Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemáš zač. Snad se ti bude hra líbit, já k ní přistupoval poměrně skepticky, ale docela mě to baví, sice nevím jak dlouho u ní vydržím, ale na zkrácení čekání na Torch 2 slouží zatím celkem dobře.
    Jen začínám narážet na problémy každé ho MMO a to je, že některé Bossy bez party člověk nemá šanci dat :D, ale to je problém toho, že jsem hrozný solista.
  • Torchlight je diablovka

Ale diablo, je diablo, lepsi hack and slesh proste neni, a pochybuju ze to torchlight zmeni

Torch, titam q, grim down, path of exile jsou dobre diablovky ale nema to na original
    Z tech co sem ted psal je nejlepsi asi path of exile hlavne protoze je to uplna kopie D2, a komu uplne nevyhovuje ze je diablo 3 narocnejsi tak muze hrat to...

A rovnou prosim si odpuste jak je to blba hra kvuli nutnosti netu, nechapu jak podle toho nekdo muze hodnotit hru. Nejprve si ji kupte, hrajte a az ji za par tydnu dohrajete tak hodnote
  • To uz je davno vyresene, jéden hotfix a uz se dva dny loguje naprosto bez problemu
  • ale vypadá na první pohled podobně a pouze "fandové" hru nezachrání
  • a hned je ten svet veselejsi :D
  • BoBe pošli mi svůj email na jovidash@gmail.com něco pro Tebe mám:-)Ps.:Stihni to do 12:00 pak odjíždím na hory.
  • Hanzales
    Tak a teď si trošku zatroluju já! Všechno se má jednou zkusit, že jo...
    D:I:A:B:L:O Rulez FTW MDFK Ultra Mega Killa
    A aby tak jako že pro úplnost, nesmí chybět "cod"
    Edit: jo a ještě XD woe ;o)
  • Diablo 3 som mal predobjednane z UK a este neprislo, nevadi mi to, dufam ze kym mi buduci tyzden pride vyriesia sa tie problemy so zatazou serverov uz na 99% a budem moct v klude hrat.

Na Torchlight 2 sa netesim menej nez na D3, jednotka bola super, hoci jej fakt chybal multiplayer. Dvojka je zatial neustale v Top 10 sellers na steame takze dufam a aj verim ze uspech mat bude. Nevidim dovod preco by si mali hraci vyberat len jednu Hack N' Slash diablovku ktoru budu hrat. Ja budem hrat D3, T2 a rozhodne sa mozno este viac nez na obe spominane tesim na Grim Dawn ktory na poslednych gameplayoch vyzera naozaj fantasticky.
  • Většina diablo klonů, měla fixně daný prostředí a nepřátele, to dříve či později upadne v stereotyp, ale tahle hra bude mít náhodně generované prostředí a nepřátele, akorát systém skilů bude jiný!!
    S pozdravem!
  • Rostiro : dekuju moc :-)
    Takze Diablovka . Jj ja to teda testnu a uvidim . Pises ,ze to je spise jako Torchlight coz ja povazuju za plus . Torch jsem nedavno dohral a musim teda rict ,ze jsem se u hry kralovsky bavil . Skoda ,ze nema multak . Dekuju za zakladni info a preju fajn vikend . Treba se v Drakensang potkame . Mej se
  • Ty praštěnej optimisto ... to, že ta hra (RPG, hack and slash, stejný hud, podobná grafika)
    vychází až po Diablo 3 je veliká chyba a z hlediska Marketingu BIG error, ale náhoda je blbec a třeba se i odpadlíkům z Blizzard North podaří hru zaplatit, ale na peníze pro MMO titul bych to asi neviděl.
  • Je vtipné jak autor miluje Diablo 3 a cokoliv není Diablo je podle něho jen slabý odvar. Možná by mu neuškodilo si uvědomit, že ne všichni jsou tak odvaření z Diabla jako on. Já sám měl D2 moc rád, ale trojku si z mnoha důvodů nekoupím, ale T2 už mám na Steamu předobjednaný a už jen spokojeně čekám na den D.
  • Třeba ti to eště přijde, to nemožeš vědět.
  • Jojo alchymista, já teď zkouším chrát jako Alchemist Gunner :D a musím říct, že je to celkem sranda, ale neodolal jsem a malé ďáblíky si chovám taky :D
  • Ahoj Drakesang Online hraji:
    Takže ano je to akční RPG hodně podobná Torchlight nebo Diablo (spíše ale Torchlight).
    Na to že je to browser hra, tak má velice pěknou grafiku a dokonce nějaké pokusy u zničitelné prostředí. Oproti Diablu je to samozřejmě trochu zjednodušené, hlavně v lootu, kdy ti padají jenom věci, které může tvoje třída postavy nosit, D2 jsem nehrál asi 2 roky,ale co si pamatuji, tak tam ti mohlo padnout cokoliv. Jinak je pár zajímavých vychytávek, jako ponk, kde můžeš zlepšovat vybavení atd.
    Hra je zadarmo, sice spousta věcí se platí temnými mincemi (platidlo, které si člověk kupuje za reálné peníze), ale ty můžeš získat plněním úkolů a padají i z mobů. Takže v klidu může hrát aniž bys něco platil, jen u toho člověk musí trochu přemýšlet. Jinak hra je Open Beta. Některé veci ještě nejsou úplně dodělány a postavy jsou omezeny Lvl. 40 což mě trošičku děsí, protože jsem lvl 26 a to hraji nepravidelně jeden týden, denně v průměru 1-2 hodiny.
    Tak snad jsem ti pomohl Zatím.
  • Takhle je to správně, nechci mít u hraní neustále pocit, že mě někdo sleduje... *7*
  • Black_Hand
    to jsem udelal. takze mi chces rict, ze me nevzali? no super *7* . to mi prijde jako jedno z mala mmo, ktere me laka.
  • To není ono, to je teprv výzva aby sis zažádal o místo.
  • Torchlirch II vypadá velmi slibně, bude se odehrávat v úplně jiném prostředí, než diablo III a tím pádem k sobě přitáhne další skupinku lidí. Já bych řekl, že to bude velmi úspěšná hra a lidé jí budou hrát a milovat stejně jako Diablo III.
  • Ja jsem zkousel T2 minulej vikend, prislo pozvani do bety, a tak jako D3 se vydalo cestou zmen, T2 zustalo vse pri starem, pribyly samozrejme i novinky, je to fajn hra, vyvoj postavy D3 proste moc chybi, to jednoznacne......ale T2 chybi jedna zasadni vec, a to atmosfera, bohuzel si myslim ze s takovou grafikou to asi jinak nejde :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit