Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Diablo 3 - open beta pro všechny
20.4.2012 | Adam Homola
1218 příspěvků
-
Tak taky uz tam jsem. Vypada to, ze uz to pretizeni opada.
US server. Du parit. -
-
Závist, já mám ještě pořád přetížení:)
-
-
achjo ja se tam samozrejme taky nepripojim :D
-
-
-
super, prvni vice mene jeste stale singl hra do ktere se neda pripojit protoze ma pretizene servery .. hmm kam to ten svet dospel :-)
-
-
Je to BETA. To slovo si neustále opakuj;)Navíc skutečně nečekali, že se bude chtít naráz snažit přihlásit přes půl milionu aktivních účtů v první hodině otevřené BETY:)
-
-
chapu, tesim se a koupim, ale myslim ze v den prodeje se jim prihlasi minimalne stejne lidi jako dnes a to bude u singlu trochu pr kdyz to nepujde pustit ani abych si zahral sam :-)
-
-
Tak oni sami přiznali, že toto je i test servrů, jak obrovský nápor vydrž. Nevydrželi. Mají 14 dnů na odladění.
-
-
To chci vidět co za tu dobu stihnou. Max, že by si půjčili pár serverů z WOWka ;)
-
-
-
ja si myslim ze to bude spis nekolik milionu
-
-
Milionek sem, milionek tam:)
-
navic musi bejt zvykli z wowka
-
-
-
-
Tak spolužák mi volá z USA, že mají přetížené kompletně všechny servry a to skoro 100násobně. Počet přihlášených je 3krát více než počet přihlášených v první den Sc II:-D A jinak během dneška už měli 12589 hovorů, battle.net neustál nápor a to měl vydržet 250 000 návštěvníků naráz:-D
-
-
250 000? Tak to se dalo hadat, ze D3 vyvola daleko vetsi zajem. Zda se, ze to trochu podcenili.
-
-
Ale to má vydržet 250 000/minuta. To nikdo nečekal, že to bude větší nápor. Když byl spuštěný Sc II, tak během první hodiny navštívilo battle.net cca 2 miliony a přežil to.
-
-
dobry :D
-
-
Tak po nejake dobe se objevila jina hlaska... This account dont have attached Diablo III licence *8*
-
-
mě taky, víte co s tim?
-
-
Konečne mi to ide!!!
Na US servery... -
-
Kecáš, nejede:-P
-
-
keď myslíš...
-
-
Tak proč tu kecáš a nehraješ?:)
-
-
-
to bys paril a nediskutoval tu
-
-
Já to znovu vyzkoušim až kolem půlnoci. A jestli to furt nepujde, tak už to bude podezřelý *4*
-
No nic prozatím si ukrátím čas u Raymana Origins. Až to pojede, napište prosím:) Dík.
-
-
To spíše poznáš naopak tak, že přestanou přibývat příspěvky. V momentě kdy to pojede nikdo nebude riskovat alt-tab, aby to sem napsal a bude pařit :D
-
-
A Battle.net je dole :) (Temporary Outage)
-
Ta hra je uplne bohovska. Za pol hodinu som videl asi 20 roznych error hlasok a dalej ako login screen som sa nedostal :-)
-
-
Přesně tak :D Ale hlášky se střídají celkem slušně...
-
-
tak hlásím, že jeden člověk mi na facebooku reportoval, že hraje.. a dalších sto, že se nedaří připojit.. mě bohužel taky ne..
-
-
mně se to chytlo a funguje to asi jsem měl štěstí
-
-
mě to furtpíše toto your login information was incorect please try again (eror 315300) *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Na EU nebo na US serveru?
-
-
mě to jde přes ten US server
-
-
-
kecá
-