Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak taky uz tam jsem. Vypada to, ze uz to pretizeni opada.
    US server. Du parit.
    • Veskoslav
      Závist, já mám ještě pořád přetížení:)
      • achjo ja se tam samozrejme taky nepripojim :D
  • super, prvni vice mene jeste stale singl hra do ktere se neda pripojit protoze ma pretizene servery .. hmm kam to ten svet dospel :-)
    • Veskoslav
      Je to BETA. To slovo si neustále opakuj;)Navíc skutečně nečekali, že se bude chtít naráz snažit přihlásit přes půl milionu aktivních účtů v první hodině otevřené BETY:)
      • chapu, tesim se a koupim, ale myslim ze v den prodeje se jim prihlasi minimalne stejne lidi jako dnes a to bude u singlu trochu pr kdyz to nepujde pustit ani abych si zahral sam :-)
        • Veskoslav
          Tak oni sami přiznali, že toto je i test servrů, jak obrovský nápor vydrž. Nevydrželi. Mají 14 dnů na odladění.
          • filias
            To chci vidět co za tu dobu stihnou. Max, že by si půjčili pár serverů z WOWka ;)
      • ja si myslim ze to bude spis nekolik milionu
        • Veskoslav
          Milionek sem, milionek tam:)
        • navic musi bejt zvykli z wowka
  • Veskoslav
    Tak spolužák mi volá z USA, že mají přetížené kompletně všechny servry a to skoro 100násobně. Počet přihlášených je 3krát více než počet přihlášených v první den Sc II:-D A jinak během dneška už měli 12589 hovorů, battle.net neustál nápor a to měl vydržet 250 000 návštěvníků naráz:-D
    • 250 000? Tak to se dalo hadat, ze D3 vyvola daleko vetsi zajem. Zda se, ze to trochu podcenili.
      • Veskoslav
        Ale to má vydržet 250 000/minuta. To nikdo nečekal, že to bude větší nápor. Když byl spuštěný Sc II, tak během první hodiny navštívilo battle.net cca 2 miliony a přežil to.
    • dobry :D
  • Tak po nejake dobe se objevila jina hlaska... This account dont have attached Diablo III licence *8*
    • mě taky, víte co s tim?
  • Nons3nse
    Konečne mi to ide!!!
    Na US servery...
    • Veskoslav
      Kecáš, nejede:-P
      • Nons3nse
        keď myslíš...
        • Veskoslav
          Tak proč tu kecáš a nehraješ?:)
    • to bys paril a nediskutoval tu
  • Já to znovu vyzkoušim až kolem půlnoci. A jestli to furt nepujde, tak už to bude podezřelý *4*
  • Veskoslav
    No nic prozatím si ukrátím čas u Raymana Origins. Až to pojede, napište prosím:) Dík.
    • Hanzales
      To spíše poznáš naopak tak, že přestanou přibývat příspěvky. V momentě kdy to pojede nikdo nebude riskovat alt-tab, aby to sem napsal a bude pařit :D
  • A Battle.net je dole :) (Temporary Outage)
  • Ta hra je uplne bohovska. Za pol hodinu som videl asi 20 roznych error hlasok a dalej ako login screen som sa nedostal :-)
    • Přesně tak :D Ale hlášky se střídají celkem slušně...
  • tak hlásím, že jeden člověk mi na facebooku reportoval, že hraje.. a dalších sto, že se nedaří připojit.. mě bohužel taky ne..
    • mně se to chytlo a funguje to asi jsem měl štěstí
      • mě to furtpíše toto your login information was incorect please try again (eror 315300) *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Na EU nebo na US serveru?
        • mě to jde přes ten US server
    • kecá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit