Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
mam tam vyplnit battletag nebo account name ? (email)
-
-
Email... a dokud nenavýší limit, tak ani nic *3*
-
Email, battletag není unikátní
-
-
Na Twisteri info, z ktoreho je jasne ze ani tsunami neni tak niciva ako tato vlna prihlasujucich sa hracov.
Tak vela ludi sa hlasi kazdych par sekund. -
-
no.. a co čekali? :)
-
-
US servery jedou
-
315300 dava nekomu ?? ucet mam spravne jako na bnetu
-
Jsem ve hře! US server
-
-
krása, už lze vybrat i povolání, akorát po výběru jména to zahlásí timeout error
-
Takže po vytvoření postavy jsem opět out of game :D
-
-
Prý nemám k účtu připojeno D3... je to chyba Blizzu nebo jsem něco neudělal? *13*
-
-
Mas Battletag ?
-
Na Twisteri info, z ktoreho je jasne ze ani tsunami neni tak niciva ako tato vlna prihlasujucich sa hracov
-
chyba blizzu, mě to píše jako jednu z dvaceti různých chyb
-
-
No vyzera to na pernamentny disconnect. Teraz bude mat blizz asi jasnu predstavu co ho caka 15. maja. Velmi lutujem programatorov a ich technikov.
-
-
No kvuli tomuhle vsichni nadavali, ze je nesmysl aby i single player jela pres online pripojeni. V den vydani budou v klidu hrat jenom warezaci (tak jako nekolik dnu pred vydanim). A my pitomci co si to poridime poctive budeme cekat, nez se jim podari zvladnout napor v US. Pak na nejakych podstatnych serverech v jinych zemich. A pak jestli zbude cas, tak budou resit vychodni Evropu. Asi do toho nepujdu.
-
-
Tak ty jsi hodně naivní lol, warezáci budou mít s Diablo 3 smůlu, protože nestvůry, itemy, loot, NPC, atd. je bráno ze servrů blizzardu.
Ani pořádná beta není k dispozici na warezu a to byla spuštěna před 7 měsíci -
-
Pokud vim tak cracknuli Assassin Creed 2, a ten bral ze serveru vsechno, bez toho nesel vzit ani quest. A u tak ocekavane hry jako D3 to ani nebude dlouho trvat. Nepodcenoval bych je.
-
-
To není pravda. Assasin má pouze MRDA.
-
-
Tu jsem popisoval ne? Nebo to nebyla reakce na mě?
-
DRM ochrana.
-
Co znamená MRDA?
-
-
AC2 nebral ze serveru vůbec nic, jenom posílal občas nějaký packety a ověřoval, jestli máš legální kopii. Data jsi měl všechna u sebe.
-
-
nebudem se hadat. Jinak vim co je kolem toho.
-
-
Bez emulátoru si můžeš akorát tak pustit úvodní obrazovku a kdo ví jestli vůbec ty crackaři:-D
-
Hádat se nemusíme, moje reakce byla na martyho, kterej tvrdí, že v den vydání budou ok jenom warezáci, což je p*čovina.
Časem budou nějaké emulované servry, ale bude to trvat hooodně dlouho a nikdy to nebude jako originál. -
Pokud někdo neudělá emulátor serverů, tak imho "crack" nebude.
-
-
-
no myslim si ze warez nepujde pac to bude stahovat urcite prubezne obsah z battle.netu
-
-
si pis, ze to craknou.
-
-
Jasně. Zkus cracknout Darkspore, až se ti to podaří, tak ti uvěřím, že půjde Diablo III.
-
Si pis , ze necracknu. vygoogli si moege diablo 3 a dostanes predstavu ako bude ta emulovana verzia vyzerat *7*
-
-
ja myslim, ze to grupy zvladnu, SC2 isiel tiez, co nic nemeni na veci, ze single player = nonstop pripojeny, je blbost
-
-
Podstatný rozdíl mezi Sc II a Diablo III. Sc můžeš hrát offine, Diablo nikoliv.
-
sc melo ciste sigleplayer kampan, coz se o d3 neda rict pac co jsem cetl z ruznuch betatestu a clanku, tak nejaci bossove budou delany na skupiny lidi
-
-
-
-
nejdriv odstrani problemy v americe a pak to pustej dal
-
-
to je fakt. Nic ineho necakam.
Hateri budu mat asi sviatok tento tyzden.
-
-
-
progress, mám 3 zelené fajfky, ale nehýbu se dál. (tentokráte bez dvojsmyslu prosím)
-
-
jaky fajky?
-
-
Logovací fajfky, D3 je má už od alfa fáze, je to stupen zatizeni, zelena znaci ze to mozna pujde na stupnici 1-5 kde 5 je jisty log on, takze jsem tak na pul cesty no.
-
-
už běhám :) US Server a trpělivost. Ono se to přes ty kroky (s několika timeoutama) prokouše až do hry ;o) Wish luck! Du grát, bo já sobota i neděle fpráci 12hodky :/
-
-
Ať hledám jak hledám, nikde žádné fajky nevidím *8*
-
-
taky tam nic takovyho nemam. Prolezl jsem vsechno.
-
-
Já už hraju hodinu a pul.
-
-
Jo!! A já od včerejška
-
-
-
-
-
Já taky. Na US
-
-
Jinak další perly od spolužáka (zaměstanec Blizz, oddělení podpory pro USA a Evropu). Během 15 minut měli hlášeno 215894 chyb typu ERROR 75, což je nejčastější hláška..
-
-
tak to je 215k error 75, 200k error 3005, 195k error 3006.. a jsme na těch deseti milionech lidí co se tam snaží připojit :)
Jinak díky za infos od zdroje :) -
-
error 37 je busy server.. tak to tam lítaj asi miliony..
-
kdyz to vydelite 50ti co je prumerny pocet pokusu od jednoho parana, tak to zas tolik lidi neni....
-
-
je fakt že já generuju jednu chybu tak za dvě minuty.. ale začíná to být zajimavý, už mám těch errorů pěknou sbírku :)
-
-
-
nelži a nevymýšlej si, a nesnaž se být zajímavej :)
-
-
Hele Dextre, nejsem jako ty (tolikrát jsme Tě už usvědčili ze lži, pak se na měsíc ztratíš a přijdeš s něčím znova) nebo Jejdásek (luxusní diskuze ohledně her, co jsou dělané přímo na tv:D)
-
-
Ale neusvědčil, já jen nemám potřebu bavit se zbytečně s někým kdo si myslí že má jen tu svou a jedinou pravdu, nevolím cestu boje s mlýny ale taktický ústup :)
-
-
Někdo tomu říká ústup někdo zbabělý útěk. A asi 5 lidí ti tenkrát dokázalo, že meleš naprosto z cesty, ale ty jsi mlel to svoje dál a dál.
-
-
Vidíš a zas to děláš, máš svou pravdu a jedeš, přitom jseš uplně vedle, takže ahoj :)
-
-
-
-
-
-
Přetížené servery.
No nic, kouknu na to zítra. Zatím si dám Grimrock. *5*