú hru. :) A dúfam že beta dopomôže vyladiť bugy v plnej :) Zatiaľ spokojnosť, i keď mám pocit, že postavy sú si hodne vyrovnané čo sa týka attackov. :/
-
-
Souhlasím, hrál jsem jen po hodce 2 postavy: mág a warrior a alespoň z počátku se v podstatě nelišili. Snad nebudou tak úzkoprsí, aby se báli zcela odlišně profilovat jednotlivá povolání. Ale snad to je jen dojem prvních kroků ve hře a pak to bude klasika.
-
-
Postavy sú hodne dobre vyladené narozdiel od starších verzií bety - pamätám si, že wizard bol absolútny kombajn s electrocute, disintegrate a wave of force. Vyzerá, že tie silnejšie skilly posunuli na vyšší level, takže classy majú teraz rovnako rýchly začiatok.
To že sa nelíšia, to je podľa mňa skôr taká ilúzia - v tom intervale hry čo máme k dispozícii totiž môže aj taký mág/lovec démonov kľudne ísť do melee bitky s každou príšerkou okrem skeleton kinga, netreba žiadnu taktiku, build ani gear. Skrátka taký tutorial. Veď si pamätám ako som začínal d2 s novými charaktermi - do ruky socketovaný scepter a melee či to bol necro, sorcka alebo paladin. *1* -
-
Hej hej, súhlasím s Tebou. Teraz som vyskúšal Witch doctor-a. Veľmi rýchlo som sa dostal na lvl 8, kde som bol prakticky neodtknutelný s kombináciami kúzel. Ak už, tak poriadny štíť a one hand to riešil. Vyzerá to na hodne kruté :)
-
-
Zvlastni .. Me to za Witch Doctora prislo uplnen jevic nahovno .. To jsem zkousel vsem krom wizzarda .. Nejvic se chyta Barbar a Demon Hunter jako tretiho bych dal monka ale taky zalezi na gearu no ..
-
-
-
-
-
na jaky level jste zabili skeleton kinga ja mam 9 a nejak mi to nejde
-
-
Mon, lvl 9 a v pohode :)
-
-
:D Pro ty, kteri stale breci na lehkou obtiznosti bety a o tom, ze prvni act v D2 byl vyrazne tezsi nez ten v D3
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iR5VQ9ci5Vo#t
Kouknete se na 42:23 -
-
jasne ze nebyl, jedine co se dalo nastavit players na 7 nebo kolik a pak to samozrejme tezsi bylo, ale na players 1 to padalo taky vsechno na 1 ranu
-
-
players 8 a hura do secret cow level ;-)
-
-
-
Jedničku jsem kdysi dohrál , za všechny chary , dvojku jsem vypustil , protože se mi nelíbila grafika , a tohle asi dohraju taky , těch pár desítek minut , co mi beta dovolila , stačilo na to , abych si pořídil full verzi...... A když už nic , tak to bude aspoň dobrá odreagovačka , hra na vypuštění páry , když vás někdo nasere .... *16*