Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Torchlight II
18.5.2012 | Adam Homola
102 příspěvků
-
Tak já si teď třeba taky konečně koupil Assassin's Creed 2, což chce taky trvalý připojení... Ale já si to prostě radši cracknu, protože takhle se nechat osírat nechci.
-
to jsou moji kluci
-
Tak proč ne, ve stínu na verandě, čerstvý vzduch, nikdo tě neruší. Já mít chatu, určitě si pár takových výletů za léto udělám.
-
promin ja se ptal Danteho . Stejne jsi mi nerek ,ale to co me nejvic zajima . A ty jsi to hral ? Muzes se podelit o dojmy jake to vlastne je . Je to vazne jako Diablo ? Nebo to jede v klasickejch Drakensang kolejich ?
-
kazdej sme nakej ne. Podle sebe nesud druhe .
-
Jo kdyz uz tu byla rec o nutnost staleho pripojeni i pro singleplayer, tak zde je vynatek z popisku na Steamu: "And, as always, you can play single-player offline as well."
-
Sorry ne DA ale "DS" :D
-
DA online může hrát zadarmo kdokoliv, stačí se zaregistrovat a hra se hraje hned v okně tvého prohlížeče, takže není nic jednodušího než si tu hru zkusit sám.
-
To jediný po čem toužím, je zajet si na chatu, zavřít se tam, zatáhnout tam závěsy a pařit celej víkend a v neděli jet zase domů :D :D :D
-
Bez bety se obejdu, plná je "za rohem". Na hru se těším. Jednotku jsem koupil, když stála na Steamu asi 5 € a až jsem byl překvapen, jak mě Torchlight I bavil. U dvojky to vypadá na nákup za plnou cenu, i když jsem momentálně celkem herně zaneprázdněn a moc času na ní nebude. Jako pomoc při čekání na Grim Dawn se bude Torchlight II skvěle hodit.
-
me prislo neco 2. kvetna, "claim your spot". myslis to samy? to bych jeste nebral za finalni pozvanku.
-
prosimte jakej je Drakemsang online ? Videl jsem jen ten puvodni a ten me moc nechytnul . Muzu te poprosit o nejake dojmy pokud jsi to zkousel ? Nekde jsem cet ,ze lidi to prirovnavaj k Diablovkam . Coz by bylo prave pro me zajimavejsi . Dekuju za ochotu .
-
Ok, zmenil som si ho, vidím že vieš čo je na tom obrázku a hádať sa s tebou nejdem :-)
-
hele mozna kdybych mel net vazne vsude tak to neresim . Jenze .... ject treba k nam na chatu tak si proste nezahraju . Tohle neni jen o sockach ,ale o omezenich ktera se te muzou taky tykat . Torchlight jednicka byla paradni prave v tom ,ze nic nechtela dokonce ani to cede v mechanice . Proste stare casy . V Torchlight 2 je polozka LAN tak by to snad mohlo jit i bez toho pripojeni . Tak jako tak se na hru tesim a urcite koupim .
-
To si nemyslím, neviem o tom.. Vieš, čo za postava je na tom obrázku ?
-
A já se tak těšil. *7*(doufal jsem aspon jedna ze 3 registrací)
-
Tak účet vytvořen, třeba budu mít štěstí, to by byla v krátké době už druhá haluz, před pár dny jsem našel v mailu pozvánku do End of Nations alphy.
-
Mě taky... *13*
-
Mě nic jak jsem psal jsem prostě smolař. *13*
-
Právě teď mi přišla pozvánka *1* Uvidíme se ve ře *5*