Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Torchlight II
18.5.2012 | Adam Homola
102 příspěvků
-
To je asi věc názoru. Mě více vyhovovalo to co bylo v D2. Je možné že z dlouhodobého hlediska je lepší tohle řešení, ale z bety to tak nevypadalo. Ale věřím že to některým vyhovuje více, pro mě to pozbylo poslední featuru co z toho dělala akční RPG.
-
Znovu hratelnost je mnohem vetsi, a delka hry je tak o 5 hodin delsi nez u d3, a na inferno zatim padly 2 akty, a furt se progresuje, ale to je co-op, sam to dohrat na vsecky obtiznosti je na par desitek hodin
Ja jedu na normal prvni akt sem hral 6 hodin, coz je podle recenzi zakladni herni doba vsech akzu, xela hra na normal je okolo 20 hodin, a to mas jenom nejmensi obriznost -
Hozny co ? Kdyz hra nejde stahnou na torentech den po vydani, tyhle nazory maj jen socky co si tu hru chteli stahnout, normalnimu hraci nemuze vadit nutnost projeni tak, ze by mel furt takove pindy a furt rikal jak si tu hru nekoupi, myslite ze kdyz tu budete tak brecet ze pro vas pridaj offline mod? Tohle neni blizz forum tak to zkuste tam, ale nemelte furt tady jak vam to vadi, uz ste nam to rekli a muzete topicky o diablu 3 preskakovat
-
Spis to bude lepsi nez diablo 2 ne?
Protoze d3 je tezsi a delsi a vyvoj postavy je rozmanitejsi nez u diabla 2 -
A ja to mel za Alchymistu presne na opak. Nestacili mi rychle sloty a nevedel jsem, co mackat driv. *2* To bylo vzdy: vyvolat pomocnika, posilit pomocnika, zvysit elemental dmg, pak kombinovat utocne skilly podle potreby, teleport, ...
-
Podle posledniho videa, ktere jsem na T2 videl se na account prihlasuje az po tabulce, kde si volis, jestli chces single, LAN nebo multiplayer. Ve videu volil MP, takze se logicky prihlasit musel, ale pro single to zatim vypada, ze online byt nemusis. Jinak by ses prihlasoval jako Diabla 3 a jinych (Path of Exile) hned po spusteni hry.
-
Regnuto. Treba to vyjde. Diablo 3 se urcite hraje paradne, ale prijde mi, ze znovuhratelnost nebude tak vysoka jako u druheho dilu a ani delka hry se nezda byt neco extra. Spousta lidi to dohraje na vsechny obtiznosti relativne rychle a pak hru na nejako dobu opusti, dokud nevyjde PvP patch. Torchlight 2 si urcite sve zakazniky najde. Btw. Predobjednavka Torchlight 2 je stale mezi peti nejprodavanejsimi tituly na Steamu. A to uz je to nejaky ten patek co ji tam dali.
-
Já mu to neberu. Ale taky mu nenadávám a nepíšu o něm v třetí osobě své domněnky a neprezentuji je jako skutečnost.
Já vždy rozebírám jen technickou stránku hry, a snažím se dát najevo lidem, že nemají očekávat to co jim nakecali v rozhovorech, protože vidím že to není skutečnost. Kdyby mě hned neoznačili za trolla a dávali pozor tak by se předešlo tomu že to pak spamují špatným hodnocením jen proto že to není co očekávali.
Já si za svým názorem stojím a když mě někdo přesvědčí o opaku tak to dokážu přijmout. Jak se ji mnohokrát stalo. Ale on už jen chodí a hází na mě špínu a přitom je děsně nad věcí. :-) -
Ale tak Vrook byl na SWtOR nahypovanej, to se omlouvá.
-
Sie jedu Diablo a budu ho hrát dlouho, ale jsem rozhodnutý, že si T2 koupím - jednička mě bavila docela dlouho. Dost se na další díl těším.
-
No jo, na světě jsou miliony lidí co to touží hrát měsíce a roky na inferno a kupovat si na aukcích itemy a podobně. Ta kampaň, která proběhla hlavně v americe byla cílená na všechny a hlavně to dostali zdarma i hráči WoW co předplatili na rok. Logicky nemohou hrát obě hry naráz, takže se dá říci že více jak polovina hráčů to párkrát dohraje a nechá plavat.
Hrát se to zajisté bude a bude to hrát hodně hráčů na inferno, o tom žádná. Ale půlka hry je věnována právě causal publiku. -
Ale spekulacím a slibům o Diablu 3 lidi věřit mohli a být z něj hotoví už před lety, kdy nebylo žádný info venku, jen že se hra bude jmenovat Diablo 3 a bude ji dělat společnost, která se jmenuje Blizzard?
Jo a slyšels, že Mass Effect 3 bude mít plno různých konců, kde se přímo a jasně ukážou tvý rozhodnutí z celé trilogie?
Hele já ti nevím, člověk by buď měl být důvěřivý nebo ne... ne si selektivně vybírat od koho si nechá věšet bulíky na nos. -
jo mam to smíchaný :)
-
Děkuji. Ale dokd to nevyjde, jsou to jenom spekuace a sliby:)
-
veru nezahrám. Teraz hrám Diablo 3 a Torchlight mám predobjednané na Steame, takže počkám na to ;)
-
To jsou tvé dojmy. Děkuji za feedback, pokusím se své sdělování faktů napravit tak aby na tebe nečisil vztek a nenávist a nemusel si mi zase ve své naprosté pohodě sprostě nadávat jako tehdá u SWTOR, btw. jak se Ti v něm daří?
-
Mně samozřejmě nevadí nikdo, kdo z nějakejch důvodů odmítá hrát D3, chápu všechny rozumný argumenty a nehodlám nikoho s odmítavym přístupem přesvědčovat o opaku, protože vim, že je to individuální záležitost a co člověk to postoj. Ale některý zarytý hejtři, který blijou hromady nesmyslnejch lživejch keců pod každou zmínku o D3 a z kterejch přes jejich "komentáře" úplně čiší vztek a nenávist vůči tomu produktu a který ještě ke všemu urážej všechny hráče D3 (viz avp8 výše), jsou prostě na facku.
-
http://pc.hrej.cz/novinky/2012/04/13/torchlight-2-dorazi-asi-mesic-po-diablu-26979/
Přečti si druhý odstavec -
Tak zas to pro mě není taková pecka, abych se o to víc zajímal, ale mám ten pocit, že jsem četl, že single půjde offline.
-
No tam je bohužel to kouzelné slůvko "snad":)Osobně by to bylo fajn, kdyby šel i offline mód, ale Beta tomu moc nenapovídá.