Přejít na výpis diskuzí
Zahráli jsme si Mafia III - podívejte se na 12 minut našich záběrů
15.9.2016 | Aleš Smutný
110 příspěvků
-
Tak to mě po*er :-) Vypadá to jako Mafia II, až na pár vylepšení, hlavní protagonista vidí přes zdi, je to hotovej Rambo, a aby toho nebylo málo, UI vypadá jak z Watch Dogs :-) Ach jo ... Fujky. *13*
-
Tak se mi zdá, že Mafie 3 má nejhorší HUD v dějinách videoher. Něco, tak hnusného a absolutně se nehodícího do atmosféry sedmdesátek jsem nikdy neviděl. Chápu, že je dnes takový hloupý trend a všude se cpe HUD ve flat designu, ale tohle je příliš. Hotové Assassins Creed: Syndicate. I ty animace jsou strašně komické. Dávno jsem se smířil s tím, že to už nebude Mafie, ale očekával jsem alespoň dobrou kopii GTA a tohle překonalo všechna má očekávání. *12*
-
-
dufam ze bude mod alebo moznost HUD vypnut v suboroch
-
-
Jako vzdy se jen potvrzuje, ze cim vetsi PR kampan, tim vetsi sh*t.
-
Naprosto nechápu, proč se to vlastně jmenuje Mafia!?
-
-
Protože je to o mafii? Mafie se během let vyvíjela stejně tak, jako vše kolem.. Mafie ze 40 - 50 let nemůže být přeci stejná jako na konci 60tých let.. si to uvědomte. A pořád se jedná o mafii.
-
-
Jsem jedinej divnej nebo to vypadá jako Watch dogs bez "hackování" :D :D
-
-
Az na to ze watch dogs 2 je dobra hra.
-
-
Teď tu o Karkulce prosím :D
-
-
Já měl na mysli první WD fakt mi to přijde strašně podobný jen bez mobilu
-
-
-
-
Ne, díky, tohle ne. Proč se tohle jmenuje Mafie 3? Samo o sobě to nemusí být špatná hra, to se posoudí až to opravdu vyjde, a někdo si to zahraje, ideálně bez předsudků, ale tohle prostě nemá to co z prvního a druhého dílu dělalo mafii. Místo toho to vypadá jako GTA old time andreas. Levitujíci ikona zbraní, mapa jak kdyby vypadla z GTA, pohled bohů (ještě by se dalo zkousnout, že by viděl důležitou postavu na kterou se zrovna dívá, ale přes zeď, když to nemusí být), zcela zbytečná animace overkillu a silně nesympatická postava. Co víc dodat. Prostě tohle nemusí být nutně špatný, ale mafie to fakt není. Pro všechny je tady reakce Dona Saliériho. https://www.youtube.com/watch?v=zFc9ToP4yQY
-
-
keby spravili remake mafia 1 mali by ovela vacsi uspech
-
-
Bez pochyby.
-
-
-
O hře jsem si dopředu nedělal žádně předsudky, nicméně po shlédnutí tohoto videa nevím, proč bych si hru měl pořizovat. Působí to na mě tuctově, nezajímavě, bez atmosféry a jako hromada jiných her z otevřeného prostředí, které rychle zapadnou. Ale třeba to nebude špatná hra, jen se mě nechce věřit, že se z ní stane taková ta ikona.
-
GTA V vypadá celkově stále lépe než toto *1* *1* *1* *1*
-
Jestli toto nebude mit skutecne luxusni pribeh, tak to vidim na jednu z nejhorsich her roku.Ne kvuli tomu, ze by se hra hrala spatne, ale kvuli tomu jak vypada vysledny produkt. Toto skutecne ma s Mafii spolecny akorat nazev
-
TheFFF: Prodeje rozhodně nejsou důkazem kvality. I prd s obří mediální masáží bude nakonec trhat prodejní rekordy.