Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jen doufam, ze nebude problem se lognout s EU klientem co prave sosam
  • DarkHawk
    *14* yeeees!
  • Ježiš, ještě, že to vím, abych tedy teď netestovat, beztak to bude nedostupné a padat a multiplayer plní "co mám dělat"
  • sitahol som aj US aj GB verziu a pri rozbalovani mi to hodi tuto chybu a teda zo staihnutych 43mb mi rozbali len nejaky 2,5mb.
    BLZPTS00008
    skusal som to aj vynutit ako administrator, ale stale rovnaka chyba.
    Aj som skusal zmazat C:\ProgramData\Battle.net
    ako to radili na forach a nic...
    vie niekto poradit?
    • Veskoslav
      Stáhni si přímo klienta, co ti to stáhne do pc;)Navíc si nastav, ať je pro Západí Evropu.
      • tak to teda neviem najst
        nejaky postup prosim... ja to tam nikde nevidim.
        dakujem
        • God-of-War
          vedle toho beta clienta by měl bejt v modrej závorce us/ eu... tam si to prehoď.
          • skusal som aj Diablo III Beta enGB Setup.exe aj US (ako som pisal skor)
            link funguje, stiahne mi to nejaky 43mb (Diablo III Beta enGB Setup.exe)
            ktory ked pustim tak mi hodi hlasku
            "Failed to extract req. files from archive"
            chyba je blzpts00008

ako vravim skusal som aj ako admin.
            ja zatial od blizzardu nemam ziadnu hru, takze mi to neponuklo tahat lokalizaciu (mimo toho EU, ktore je tiez nefunkcne)
            zaregistrovany ale som.
        • Link je priamo v príspevku. Nefunguje ?
        • Veskoslav
          Tak to moc neporadím, já mám totiž učet u Blizzardu kvůli dalších her, tak jsem si prostě jenom najel na hr, download klient a for pc a měl jsem nabídku pro Západní Evropu (stejně tak mám nastavený i Sc II)
  • Striiiikaaaaaaaaaaam!!! Jdu nakoupit redbully a koks! Bude se hrat nonstop.
    • No nejdřív si to chvíli zahraj, už to hraju 3 měsíce a zase to tak super není:-)
      • hrajes to 3 mesice a super to neni ? protimluv ? lol decko.
        • Já to testuju, když jsem dostal betu, nechodím ji hrát, jako Vy, ale testuju, píšu bugy na foru. Zatím to je více o grafickém kabátu, ale problem je že je vidět jen prolog a jen do lv 13, takže nejde soudit zase tak moc ... chápeme se? Je to stejné jako s beta WOW - většina lidí si jde hrát a jen pár opravdu maká a testuje, aby hru odladili, až se spustí ... zatím říkám, že to není zas tak úžasné, jak většina očekává - není to špatný, jen ne božský.
      • Veskoslav
        Když je to tak špatné, proč to hraješ 3 měsíce?:-D
    • to si setrim az vyjde full ;)
  • ja stahnul piratskou verzi toho dema ale premyslim ze to vynecham stejne jako plnou. Porad jen klikat to neni zadna zabava, navic ta vyplivla grafika :(
    • God-of-War
      Si korunovanej blázen
      • je evidentni, ze mistr Cody se nudi a ceka jen na reakce
    • Veskoslav
      Lžeš. By mě zajímalo, jak jsi to spustil, když funguje na principu Darkspore (stejně i demo Darkspore takto fungovalo)
      • mam to kvalitne cracklý
        • ty mas akorat tak houno. kvalitni. ty blbe.
        • Veskoslav
          Takový lhář:-D Smaž si nick ano.....By mě zajímalo, jak ti to teda funuje, když veškeré servry jedou online, Diablo III nepodporuje offline hraní ty kvalitně craclé. To jsem slyšel i u darkspore, jak to hrají cracklé, nakonec z nich vypadlo, že lžou....
          • omg hraju pres hamachi
            • Veskoslav
              Můžeš napsat server, na kterém přímo hraješ? Já jen, že mi to vyhledalo jenom pro Diablo II.
  • twl néééééé..... potřebuji psát bakalářku *8* Diabloooooo *14* jdu do tebe
    • Já musím programovat projekty, ale na chvilku si to určitě zkusím *3*.
    • ano, zahod svoju karieru kvoli Diablo, mozno aj par + dostanes za to *12*
      • 12 let čekání, takže si fakt to volno udělám, alespoň na pár hodin a o mou kariéru se vážně bát nemusíš *3* *2*
      • Na karieru sa mozes z vysoka vysrat
        • :D
      • Veskoslav
        Bože, ale další moralista, co nepochopil....Takové lidi miluji. Opravdu si myslíš, že pisatel zahodí 3 roky života?......
        • zazil som na skole par takych, takze ano, je to mozne ;)
          • Veskoslav
            To musel být dobrý "ústav".....
            • TE kosice :D
  • nechápu jaký to má smysl naklikat si lvl 13 když si tu pozici stejne nebudete muset uložit a budete muset klikat zas odznovu *11*
    • To proto, že je to třeba beta = máš testovat? Nechápeš smysl, protože se na to díváš, jako na hotovou hru a chceš si hrát - tohle je spíše o opakované práci, s každým upgrade na vyšší beta verzi Ti stejně postavy smažou a začínáš testovat znovu a znovu a nebo 4x leveluješ to samé, děláš nepředvídatelné, reaguješ na chyby atd.
    • To je fakt strasny no.. to se neda vubec prekousnout :D

Tady sou lidi co to budou hrat nejednou za vsechny postavy takze resis neco co je kazdemu asi... ? :)
    • Veskoslav
      Myslím, že se jedná o to, že málokterá firma uvolní Betu všem! To zaprvé a myslím si, že většina to prostě chce jenom vyzkoušet a počká si na 15.5, kdy teprve začne peklo.
      • treba dawn of war ma vzdycky open betu pro kazdeho a ne dva dny ale nekolik mesicu.
        • Veskoslav
          DoW který?
          • dow 2, chaos rising a retribution
            • no tak pokud ti stačí, že jsem tu betu měl na steamu i ja *1* samozřejmě to teď už nedokážu, protože ji tam z pochopitelných důvodů už nemám.
            • Veskoslav
              A já se ptám odkaz na toto tvrzení:)
            • kurnik nejen dva datadisky, plna hra druhy dil byla taky open beta a dal se hrat multiplayer
            • Veskoslav
              Tak to je super dva datadisky na otevřenou betu? A proč by měla být beta, když nemusí člověk být online jako v připadě Diablo?:-D Chaos Rising navíc musíš sice aktivovat přes Steam, ale pakj už nikdy nemusíš být online, můžeš jet klidně offline. Jenom bych chtěl zdroj toho, že byly otevřené bety těchto her.
  • heartless_cz
    Kruci, ze jsem ten komp uz neobjednal. Ted mi to beta hazi na 800*600 a to si nechci kazit zazitek...takze ja hold pockam na 15. kvetna............nicmene stale klikam na login :D
  • Sakra, zrovna kdyz jedu zitra do pivovaru :-D
    • Inquisitor
      Tak to já bych měl jasno, pivovar :D
      • Ono záleží jakej pivovar *2*
        • Samozrejme :-D Staropramen na Smichaci(listky zdarma a piva za 10kc) :-D. no neber to zejo :-D.
          • Inquisitor
            Jo Staropramen je dobrej.... hmm taky bych zašel.
            • Se klidne pridej, na FB byla nejaka "Offic" akce od staropramenu rozdavali 2 listky plus k tomu 4 piva zdarma ;), ale nevim jestli jeste maj volno, naposled bylo 3250 listku a z toho volnycj 192 ;)..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit