Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Torchlight II
18.5.2012 | Adam Homola
102 příspěvků
-
Tak on tam bude online režim jako v Diablu, ale single by měl jít snad bez toho.
-
Koukám čtenář Malazské knihy padlých... *3* Jen ti to koliduje s nickem, ale co, já mám taky pro sira Humphreyho nedůstojný nick. *15*
-
Diablo 3 má pár vychytávek, které prostě lidi odradí. Má svou skupinu věrných, ale taky se k němu dost veteránů odvrací zády.
-
Jenom nevím, co znamená věta: Aneb budeme zkoušet servery, infrastrukturu a uvidíme, co to vydrží. Což mi vychází, že T II bude taktéž online jako Diablo III.
-
Těžko říct, jsou to ti samí lidé. Jen se neví, jaký tým je schopnější, respektive jestli je více veteránů v projektu Torchlight2 nebo v Diablu3, než ty rychlokvašky nasazené z Activision.
-
Jó no, Diablo 3 je hrozně pro casual hráče. Hlavně Inferno mód. A celá marketingová kampaň byla založená na tom, že je to pro casual hráče a že ani jednou neumřeš, vlastně je to jenom taková oddychovka, kerá se na nejtěžší obtížnost dá hrát poslepu. Ne srsly.. prosím.. neblej tady lživý informace založený na tvý nepochopitelný nenávisti k produktu, kterej tě z ještě nepochopitelnějších důvodů s*re tak, že z něj máš vyrážku. A pokud jsi vážně až tak emočně labilní, tak se neprojevuj veřejně.
-
Ono jich je víc?
-
A jak by to udělali za pár měsíců? Když se D3 vyvíjelo tááák dlouhoooooo.
-
Už se na to těším, ale nejdřív musím dodělat ten 60. level v D3 *15* Jen doufám, že to celé nebude o jednom skillu tak, jak to bylo u jedničky. Celé to pak bylo s marksmanem strašně nudné, používat pořád jen explosive shot, který šel střílet mimo obrazovku a pak už jen lootovat.
-
Tak já se na Torchlight II fakt těším, určitě ho vyzkouším... Což o Diablu říct nejde - možná je větší, lepší a úžasnější, ale mě se prostě nelíbí jejich vydavatelská politika - vydat po 12 letech hru, kde změny jsou dost diskutabilní a vyžaduje trvalé připojení k netu, díky čemuž nejde hrát? Ne, děkuji.
-
Jsem odjakživa smolař ale zkusil jsem to. *7*
-
co tak si změnit avatar :) měl sem ho tu první :D
-
Jelikož T I byla "kopie" Diabla II, nedivil bych se, kdyby T II byla "kopie" D3:)
-
Torchlight I. jsem hrál a bylo to fajn. Taková krásně barevné, malované .. *2* .. Druhý díl zkusím moc rád, už vzhledem k tomu, co je Diablo III. Néé, že by to byla špatná hra, má spoustu dobrých nápadů, co se mě líbí, ale .. Nevím proč, moc mě to nechytlo .. *13* .. Je to takové trošku lepší Drakensang Online.
-
Kde si nazbieral tie názory, na internetoch ?
-
Vývojárom držím palce.. Ale.. Hmm.. Ako to povedať.. Budem asi cez víkend zaneprázdnený hraním D3 :D
-
Tento víkend zkouším TOR, taky dají všechno na jeden víkend. *10*
-
Jen mu chybí modrá nálepka Blizzard před jménem. Nehledě na to, ber to tak že D3 je udělané už pro causal hráče, alespoň nebudou překážet tady v těch hrách, u kterých se bude muset trochu přemýšlet při rozvoji postavy. :-)
-
Chci chci chci, regnuto. :-) Těším těším.
-
Jediný, v čem nemůže Diablu 3 konkurovat, je hype. Vždyť i Path of Exile vypadá minimálně stejně atraktivně, jako D3...