Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle mě rozesmálo *1*

I don't have a Battle.net account -- can I still play?
    Absolutely! Just visit http://www.battle.net to create a free Battle.net account.
  • Mám takový dojem, že si zde dva hlavní herci + pár vedlejších zkouší nějaké představení. Nedivil bych se, kdyby tahle trapná OT diskuze vedla k přezkoumání názoru Games na volnou diskuzi.

A abych nebyl OT já, tak:
    - líbí se mi, že už po stáhnutí malé části hry do ní lze skočit, zatímco se další data stahují - ne že bych měl do bety přístup před 21 hodinou, ale aspoň jsem si dopředu upravil Options. :-D
    • to je prima
  • kuRe: Milej zlatej studentíku, někdo si také zaslouženě užívá volno, jež si zařídil poctivou prací.Ale o tom Ty jako přitroublý student nemůžeš samozřejmě vědět že :)
    • Hairy_Ass
      Co máš pořád s tím "studentíkem"? Takový typy miluju, sotva to vyleze ze školy do arbeitu, v mozku mu to udělá "cvak" a už si myslí, že je něco víc, než ostatní. A dává to všem sežrat, obzvlášť nad půllitrem piva v nějaký zaplivaný knajpě, nebo na internetových diskusích. Pár takových jsem už zažil. *7*
      • Pokud je 15 let arbeitu "po škole", tak prosím :)
        • Hairy_Ass
          Jak je vidět, moudrost s věkem neroste. *5*
          • videl jsem spoustu starych lidi, kteri nebyli moudri a videl jsem velmi malo mladych lidi, kteri moudri byli
      • Trol.diskuzni
        Bohužel je spousta lidí, které bych za "studentíky" taky označil... Ale ne všichni jsou více v hospodě než ve škole.
    • Trol.diskuzni
      Nikdo ti nebere tvoji poctivou práci. Tak proč musíš zpochybňovat (respektive znevažovat), že jsme šli studovat na vysokou školu, aby nám pomohla být dostatečně schopnými pro námi vysněnou (poctivou) práci?
    • tak to jsem rad, ze nas ve svem tezce vydrenem volno obohacujes o svou genialitu
  • kuRe: a jaká daň ? Daň z příjmu? Daň z nemovitosti? DPH? A co je tobě vůbec do mojich odvodů? Starám se Já o to kolik Ty vyděláváš?
    • wow, ono je dph na vyplatni pasce? jsem ti rikal nepis, nedelej ze sebe blba *1* *1* *1*
      • Milej zlatej, nebudu ti tady vypisovat moje daňové přiznání, abych ti osvětlil o kolik přesně mě tady ten stát vyděračů jako OSVČ za rok okrade.A jen dodám, že na stát pracuješ průměrně 150 dní, teprve poté vyděláváš na sebe. Že Ty se necháš v klidu okrádat,Já ti to neberu.I tací se najdou :)
        • me bavi jak tu motas vsechno dohromady, nejdriv si rikal o nejakych odvodech na vyplatni pasce (coz dph rozhodne neni), ted uz si u danoveho priznani a jako OSVC platis min jak klasicky zamestnanec, pokud nevydelavas nejake miliardy, takze ani v jednom pripade neni duvod te litovat :)
        • Hairy_Ass
          Ty se nenecháš, ale řešíš to na Games.cz? Good luck! *1*
  • tak to sem zvedav jak dlouho od spusteni nepujdou servery *1* *1* *1* *1*
    • jojo v blizzardu to musi byt jak v ulu. Nervozita....
  • Takže jaká jsou omezení té bety?
    • Je přístupná přibližně třetina prvního aktu a maximální úroveň tvé postavy je 13. Ale vyzkoušet si je můžeš všechny...
  • Byla by to nádhera kdyby všem došlo že trol.diskuzni je vlastně jenom troll a nejde mu o nic jiného než vás jenom na*rat atd. ale to se bohužel nestane ... takže ho krmte dál :) Uvidíme kolik lidí se ještě chytne :)
  • Tak jsem se zašel podívat do diskuze k betě Diabla a vidím, že je taky akorát nějakej chytrák (Trol), který i na herním serveru má potřebu moralizovat, radit, machrovat a podobně. Nadhled ti chlapče chybí a i když rádoby studuješ VŠ, vypadá to, že by jsi měl raději zapojit mozek, a uvědomit si proti čemu bojuješ. Kdo nechce, ať nehraje. Kdo se chce připravovat na budoucí zaměstnání, ať se jde podle Trola učit. Hlavně jsem nepiště duchovní a morální moudra, který nikoho na game serveru nezajímají. Howgh
    • Trol.diskuzni
      Díky za radu, vstřebal jsem ji. Howgh *3*
  • Já bych ti takovou vrazil, až by se ti hlava zatočila kol dokola mladej.Co jsi pro tento stát udělal Ty, kromě internetových plků frajere!?
    Co nám zbývá, když musíme živit sebe, rodiny a v dnešní době kolikrát i dožívající rodiče? A potom ještě takové přihlouplé studentíky jako jsi Ty. To ti pak nezbývá nic jiného než makat, makat a ještě jednou makat jako šroub a maximálně si zanadávat, jinač bys skončil na ulici.
    • Trol.diskuzni
      Prozatím dělám vše pro to, abych na ulici neskončil a doufám, že budu skrze práci prospěšný i jiným, než sobě a své rodině.
      • pockej, proc byt prospesny jinym? jini lide jsou mi totalne u riti
        • no jo lidumil
      • Zatím je tvou jedinou prací zasíraní diskuzí na Tiscali naprostým duševním balastem.Tak s sebou začni něco dělat, neb užitek z tvého počínání je prozatím nula, nula hovno:)
        • Trol.diskuzni
          Neboj, se svým životem jsem naprosto spokojený. Spíše se tedy zaměř na své problémy... *4*
          • pockej az spadnes na hubu. To bude bolet.
            • o tom nepochybuju
            • Trol.diskuzni
              Pády jsou v životě minimálně stejně důležité jako vzestupy... Takže doufám, že spadnu a to ještě několikrát - a pokaždé se mi podaří se znovu zvednout.
          • Jediným problémem tohoto světa jsou politici a rádoby moralisté jako Ty. Plná huba keců, ale výsledky nulové:)
            • za to ty tu brecis jak musis makat a pritom v praxi to vypada tak, ze travis pracovni cas tlachanim na webu *1* v ktere firme se prosim plati za to, ze clovek navstevuje diskuze?
            • Trol.diskuzni
              Pokud ti to pomůže si vyřešit některý ze svých problémů, pak ti tvůj názor přeji. *3*
            • Jediným problémem jsou blbové jako ty, kteří musí všem agresivně vsunovat svůj pohled a napadat ty, který mají odlišný názor!!
      • Maximální idealista
        • Trol.diskuzni
          Ani ne... Stačí mít vůli, odhodlanost a věřit ve své schopnosti, ony se ty příležitosti pak objeví v podstatě samy. *4*
    • tits or gtfo !
      • sis spletl, tady neni TERA.
    • presne tak. Ja toho mam uz nekdy plny brejle. Nervy v pi..
    • musis mit velkou mzdu, kdyz zvladnes uzivit "pulku" republiky
      • Ty asi budeš další z takových studentíků, kteří ještě v životě neviděli odvody na výplatní pásce co?
        • Hairy_Ass
          Sám jsi byl (snad) kdysi student, takže se hoď do klidu. Náš daňový systém má horší problémy než dotace na školství. *4*
        • tak me pouc, kolik treba ze zdravotniho pojisteni jde tady na trola?
          • Copak seš tak blbej, že si neumíš spočítat o kolik Tě stát ošidil na daních? Pracuješ už vůbec, držel si někdy vyplátní pásku v ruce? Nebo seš jenom obyčejnej studentík, co ještě visí přisátej u mámina cicku?
            • ve svem vlastnim zajmu uz nepis, delas ze sebe akorat blba, kolik je dan vi snad i zak ZS *5*
    • nešlo mi reagovat na Trolla
      • No jo, vrazit někomu...to je takové inteligentní české všeřešení.
        Sebe bys živil tak jako tak, rodina se může živit sama a hlavně - mít a živit rodinu je jen a pouze tvoje volba, ne státu. Za tuzemské školství budeš vděčný, až část té tvé rodiny bude chtít studovat. Pokud při práci a/nebo rodině nemáš volný čas, tak tě lituji a chápu tuhle duševní prázdnost, co tady projevuješ.
        A mimochodem, kapitalizace "tě" nedělá lidi chytřejšími, naopak vypadají jak idioti. Zvlášť v tomhle případě..

Edit: A ještě bych zapomněl - na pivko nebo dvě si v týdnu čas samozřejmě několikrát najdeš, že? Ale to už je jen odhad, i když nejspíš velice blízko pravdě.
        • Kolik je ti let? Kolik máš dětí? Kolik máš odpracováno?
          Fakt mně to strašně zajímá, protože tyhlety sra*ky, co tu prezentuješ slyším většinou od lidí s nulovými zkušenostmi z reálného světa
        • facka v pravej cas, kdyz vsechno selhalo? Mas neco proti? Hlavne to nesmi prijit pozde. Troll je perspektivni vysokoskolak, ktery ma bohuzel ve vsem jasno a tam uz je pozde. Hrach na stenu hazet.
          • Heh, tak samozřejmě některým lidem to může pomoct, ale spíš by je to jen naštvalo. Rozhodně ale mám něco proti "Zjistil jsem, že se mi na tobě něco nelíbí, tak ti dám hned přes držku".
        • Rodina se může živit sama? Manželka na rod. dovolené a dvě 2leté děti...Šup s nima do práce *15*
          • Manželka na rodičovské po dvou letech? Fascinující. Nemá být dva roky na dovolené, ale pracovat. No, a pokud máte děti tři (což z toho textu zrovna nevyplývá), tak je to jen vaše blbost. Rodit tuny dětí a pak si ještě stěžovat?

Edit: Pro méně duševně nadané - samozřejmě jsem neměl na mysli, že by děcka měla pracovat...
            • Inquisitor
              Opravdu jde vidět že nevíš o čem mluvíš. A ještě to napsat takovým způsobem. Ubohé.
            • @Rad Eyes:
              No jo, být dva roky doma zavání leností - nic ve zlém. Jistý druh občanů se taky snaží od státu něco vydupat pro (velkou) rodinu. Já to beru tak, že děti si mají lidé "pořizovat" pouze a jen pokud si je můžou dovolit. Ve zcela ideálním případě taky pouze pokud nemají tři kroky zpět žádnou dědičnou nemoc (rakovina, demence, atd.), nemají trestní záznam a nejsou (zjednodušeně řečeno) blbí. Ale to už zavání nacismem...
              Abych to shrnul - pokud si někdo pořídí dítě, je podle mě jen na něm je živit a ne na státu. Stejně tak zodpovědnost a tak dále. Stěžovat si je pokrytectví.
              @Ihamitsu:
              No ne, další pleskající inteligent. Existují tu jesle, školky, chůvy a znovu, to je věc jen těch rodičů.
            • Jen omezené ho*ado bez kontatku s realitou je schopno nazvat rodičovskou jako "dovolenou". Kolik máš ty dětí ty frajere? Taky by si zasloužil průplesk.
            • sorac, ale to jsou kecy jak kdybys to daval dohromady s nejakyma cigosema. Jenze tadydle clovek se snazi neco vydupat ze zeme pro svoji rodinu a stat mu haze treba podnikani a nejen tam klacky pod nohy. Tyhle reci plati tak na cigany a ne na slusnyho cloveka, kterej to ma tezsi a tezsi. Neni treba si z toho jeste delat prd.l.
            • @Rad Eyes
              Ne, to je normální praxe u vyrovnaných rodin.
            • ty si hajzl
  • Po přihlášení ve hře mi to píše error 12, že nemám Diablo 3 licenci. To je standardní hláška a od 21h to půjde, nebo něaký jiný problém? Od Blizzardu nemám zhola nic.
    • se divas jenom na obrazky nebo co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit